Öğrenciyim, çalışmıyorum. Aklınıza gelecek herşeyini ödüyorum. Onu ÇOK SEVİYORUM. para hesabı yapmamaya dikkat ediyorum ama artik para harcamam batıyor.
Tek onu değil arkadaşlarının hesabını bile ben ödedim. 600liralık yemek yemişler ve paraları yokmuş. Sen öde biz sana verelim dediler. Ama vermediler.
Benzin alirken fulletti şu an bende yok sen öde ben sana vereyim dedi. Yine vermedi.
Kafeye gidiyoruz arada sirada o öder. Her gittigimizde en pahali şeyi tüketir. Ve ben öderim. Ben ucuz birsey icmeme ragmen her bulusmamizda bana 500lira giriyor.
3yildir sevgiliyiz birbirimizi seviyoruz onun da beni sevdigini hissediyorum ama herseyi benim ödemem artik beni çok bunallti ve sogudum.
Tek onu değil arkadaşlarının hesabını bile ben ödedim. 600liralık yemek yemişler ve paraları yokmuş. Sen öde biz sana verelim dediler. Ama vermediler.
Benzin alirken fulletti şu an bende yok sen öde ben sana vereyim dedi. Yine vermedi.
Kafeye gidiyoruz arada sirada o öder. Her gittigimizde en pahali şeyi tüketir. Ve ben öderim. Ben ucuz birsey icmeme ragmen her bulusmamizda bana 500lira giriyor.
3yildir sevgiliyiz birbirimizi seviyoruz onun da beni sevdigini hissediyorum ama herseyi benim ödemem artik beni çok bunallti ve sogudum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senin yaşadığının tam tersi olsa kız seni kullanıyor derdim. Ama bu kişiliksiz şahış gerçekten ayrı bir nirvana
3yildir beraberiz onunkini ödemem sorun değildi ama arkadaslarininkini de ödetince ben artik bıktım soğudum.
Bir erkek arkadaslarinin hesabinida kiza ödetirmi ya. Sırf para hesabi yapiyo diye ve onu sevdigimden ödedim😞
Bacım erkek kendi hesabında ödetmez. Ha beraber gittiniz devamlı olarak seni mahçup etmemek için 10 defadan 2-3 ünü sana ödetir sadece hepsi bu.
Sırf bu sebepten dolayi da ayrilmak istemiyorum. Bir sure yalniz kalacagim😞
Arkadaşını da senin cebinden finanse edende ne gurur vardır ne de adamlık. Yol yakınken kurtul.
Arkadaşım biraz akıllı ol ya. Sevgilim dediğin insan seni 3 yıldan beri kullanıyor farkında değilsin….
arkadaşa yol verme zamanı çoktan gelip geçmiş.. asalaklardan kurtulmak lazım bu hayatta
Sen tam bir Mal sın
Senin gibilere mütehak şimdi bu
Sevdigin birisi şunu öde dese ödemezmisin
Şöyle düşün bak şimdi, sevmek bu değil eğer seni sevseydi zaten bunları istemez cekinirdi hatta istemeye, ya hu ben mi malım bir tek ben neden bir kizdan para istemeye cekinirim asla yapmam öyle seyler mesela? Çünkü normal olan bu.
O kişilerin kisilik bozukluğu var emin ol karaktersiz bir sevgilin var seni kullaniyor, yarın öbür gün sen onun gercek yüzünü göreceksin ama geç olacak benden demesi.
Sana acıdım
Ben asla bana onu al bana bunu al demedim. Kendisi bana sevgililer gununde sadece cicek aldi bende ona saat aldim. Saati begenmedi magazaya gittik. Baska bir saat begendi uzerine 700civari para daha koydum begendigi saati aldik.
Erkege para odeten kizlardan degilim. Hem o oder hem ben.
Ama en son arkadaslarinin hesabinida benim odemem ve buna seyjrci kalmasi beni cok soguttu
Seni anlayamıyorum akıl kârı degil bu yaptığın. Valla üzüldüm bak yapma ayrıl.
Kullandirma kendini ya kullandirma yalvarayim mi?
Ona bu durumdan rahatsiz oldugumu söylecegim. Daha da devam ederse ayrilacagim😞
Daha devam etmese bile zaten bunu yapmış olmasi onun karakterinin düzgün olmadığını gosterir o bugün bunu yapmazsa 10 yil sonra evlenmeye geldiginizde bir uyumsuzluk çıkarır ayrilirsin harcadigin vakitle kalirsin.
Bu gibi insanlar kendini bir anda kapatmaz can çıkar huy çıkmaz.
Düzgün insan bulun allah aşkına şaka gibisiniz
Cok tesekkur ederim🙏🏻
Herkese böyle bir saf lazım
insanlık ne kadar kötü
Bu şaka dimi şaka de
Keşke şaka olsa. Kendisininkini ödemem sorun değildi ama en son arkadaşının benzin parasini ödettiler
Ben anlamakta güçlük çekiyorum
Bir erkek, kiz arkadasina arkadaslarinin hesabini ödetirken ne dusunur ya. Ben de öğrenciyim hani bu durumdan dolayi o kadar cok sogudum ki
Diyecek söz bulamıyorum. Yani ayıp demek çok kibar kalır. Bu Sevgi değil sana beslediği başka bir şey.
Neden boyle eziksiniz?