Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar nadir kalmıştır ki o yüzden yok gibi olanlarda olduğu gibi görünmuyordur ya da gerçekten kalmadı Bu çağı bu yüzden sevemedim illa kadın erkek olarak düşünmemek lazım insan gerçekten birilerinin candan içten samimi olduğundan hep şüphe ediyor
0108 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten katılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBende kendime katılıyorum zaten kimseye inancımız kalmamış kendimizden ve Allahtan başka
Soran+1 yılBir de şu kula inanç öyle bir şey ki hem enayi ediyor hem kendine küstürüyor.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim bu cümlenizi?
Soran+1 yılÜstelik diyorum şu insanoğluna karşı gardini indirdiğinde hem enayi görüyor seni hem bu sefer sen kendine küsüyorsun. Gerçekten değeri hak eden insanlara da kapatiyorsun kendini.
Cevap sahibi+1 yılAnladım gördüğün değerden daha fazlasını vermemen gerekir kimseye kendini çok da vazgeçilmez önemli hissettirmemek gerekir gerçekten sevsede aşırıya kaçmaması gerekir verilen degeri haketmeyip nankör olan çok insan var nerede kendinden ödün vermiş fedakarlıkta bulunmuş insan var hepsi üzgün kırılmış Insan en büyük fedakarligi kendine göstermeli ben bunu tecrübe ettim acı da olsa
Soran+1 yılHemen hemen yaklaşık şeyler yaşamışız
Cevap sahibi+1 yılHerkesin derdi kendine ağır benim bana ağır geliyor hassas kalpli insanları kalpsiz umursamaz bencil insanlar üzüyor
Soran+1 yılSize bir şiir atabilir miyim? O kadar profesyonel değilim ama içimden geldi.
Cevap sahibi+1 yılAtabilirsiniz şiir edebiyat severim
Soran+1 yılBelki de en güzel şiirimi yazmaktayim
Artık bir şey hissetmiyorum
Şiirlerin hislere tercüman olduğuna inananlar
Şiirler, ya şiirler hissiz olsaydi diyorum
Ama en güzel şiirimi yazıyorum
Hiçbir şeye, artık inanmıyorum
Nefrete insanlara sevgiye aşka
Artık hiçbir şeye inanmıyorum
Umutlara doğacak güneşe yarınlara
Bambaşka şeyler bunlar, başka
En güzel şiirimi yazıyorum
Dert yanacak halim yok
Ne iyiyim ne kötü
Ahlağınıza, inanmıyorum
İstemiyorum adaletinizi
Gözyaşlarınızı saklayın
Belki de, belki de en güzel şiirimi yazıyorum
Cevap sahibi+1 yılGönülden gelen içten her söz bir şiirdir bana öyle gelir
Soran+1 yılEdebiyatı seviyor olmanıza sevindim. Ama bu sefer ki şiirim ödüllerden mahrum, uyak kafiye kaygısı gudulmeden, birilerine hoş gözüksün diye değilcesine yazılmaya çalışılmış bir şiir.
Cevap sahibi+1 yılŞiir evet içinizden geleni yazmissiniz ama benim fikrim şiirde şudur şiir insana umut vermeli çare aşılamalı insana ruhen güç vermeli hele ki zor zamanlardan geçiyorsa okudukça o şiir içine ferahlık vermeli eminim öyle şiirlerde yazabilirsiniz hassas bir kalbiniz varsa 😞
Soran+1 yılHaklısınız. Sizin de belliki hassas bir kalbiniz var. İzniniz olursa bir şiirimi daha atmak istiyorum. Bu şiiri yazacak noktaya gelmeden evvel yazdığım şiirlerden birini
Cevap sahibi+1 yılTabiki dinlerim
Soran+1 yılBu kargaşa bu telaş ne içindir arkadaş
Bir kuru ömrün hamalıyız
Koptu kopacak bir iple
Omzumuzda dünyanın yükü
Düşüp kalacak mıyız
Yoksa kalkacak mıyız
Bilemedim
Bu kargaşa bu telaş ne içindir arkadaş
Yoksa sen, Karun dedikleri misin?
Bunca gümüşten tas, altın saraylar
Ey uçsuz bucaksız bağın meliki
Ne önemi var sanki
Birce cana malik olamaz iken
Desem ki yarın huzuruna varacağım
Diyebilir misin tahtımda olacağım?
