Dengesiz davranan erkek engelledi instagramdan whatsapptan ama hoşlanıyor muydu, yıllar sonra tekrar olur mu?

Şu an lise sondayız. Ben ortaokuldayken bir çocuktan hoşlanıyordum. Farklı sınıftaydık ama aynı kursa falan gidiyorduk. Evimiz yakın. Çocuk sürekli bana bakıyordu, gözümün içine içine bakıyordu sürekli geliyordu yanıma, takip ediyordu uğraşıyordu, laf atıyordu. Ama aşırı ilgileniyordu. Sevgilisi var diye duyuyordum o zamanlar ama bilmiyorum. Hatta evimi gözetliyordu sürekli arkadaşlarına beni gösteriyordu. Birkaç kez karşılaştık ama selam vermedi hiç. Ben de vermedim. İnstagramdan whatsapptan yazdım fotoğraflarını beğendim ama engelledi beni iki yerden de. Bir de ben hoşlanmıyorum senden başka birini seviyorum demiştim ortaokuldayken ondan mı acaba. Yıllar geçti ama bu süreçte karşılaştık hep biz selamlaşmadan bakıyordu sadece evimizin yakınlarına geliyordu, biz taşındık, taşınınca o evi gözetleyemedi bulamadı yeni evimizi yakınlara taşındık ama evimizi sormuş arkadaşları annemin arkadaşına. Sanırım bulamadı, yeni evin çevresinde görmedim hiç. Arada karşılaştık yolda minibüste markette vb. ama selam vermedik konuşmadık. Farklı liselerdeyiz. Geçen kütüphanede karşılaştık çok tatlı geldi yine hoşlandım evimiz de yakın. Ama engeli hâlâ kaldırmamış ve selam vermedi görünce konuşmadı. Sizce bu çocuk geçmişte hoşlanıyor muydu? Şu an kilo aldım biraz acaba hala beğenir mi beni? Sınav senesi bir de. Sevgilisi var mı yok mu öğrenebilir miyim? Sizce yıllar sonra olur mu? Ben nasıl davransam? Selam versem mi? Ne desem eğer karşılaşırsak. Hemen açılmak istemiyorum ama biraz sohbet etmek isterim.

Dengesiz davranan erkek engelledi instagramdan whatsapptan ama hoşlanıyor muydu, yıllar sonra tekrar olur mu?