Kadınların tip için, erkeklerin de c... için değil de kalp için seveceğine inanıyor musunuz?

Kadınların tip için, erkeklerin de c... için değil de kalp için seveceğine inanıyor musunuz?

Neden olmasın ben inanıyorum. Ve bir çok inanan kadın adam insan vardır. Kötü örnekler çok olabilir ama bu değildir ki yok. Aşk kadınsı erkeksi duygular kadar çocuksu masumiyet de barındırır bunu anlarsın zaten. Bir adam sadece bedensel paylaismda arzulu tutkulu diğer zamanlar özensiz ise art niyetlidir bir kadın sadece gezip eğlenirken hediye suprizlerle mutlu tutkulu diğer zamanalrda değil ise yanlış insandır. Aşk iki kişilik biz demektir biz olamadiginda ısrar etmez ise insanlar aman yapısı böyle aman zamanla düzelir demez ise gerçek aşkı mutluluğu yaşayacaktır
Tabi neden olmasın
İnanıyorum
Ben öyle saçma algılara inanmıyorum ya o kadar çok örneği var ki bunun. Hepimiz insanız kendimize mükemmel diyip diğerlerini çıkarcı bellemek çok saçma.
Tip ya da para sadece kadınlar için mi önemli? Ya da cinsellik sadece erkekler için mi var
Hayır.
Herkese şüpheyle yaklaşamaz, kimseye sonsuz güvenemezsiniz
Kimsenin adına konuşmayayım, ben kendi adıma; evet eğer ortada gerçekten aşk varsa bunun tiple alakası yoktur. Yani aşık olduğun insanın neyine aşık olduğunu bilmiyorsan tam olarak orada aşk vardır. Yatakta iyi ondan aşık oldum, gözleri kaşı şöyle o yüzden aşığım deniyorsa orada aşk yoktur.
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim ✨
Cevap
28Cevap
Fizik ilk intibada önemli hiç önemi yok diyemeyiz ama ilişkinin devamı için ve duygu oluşması için karakter de önemli. Yani dünya yakisiklisi olmasa da hoslanacak kadar fizik olmalı. Ama adamın karakteri 0 ise dünya yakisiklisi olsa da bir yere kadar etkiler. Velhasil ikisi de olmalı az biraz..
Buna dair hiç inancım yok. Daha çok dış görünüş önemli ve olmazsa olmaz gözüyle bakılıyor. Zaten çoğu evlilik ve ilişki bu yüzden bitiyor. Sırt güzel ya da yakışıklı diye bir yola çıkıp sonra onun karakterini ögrenince iş işten maalesef geçmiş oluyor.
Yalan Barışçım yalan, evrenin en büyük yalanıdır birisinin karakteri dış görünüşünden daha önemlidir sözü. İnsan ilk göz temasında anlık karşısındakini süzer, göze hitap etmeyen gönüle hitap eder mi? Dış görünüşü hoşuma gitmedi ama ben bi içine bakayım der mi? Dış görünüşüne bakmıyorsa çıkar ilişkisidir.
Şöyle söyleyeyim bir insan ne kadar güzel olursa olsun ilişkiye girdiğinde karşı taraf bu güzellikten dolayı bir euphoria yaşıyor, (cicim ayları derler mesela) daha sonra güzellik tek başına yetmemeye başlıyor ve aldatmalar sıkıntılar tartışmalar oluşuyor. Sadece güzellik yetmiyor, insanın zihniyeti, karakteri ve dünya görüşü daha önemli.
kafa sayısı kadar düşünce çeşidi varsa kalp sayısı kadar da sevme şekli vardır. mesela bir kişi farklı özellikleri olan birilerini sevebılır , kiminin şiirlerine hasta olur kiminin kalbine tutulur kiminin fiziksel görüntüsüne , kimisinin saçlarına falan detaylar uzar ama seven kişi asla değişmez
Var çünkü bir erkeğe karakterinden dolayı aşık olmuştum ama onu tanıdıktan sonra bana ihanet etti ve o aşık olduğum adam kendi içimde gitti onu sevmem için bir neden kalmadı acıttı ama hayat bana tekrardan kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti
Bu dünyada yok öyle birsey.
Herkes hayalindeki prensi ariyor.
