Aşk İlişkileri Bazen evde kalmış gibi hissediyorum? 24 yaşına geldim kimse karşıma çıkmadı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı benim gibiler bu yaşa kadar sevgilisi olmayan ciddi ilişkisi olmayanlar? Güncellemeler+1 yıl Güncell Bazen evde kalmış gibi hissediyorum? 24 yaşına geldim kimse karşıma çıkmadı? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ciddi bir ilişkim olmadi benimde bu yaşa kadar. Artık saldım ya. Olursa olur olmazsa olmaz. Hedeflerimi farklı şeylere yönlendirdim. 1 0 Yorumla
clirex01 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim bir kere oldu o da 2 ay falan sürdü 24 yasındayım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl En azından bir kere olmuş Yorumla clirex01 +1 yıl senin nasıl olmadı ya kızların erkek bulması cok kolay ki tanıma fırsatı vermedinmi kimseye Yorumla Soran +1 yıl Annem izin vermedi yaşım ufakken 15 16 da sonra istedim ama kimse çıkmadı karşıma Yorumla clirex01 +1 yıl çıkar ya yok mu ınstada yazan hiç veya tinder indir Yorumla Soran +1 yıl Yazsalar ne olucak güvenip konuşmak sorun tanimadigin biriyle Yorumla clirex01 +1 yıl bişey dicem tanıdıgın biriyle tanışamazsın zaten konuşup ilertet konusmayı yani insanlar böyle tanısıyor Yorumla
the-notorious Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Daha erken evde kaldım demek içinama flörtün sevgilin olabilir hatta olsun da bence 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kalsan nolacak dünyanın sonu mu geliyor ölen insan yalnız ölüyor boş dünya farkına var derim 1 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ciddi ilşkilerde bitiyor unutma hayatın darmaduman oluyor sen tadını çıkar 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tehlike çanları 30'dan sonra çalar evde kalmamışsındır da sevgili demek dert ve masraf demek boş ver 0 0 Yorumla
koiok Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl düzgün insan kalmadı. olanları da kapıyorlar. çok kafana takma sevgilin mi var derdin var. susuz kaldık diye zehir içecek değiliz 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yalnız evde kalma tabiri kulağa hiç hoş gelmiyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kizz kaç yaşına gelmişsin kurumuşsun üzüldüm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzdün. Ama tecrübesizsin çok iyi bir erkek seçme konusunda başarısız olursun muhtemelen. Tecrübe insana çok şey katar... Yorumla Soran +1 yıl Tabiki ilk sevgilim olacak kişi ıyi biri olacağını sanmam Yorumla
Selma_ln Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben 21 yasındayım şimdiden evde kalmış muamelesi görüyorum 😩 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben varım 26 yaş olarak 😀😀😀😀 2 4 Yorumla İmposibleee +1 yıl Yalan 😂😂😂 Yorumla SenacCc +1 yıl @İmposibleee dogruuu cidden 😀 Yorumla İmposibleee +1 yıl Iyi bakalim öyle olsun 😂😂😂 Yorumla yagızdelıkanlııı +1 yıl Sende tadını çıkar boşverr yumurta kapıya sıkışıncaya kadar kasma kendini 😂 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok erken tribe girmişsin 0 0 Yorumla
kayıpkentlixxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl tamam ben seni alırım uuzlme evde kalırsan 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Evet bende öyleyim :D 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her taraf erkek dolu bence fazla seçicisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim karşıma kimse çıkmadı gerçekten Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Evde mi saklanıyorsun küçük bir şehirde misin Yorumla Soran +1 yıl Küçük şehirde değilim ama arkadaşım çevrem yok birde açıktan okudum liseyi de üniversiteyi de Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Sosyal uygulamalar indir. Bak burada bile gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Utanılacak bir durum o yüzden gizliyim Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Değil bence. burada bile kendine bir sürü aday bulabilirsin. Yorumla
Siriatusy Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl 24 yaşında böyle hissetmen anormal 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evde kalmış hissetmek mi Yorumla Siriatusy +1 yıl Evet. Önünde daha kocaman yol var. Neden telaş yaptın ki. Elbet çıkar. Ki genelde beklemediğin anlarda çıkar Yorumla Soran +1 yıl Inşallah çıkar benim yaşımda evlenip 2 3 yaşında çocuğu olanlar var Yorumla onlyteenage +1 yıl Oooo o da bir şey mi benim yaşımdakilerin torunu bile var😉😂😂😂😂😊 Yorumla Siriatusy +1 yıl @onlyteenage sen panik yapmakta haklı olabilirsin tabi ama yaştan dolayı değil 😄 Yorumla onlyteenage +1 yıl Yaaa neden dolayı?😂😂😂 Yorumla Siriatusy +1 yıl Anlatıcam şimdi özelden hanımefendi 😂😂 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. 40'a kadar yolu var. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ciddi bir ilişkim olmadi benimde bu yaşa kadar. Artık saldım ya. Olursa olur olmazsa olmaz. Hedeflerimi farklı şeylere yönlendirdim.