Birce candan mesul olamaz iken
Laflamaya gelmedik mi
Yumruğunu vurmaya değer mi
Masayı kirarcasina
Başta saç gözde fer kalmayinca
Kimse kimseyi bilmeyince
Ne mühim ki yumruk sahibi
Hiç mi kalmadı sanki
Kan içinde üstümüz başımız
Hepimiz yamalıyız
Bir anadan olmadık mi
O göbek bağına ilk ışığımızda düğüm attılar
Ağlayarak doğmadık mi
Gözyaşıyla geldiğin şu dünyaya bu ne niyaz
Bu ne korku bu ne avaz
İstesende istemesende elbet kalkacağız
Az kaldı az
Agırladigimiz gibi ugurlanacagiz
Hepimize doğmuyor mu şu güneş
Bir çiçek kokusunun
Duydun mu hiç insan kayirdigini
Yoksa
Kazık diken mi bilirsin ki
Şu dünyaya atasıyla
Cevap sahibi+1 yılHangi güneşin doğuşu anlatır içimdeki umudu
Yeniden doğusun varoluşun gururunu
Hangi ağaç kırılırdi dalından kolum kanadım gibi
Sahi kaç zaman oldu yaprak dokmeyeli
Içimde bir bahar havası
Tarifsiz bir his yaşaması olası
Bu nasıl bir acı kalbimin en ücrası
Kaç yıl geçti saymayali günleri
Topladım valize sığdirdim hüzünleri
Göğün maviligine umudumu gizledim
El açtım dua ettim ağladım sızladım
Benim dünyam içimde bunu kendim izledim..
Cevap sahibi+1 yılBu da benden şimdi yazdım
Soran+1 yılGerçekten hem okuması zevkli hem verdiği hisler insanda anlam bulunası. Tebrik ederim. Biz de şiir yazıyoruz diye geçiniyoruz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim içimizden geçenleri yazdık sonuçta biraz yazıp yazıp sildim ama kafiyeli olmasına özen gösterdim beğendin mi
Soran+1 yılEllerinize sağlık sabahın ilk ışıklarıyla iyi gitti
Soran+1 yılFazlasıyla beğendim. İşin şaşırtıcı yanı vurguların çoğu yerinde ve fazla akıcı.
Cevap sahibi+1 yılBenden hediye olsun tüm hüzünlü acı çeken kalplere size ve kendime en başta
Cevap sahibi+1 yılDaha devam edebilirdim üzerinde düşünerek yazıyorum anlamsız olmasın kafiyeli olsun diye fazla bekletmemek adına kısa tuttum
Soran+1 yılBu hediyeler hem fazla cömertçe hem fazla umut verici. Bir insan için fazla yani. Alan bedava olduğuna inanmaz, veren yazdığı şiirin hak eden sahibini bulacağına, haksız mıyım? Kıymetli bir kalbiniz var
Soran+1 yılDemek 5 dakika daha dişimizi sıksak sabahın ilk ışıklarını üstümüze bahşedecktiniz.
Cevap sahibi+1 yılSagolun sizinde öyledir umudumuzun günden güne buz misali eridiği şu günlerde özellikle kendi adıma soyliyorum umut verici şeylere ihtiyaç duyuyoruz çırpınırken bile umuda tutunuyoruz Allaha bağladığımız umut da olmasa nasıl dayanılırdi ki bunca hüzne bu kalp
Soran+1 yılHem , sapitmislardan başka kim umudunu keser Rabb'in merhametinden? Haklısınız. Umutlar, hayaller, yarını beklemek. İnsanı bir şekilde ayakta tutuyor.
