Hoslandigimi nasil belli edebilirim?

Is yerinden birinden hoşlanıyorum biraz utangaç tipim fazla onunla konusamuyoruz ben 24 yasindayim kendisi 22 yaşındaymış yeni öğrendim o benim yaşımı biliyor bilmiyorum beni nasıl görüyor ne diye görüyor ilk başladığı zaman ise onunla baya anlaşamadık ben onu ilk gördüğümde aşık oldum bir kiz daha var 1 hafta bizim yanımızda çalıştı daha sonra başka bölüme geçti ama o kızla çok samimiler kız bu çocuğu görmek için 5 dakika da bir yukarı çıkıyor bizim olduğumuz kat çıkıp gülerek coguga bakıyor yükseği mutlukla çocuğa cilve yapıyor anlayacağınız cocukta ona yapıyor tabi ama kız kadar değil bense ilgimi belli edemiyorum kaba davrandım sanırım ona mesella şurayı yaptin burayı söyle mi yapsak diyorum bana tip tip bakıyor ama iyi de davraniyor bana anlamadığım kadarıyla neyse onu tanımak için sorular sordum. ne okudun falan sanane neden soruyorsun dedi bende alçak bi sesle merak ettim dedim sonra söyledi okuduğu bölümü ama beni hic sormadı sen ne okuyorsun falan konuyu kappatı hemen sonra bende neden okuduğun işi yapmıyorsun dedim yüzme bakarak kız kardeşim i okutacam para lazım dedi bende anldim seni diyerek cevap verdim ben onunla konuşmak için us hakkinda da sorular sordum artık 1 hafta sonra bana dedi ki insanın kafasını kaldırıyorsun basim şişti neden bu kadar çok konusyorsun dedi bende bilmiyorum normalde konusamyi sevemem ama burada konuşasım geliyor napim dedim ben part time geliyorum onu fazla göremiyorum 5 6 saat çalıyoruz yoğun bi sekilde fazla konuşma şansımız olmuyor diğer kız oğlanın aklını çelmis gibi kızın da gözü var benim hoşlandığım çocuk o kız ve ben aynı gün izinliyim yani bugün ucumzde izinliyiz hoşlandığım kişi dediği kizlar yarın buluşalım mı kız bunun gözlerinin içine birden baktı çocuk saka yapıyorum ya dedi bide o kızın yanındayken bana tam abla diyecek gibi oldu vazgeçti ya ne yapmalıyım bilmiyorum ona çok aşığım ama utangacin da tekiyim.

Hoslandigimi nasil belli edebilirim?