Görücü usulü evlilikde bile insan 3-4kere tartiyor
Türk dizilerinde, bu ülkede olmayan hayali yasamlardan birini bekliyor herkes
Ben inanıyorum hatta şahit olduklarım bile var görüntü hic bir zaman onemli olmadi benim için olsaydi zaten çoktan yapardım karaktere aşik olmak istedim çok ama kimsenin içini bilemeyiz iyi dediklerim bile iyi degildi bazen öyle
Hayır ablacım bu külliyen yalan görüntü hepimizi ilk etapta etkileyen şey karakter tabi ki önemli ama elini tutmak istemeyeceğim görüntü olarak beğenmediğim bir adamla aynı yatağı, hayatı paylaşmak hiç bana hatta hiçbirimize göre değil bundan eminim.
Şahsen tipe , paraya vs değil sadece karaktere ve zihniyete bakıyorum.
Ancak düzgün karakterliler ya ciddî yolda ya da kendi köşesine çekilmiş.
Her iki cinsin de her iki sebepten sevip aşık olacağına inanıyorum, çünkü erkeği kadından ayıran şey cins*lliktir. Onun haricinde erkek de kadın da kalbiyle sevmesi normaldir ve sevmelidir de.
inanıyorum ama çoğu kişi para, tip ve başka amaçlar için aşık oluyor ve evleniyor. yinede gerçekten aşık olduğu için evlenenler ya da aşık olanlar var..
Evet var illa margot robbie kadar güzel olmasına gerek yok jsjs sonuçta aşıksan zaten margot robbie gibi gelir gözüne
Evet var cunku neyi sevecegin neye asik olacagin hic belli olmaz bazen zekaya bazende dış gorunuse tutulabilirsin
İnsanları bir araya getiren karekteridir. Dış görünüş sadece etkilemek içindir, karekteri daha önemli benim için.
Öyle birini bulmak zor kimseye güvenemiyorum Allah inşallah karşıma karakteri güzel olan beni olduğum gibi seven birini çıkarır 🙏🏻
Ben inanıyorum. Gerçekten böyle aşk yaşayan insanlarada şahit olmuştum. Aşkın kıymetini bilen insanlar var bu dünya üzerinde.
İnanmıyorum artık öyle toz pembe yalanlara.
Öyle olmalı zaten, ruhumuz baki ama beden çürüyüp çöp olacak
hayır yok herkes maddi manevi ilk başta çıkarına bakar
Hayır tabii ki her şey maddiyat menfaat tabii karakterin de etkisi var ama öncelik çıkarlar
Gerçekten inanmıyorum ve bu yüzdende hiç sevgili yapmadım.
inanmıyorum farklı insanlar illa var ama beni buna inandıracak kimse yok olmaz da
Herkes değil ama muhakkak bu şekilde olanlar var. Muhakkak..
Aşkın kriteri olmaz eğer bir kriteri varsa o aşk değildir sahtesidir çin malı gibi düşün.
Var ya niye böyle diyonuz ben seviyorum zaten ben dış görünüşe aşık olmamm 😅
Arada tek tük çıkar ve barışçığım. Ama kadınlara güven olmaz.
Bu devirde az da olsa umut var fakat o insan bizi bulur mu şüpheli
Çok uzaklarda bir yerlerde hala kaliteli insanların olduğuna inanıyorum..
Hiç bir kadın karakter değil paraya aşık olur bence
Hayır yok
Hayır inanmıyorum...
Hayır inanmıyorum.
Var. Her iki cinste de var.
Valla benim yok Barış kardeşim.
ben şahsen inanmıyorum
Oldukca zor ama imkansiz degil.
Kendi açımdan inancım var
Hiçbir şeye inancım yok
Aşk diye bir şey yok barış..
Evet var.
Ben karaktere aşık oldum
Hala karakterli insanlar var inanıyorum.
Yok gibi hickimse samimi değil bu konuda
Kendim için aksi mümkün değil
Kendi açımdan buna inancım var genel anlamda yok
inancım yok hepsi toz pembeden ibaret
Yok ya inancım kalmadı hiçç
Tabii ki yok, güldürmesene.
Her yaş grubunda bakış açısı değişiyor insanın.
Günümüzdeki yaşam buna elverişli değil.
Kimse karektere aşık felan olmaz
Tabii ki evet. Karakter çok önemli.
Evet neden olmasın
Azda olsa günümüzde öyle insanlar vardir
Tabi ki
Var tabiki.
Olabilir 🤦♀️
İnanmak istiyorum...
yyyooook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?