Nişanlıma bi konuda kırıldım. Ben sürekli her kırıldığımı sözel ifade edip trip atmayan biriyim. hatta fazla uzun uzun kendimi anlatıyorum. Bu da beni artık çok yordu. son zamanlarda ben kırılınca söylediğim için sanki konuya ne kadar önem verdiğimi anlamıyor
konuyu boşverin. Çok kırıldım. Bu sefer sadece şu konuda çok kırıldım böyle davranmanı beklerdim vs çok diyorum. Neye kırıldığımı biliyor bunun dışında davranışsal açıdan nasıl belli etmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygularınızı açıkça ifade etmek ve kırıldığınızı belli etmek istemeniz anlaşılabilir bir istektir. İşte davranışlarınızla kırıldığınızı belli etmenin bazı yolları:
İletişim: Öncelikle, duygularınızı dürüst bir şekilde ifade etmek önemlidir. İçinizde biriktirmek yerine, nişanlınıza kırıldığınızı açıkça dile getirebilirsiniz. Sözel olarak ifade etmek yerine yazılı olarak bir mektup veya mesaj da kullanabilirsiniz. Bu şekilde, hissettiklerinizi net bir şekilde iletebilirsiniz.
Beden Dili: Beden dilinizle de kırıldığınızı belli edebilirsiniz. Örneğin, sessizleşebilir, daha az ilgi gösterebilir veya uzaklaşabilirsiniz. Bu tür davranışlar, nişanlınıza sizin için önemli olduğunu ve kırıldığınızı hissettirebilir. Ancak, önemli olan duygularınızı iletmekken, pasif saldırganlık veya manipülasyon gibi davranışlardan kaçınmanız önemlidir.
Zaman ayırma: Kendinize zaman ayırmak, nişanlınıza duygularınızı düşünme ve işleme fırsatı verir. Bazı bireyler, kırıldıklarında biraz zamana ihtiyaç duyarlar. Bu süre zarfında nişanlınızla daha az etkileşime geçebilir veya başka şeylerle meşgul olabilirsiniz. Bu, nişanlınıza mesajınızı iletebilir ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için kendinize odaklanabilirsiniz.
Açık iletişim: Kırıldığınız konuyu doğrudan ve açık bir şekilde nişanlınıza aktarmak önemlidir. Belirli bir olay veya davranış hakkında nasıl hissettiğinizi net bir şekilde ifade edin. İletişim sırasında anlayışlı ve dinleyici olun, böylece nişanlınız sizin duygularınızı anlamaya çalışabilir.
Uzlaşma ve çözüm arayışı: Kırıldığınız konuda bir uzlaşmaya veya çözüme yönelik adımlar atmanızı sağlayabilirsiniz. Bu, sorunu konuşmak, anlamaya çalışmak ve birlikte daha sağlıklı bir ilişki geliştirmek için bir fırsat yaratabilir. Bu süreçte, karşılıklı anlayış ve işbirliği önemlidir.
Hepsini yaptım. Açık şekilde söyledim kırıldım dedim. Tamam dikkat edeceğim dedi ama önceden de böyle demişti. Çok sıkıldım bu durumdan. Belki sessizleşmeli yapabilirim ama düğüne hazırlanıyoruz bi yandan konular da hızlı değişmek zorunda kalıyor. düğün davetiyesi, düğün salonu, gelinlik gibi konuları konuşmasam da olmuyor. Az kaldı diye. Ondan pek iletişimde azarlamıyorum bu dönem
Ifadelerini daha olgun şekilde belirt ve artık kendini ağırdan Satmanın Zamanı Geldi
Belirtiyorum. Düzgün şekilde dedim tamam dedi ama yine olacak gibi hissediyorum. Öğle bi şey ki düğüne de az kaldı hani küssem küsemem de davetiyesi gelinliği düğün salonu hatta ev arama muhabbetleri var. Hani az kalmasa çok az konuşacağım ama yapamıyorum ki istesem de. Bu süreçte bunu nasıl hissettirebilirim bunu bilmiyorum.
Ayrılmak mı istiyorsun
Kaybetme korkusu yaşasın istiyorum. Çok rahat sanki