Cevap sahibi+1 yılInsan ayakta kalmak için bile ne kadar çabalıyor demek ne kadar önemli var olabilmek yasabilmek ne kadar aciziz dertlerin sıkıntıların karşısında nasıl da güçsüz kalıyoruz nasibimizi yaşarken Allah kalbimizdeki imanida umududa çoğaltsin inşallah bu saate kadar hala uyuyamayanin ya derdi yoktur ya da derdi çoktur 😢
Soran+1 yılEskiden çok güzel şiirler yazdığımı sanardım. Sonra bir gün demin size attığım şiirden bir söz gözüme çarptı:
Hepimize doğmuyor mu şu güneş
Bir çiçek kokusunun
Duydun mu hiç insan kayırdığını
Biliyor musunuz, şu ya da bu güneşin herkese doğmadını gördüm. Bir çiçeğin insan kayırdığını duydum ve canavardan başka şeyleri olmayan masallar dinledim. O gün şiir yazmayı bıraktım ve düşündüm:
Masadan kalkma vaktidir. Ağırladığımız gibi değil, anladıkları kadar uğurlanacağız. Şu var ki; Ne uğura inanıyorum ne de ki insanların bir şeyleri anlayabileceklerine.
Evet aciziz, fakat bunun farkında olan aciz görülüyor. Ayrıca nasibimiz kendi çabamıza bağlı kılındı ve bize çabaladigimizdan fazlası vadedilmeyecektir. O yüzden yaşadığımız nasip bizim eserimiz. Biz izin verdikçe gucsuzuz. Ve gerçekten dualarınız çok güzel. Allah kabul etsin. Bu saatte derdi olmayıp ayakta duran yoktur.
Cevap sahibi+1 yılBen dertlerimden uyuyamiyorum hala hiç uyuyamadim yıllardır uyku uyuyamiyorum siz neden uyuyamadiniz
Soran+1 yılKendimi kaybettim, aranıyorum. Dert midir hediye mıdır bilemedim ama ilk defa bu kadar eksik hissediyorum. Bir yanım hep eksikmiş gibi hissediyorum. Hâliyle canıma tak etti. Bu da uyutmuyor.
Cevap sahibi+1 yılInsan kendi eksiğinin farkına varınca anlıyor bazı şeyleri O eksiklik nedir bilmiyorum bilsemde kendimden bile sakliyorum belkide kendi yaşadığım olumsuzluklara inanamiyorum bazen ben nasıl dayandım nasıl sabrettim diye şaşırıyorum uyutmayan şeyler acıtıyor
Soran+1 yılFazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir. Ben daha bir kaç zaman öncesine kadar insan kendine her türlü yetebilir diyen biriydim. Durumlar değişir. Bugün sizi uykusuz tutan şey yarın huzurlu uyumaniza dahi sebep olabilir. O yüzden ne olduklarını bilmiyorum ama sizi az çok tanıdığım kadarıyla sizden güçlü değiller.
Cevap sahibi+1 yılInsan zamanında çok güçlü kalmaya çalışınca o güçlü duruşun yansıması şimdiki gucsuzluklerimiz belkide ben kendimi ruhen güçsüz hissediyorum içinde bulunduğum psikolojik durum beni yorgunluğa güçsüzlüğe itti elimde değildi daha fazla güçlü görünmeye çalışmak
Soran+1 yılGüçsüz hissetmekle güçsüz olmak farklı şeyler. Başkaları için bunca fedakarlık yapabilmiş için yeri geldiğinde istediğinde herkesten de dik ayakta durur. Evet güç insanı yoruyor, mentalite bir yerden sonra artık yapamazsın bırak diyor. Ama insan kendini biliyorsa her şeyi başarır. Ben sizin hakkınızdaki sezim çok güçlü olduğunuz ve siz izin vermedikçe yikilmayacaginiz yönünde.
Cevap sahibi+1 yılYıkılmadım ama ayakta da duramıyorum güçsüzlüğüm dermansizligim dizimde değil kalbimde zihnimde umutsuzluk şeytandan umut etmek Allahtandir buna sığınıyorum sadece zor zamanlardan geçiyorum ama zor zamanlar geçmiyor
Soran+1 yılAnlatmak ister misin?
Cevap sahibi+1 yılSizde anlatırsanız dinlerim dert anlatmayı pek sevmem kimseyi sıkmak bunaltmak istemediğimden aliskanlik edinmişim ama dinlerim dertlinin derdini
Soran+1 yılEstağfirullah sıkmak bunaltmak olarak düşünmeyin. Öyle düşünsem sorar mıydım? Bende anlatırım elbet.
Cevap sahibi+1 yılDinleyeyim o halde
Soran+1 yılBuradan mi anlatayım?