benim bir kere oldu o da 2 ay falan sürdü 24 yasındayım
En azından bir kere olmuş
senin nasıl olmadı ya kızların erkek bulması cok kolay ki tanıma fırsatı vermedinmi kimseye
Annem izin vermedi yaşım ufakken 15 16 da sonra istedim ama kimse çıkmadı karşıma
çıkar ya yok mu ınstada yazan hiç veya tinder indir
Yazsalar ne olucak güvenip konuşmak sorun tanimadigin biriyle
bişey dicem tanıdıgın biriyle tanışamazsın zaten konuşup ilertet konusmayı yani insanlar böyle tanısıyor
Daha erken evde kaldım demek için
ama flörtün sevgilin olabilir hatta olsun da bence
Kalsan nolacak dünyanın sonu mu geliyor ölen insan yalnız ölüyor boş dünya farkına var derim
Ciddi ilşkilerde bitiyor unutma hayatın darmaduman oluyor sen tadını çıkar
Tehlike çanları 30'dan sonra çalar evde kalmamışsındır da sevgili demek dert ve masraf demek boş ver
düzgün insan kalmadı. olanları da kapıyorlar. çok kafana takma sevgilin mi var derdin var. susuz kaldık diye zehir içecek değiliz
Yalnız evde kalma tabiri kulağa hiç hoş gelmiyor.
Kizz kaç yaşına gelmişsin kurumuşsun üzüldüm
Yapacak bir şey yok
Üzdün. Ama tecrübesizsin çok iyi bir erkek seçme konusunda başarısız olursun muhtemelen. Tecrübe insana çok şey katar...
Tabiki ilk sevgilim olacak kişi ıyi biri olacağını sanmam
Ben 21 yasındayım şimdiden evde kalmış muamelesi görüyorum 😩
Ben varım 26 yaş olarak 😀😀😀😀
Yalan 😂😂😂
@İmposibleee dogruuu cidden 😀
Iyi bakalim öyle olsun 😂😂😂
Sende tadını çıkar boşverr yumurta kapıya sıkışıncaya kadar kasma kendini 😂
Çok erken tribe girmişsin
tamam ben seni alırım uuzlme evde kalırsan
Evet bende öyleyim :D
Her taraf erkek dolu bence fazla seçicisin
Yok değilim karşıma kimse çıkmadı gerçekten
Evde mi saklanıyorsun küçük bir şehirde misin
Küçük şehirde değilim ama arkadaşım çevrem yok birde açıktan okudum liseyi de üniversiteyi de
Sosyal uygulamalar indir. Bak burada bile gizlisin
Utanılacak bir durum o yüzden gizliyim
Değil bence. burada bile kendine bir sürü aday bulabilirsin.
İyisini cikana kadar beklemeye devam
24 yaşında böyle hissetmen anormal
Evde kalmış hissetmek mi
Evet. Önünde daha kocaman yol var. Neden telaş yaptın ki. Elbet çıkar. Ki genelde beklemediğin anlarda çıkar
Inşallah çıkar benim yaşımda evlenip 2 3 yaşında çocuğu olanlar var
Oooo o da bir şey mi benim yaşımdakilerin torunu bile var😉😂😂😂😂😊
@onlyteenage sen panik yapmakta haklı olabilirsin tabi ama yaştan dolayı değil 😄
Yaaa neden dolayı?😂😂😂
Anlatıcam şimdi özelden hanımefendi 😂😂
kalmazsın merak etme
40'a kadar yolu var.
Neden küçük şehirde falan mı yaşıyorsun
evet