Soran+1 yılYani buradan anlatmak biraz bana ters gelir
Cevap sahibi+1 yılBen gizliyim öyle cevap yazdım size 🙈
Soran+1 yılYani hiç ortada dert anlatma vs yoktu. İki sizlanip gidecektim diye düşündüm. Bende gizliyim
Cevap sahibi+1 yılŞu an burada sizin sorduğunuz sorunun içinde kimsenin olduğunu zannetmiyorum ve bu saatte
Soran+1 yılAnılarımın gizliliğini saate istinaden kamuya sunma riskini mi alayım:)
Soran+1 yılZiyanı yok. Pek anlatmayı seven biri de değilimdir zaten.
Cevap sahibi+1 yılYani siz gizliden çıkıp tekrar hemen gizli olana kadar o esnada bunu gören olmaz demek istedim
Soran+1 yılGizliden nasıl çıkılıyor ki?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki ben bu siteyi
Soran+1 yılXper seviyeniz mesaj atmaya yetiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılSanırım onu da tam bilmiyorum puan olarak biraz var yeni üye oldm oncesinde bu siteye hiç girmemiştim bilmiyordum o yüzden
Soran+1 yılO zaman benim size bir şekilde mesaj atmam gerekiyor. Ki o zaman isminiz burada belli olur bir şekilde. Uygun olmaz.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYani Xper seviyeniz mesaj atmaya yetmiyor büyük ihtimal. 3 olması lazım en az. Ben sizden nick istesem yanlış anlamayin site abaza dolu. Sizi rahatsız ederler
Cevap sahibi+1 yılSiz gizliden çıkıp tekrar hemen gizli yapabilirsiniz nereden çıkıldığını mi bulamadiniz
Soran+1 yılBulamadım henüz
Cevap sahibi+1 yılYeni üye oldum ama içinde bulunduğum psikoloji puanı yukseltti biraz yetiyor yani
Soran+1 yılhttps://ww w. KızlarSoruyor. com/uye/varyantizm/
Cevap sahibi+1 yılneden bu şekilde yazdınız gizliden hemen cikip geri gizli olsaydınız daha iyiydi sizin için söylüyorum
Soran+1 yılYapamadım ki
Cevap sahibi+1 yılHem böyle size mesaj atamam ki bulunmazsiniz böyle yine yazdığınızin üzerine tıklayınca sizin hesabınıza iletmiyor cunku
Cevap sahibi+1 yılBurada cevap yazdığınız yerde küçük noktalar var oradan oluyormuş gizliden çıkıp geri gizli yapma
Soran+1 yılwww. KızlarSoruyor. com/uye/varyantizm/duzenle
Bunu kopyalayip yapıştırma şansınız olursa link kısmına iletir sayfama ama www kısmındaki boşluğu silin
Soran+1 yılNasip değilmiş demek ki. Sağlık olsun. Hakkınızı helal edin sizi ugrastirdim baya.
Cevap sahibi+1 yılGizlen gizlenme diye yazı çıkıyor üç küçük noktadan kenarda burada
Soran+1 yılGerçekten yok
Cevap sahibi+1 yılBen bile buldum burayı bilmediğim halde
Soran+1 yılBen müsaadenizi isteyeyim yoksa uyuyakalacagim. Sabahlarimiz hayırlara vesile olsun. Her şey için teşekkür ederim.
Soran+1 yılXper seviyesiyle alakalı galiba benim 2 çünkü
Cevap sahibi+1 yılOnunla ilgili değil bu soruyu sorduğunuz su an cevap yazdığımiz yerde gizli üye yazan yerde küçük nokta var küçücük ondan gormemissinizddir oradan oluyormuş bende çok bakdim buldum o yüzden
- +1 yıl
Buyrun, bu hesapla konuşalım.
Cevap sahibi+1 yılSiz kimsiniz
Cevap sahibi+1 yılAz önce gizli üye ile konuşuyordum anlamadim siz başka bir hesap mısınız
- +1 yıl
Aynı kişi
Cevap sahibi+1 yılGizli uye sen mısın emin mısın
- +1 yıl
Eminim eminim
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu soran kişi siz değilsiniz sorusuna cvp verdiğim gizli üye ile konuşuyordum sadece
Soran+1 yılBenim diğer hesap :) sebebini açıklayacağim.
Cevap sahibi+1 yılİnanmamamin sebebi sizinle konuşuyorken bir anda gelip burdan konuşalım denilmesi ve sizin bu sordugunuz soru ya da yorum yapması aynı hesabın o yüzden inanmadım
Soran+1 yılZiyanı yok haklısınız
Cevap sahibi+1 yılGizli uye iken gizliden çıkmayı gerçekten bilmiyor musunuz eğer diğer hesapta sizinse bilebilirsiniz diye düşündüm
- +1 yıl
Gerçekten bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞaşırıyorum şu an doğrusu
- +1 yıl
Haklısınız da hiç gizli soruda görünür olmam gerekmedi haliyle bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir gizli üye bir bu hesap eğer dediğin doğru ikiside sensen nasıl aynı anda yazabiliryorsun anlamadim 😢
- +1 yıl
Bunları mesaj kısmında anlatsam olur mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Varyantizm
Soran+1 yılBenim
Cevap sahibi+1 yılBenim kafam karıştı sormam gereken bir şey var ama hala gizli üyenin siz olduğuna inanamiyorum
Soran+1 yılDm atarsanız açıklayacağım
Cevap sahibi+1 yılburada mesaj yazıyorsun ya kutucugun yanında üst üste nokta var ona tıklıyorsunuz gizlenme yazısı çıkıyor
Soran+1 yılO, soruyu soran kişi için geçerli değil
Cevap sahibi+1 yılBen herkes için geçerli diye biliyordum yani öyle saniyorum
- +1 yıl
Öyleyse bile ben yapamadım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKotu hissettim kendimi
- +1 yıl
Niçin
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gizli üye ile konuşurken diğer hesabın gelmesi kötü hissettirdi başkası geldi burdan yazabilirsin dedi gibi oldu bende ona yazmadim çünkü siz degilsiniz diye düşündüm
- +1 yıl
Benim olduğumdan şu an eminsiniz sanırım. Hâliyle bir sorun da kalmadı.
- +1 yıl
Ve öyle hissettirdiğim için özür dilerim.
Cevap sahibi+1 yılBen sizle yani gizli üye olan sizle konuşurken bir anda yazıp burdan yazabilirsiniz deyince başka biri yorum yaptı sandım haklı olarak ve onu engelledim
Soran+1 yılSorun değil, nasıl uygun gördüyseniz. Şu an problem ne onu anlayamadım? Bakın dm atmasaniz da olur. Sadece şu an ne yapmaya çalışıyoruz onu anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılBen bir şey yapmaya calismiyorum ki neden böyle bir şey dediniz ne yapabilirim ki sadece anlamaya çalıştım siz uzun bir süre biriyle konuşsanız başka bir üye yazsa onu başkası sanmaz miydiniz
Soran+1 yılBen kötülemek ya da hesap sormak için demedim. Yani şu an bunu konuşmamız bize bie şey kazandirmayacak. Ki durumu açıklama fırsatım da burada yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılBen inanmıyorum. Ben karşımdaki insanı öyle severken gerçekten seven birini hiç bulamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılHak etmiyorlar, değil mi? Onlara kendimizi emanet ederken, onların emanete ihanet etmesi. En acısı da basit görülmek :)
- +1 yıl
Etmiyorlar gerçekten. Nerdeyse bütün ilişkilerimde aldatıldım ama bir kere bile kimseyi aldatmadım. Biz bu çağın insanı değiliz kesinlikle.
Soran+1 yılElbet doğru insan çıkacak buna inanıyorum ben. Nerede nasıl olur bilmiyorum ama kendimi ona ait onu bana ait hissedeceğim kadın karşıma çıkacak bir şekilde. Buna inanıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen varsan, senden bir kaç tane daha kalmıştır elbet. Umut hiç bitmez
03 Yorumla
Soran+1 yılMilyonlarca insan içinde o bir kaç tanesinden birine denk gelmek umuduyla
Cevap sahibi+1 yılInşallah diyelim bu duaya. Gecenin hüznüne kapılmayalım. Melankoninin dibine vuruyoruz.
Soran+1 yılGece hüznümüze kapılmış ya
Ben varsam illaki vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılİddialı bir yorum.
+1 yılBenim de yok.
00 Yorumla
+1 yılPek kaldığına ben de inanmıyorum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri