Bi' kızın beni analiz edip bu durumun sebebini söylemesini o kadar isterdim ki :'(
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benide hiç takmıyorlar kızlar nefret ediyorlar benden tiksiniyorlar
18 19 yaşlarında bende öyleydim sonra anladim ki kimseyi takmamak yazmamak gerekiyomus seninle ilgilenen kişileri tercih etmelisin
bunun farkına vardım evet ama hiç kimse yazmıyo yazmayınca ve o da ktü hissettiriyo
edelim analiz de nası yapıcaz krds
bilmiyorum ki işte krds. Beni tanıyan, gören bi kız olmalı da zaten böyle biri olsa hiç değilse bu denli canım sıkılmazdı
Instagram bırak istersen bir profilin falan varsa bakayım
Tam olarak sorun sadece kızların seni önemsememesi ise kızlar öyle. Benim yakın aklı başında dediğim arkadaşlarım bile efendilerle arkadaş saçma sapan kisiliklerle sevgili olmaya çabalıyor.
https://www.instagram.com/lavizlay/
Instana baktım, tipinde bir sorun yok sadece sakalsız daha genç görünüyorsun. Tanımadığım için dıştan yorum yapabiliyorum sadece. Blog'un aktif değil ama güzel. Öne çıkanların garip duruyor sadece, paylaştıkların falan. Gönderi olarak da 4 ve 5. fotonu silerdim yerinde olsam 😄 Daha ne yapabilirim bilmiyorum. İkili ilişkiler karmaşık belli bir dinamiği yok bence. Fazla takma kafana. Ha bir de takip ve takipçin olmaması garip. En azından ilgi alanlarını vs takip et. Dışarıdan stalklayan biri için önemli detaylar ahsjxhsj
Evet ya sanırım ben gerçekten biraz garibim./
Ya ben pek sosyal değilim, evdeyim çoğunlukla. Kimse gelip benimle konuşmayınca ya da yazmayınca da değersiz hissediyorum. Saçma bi' kısır döngüdeyim yani.
İnsanlığa gıcık olduğumdan pek bi kişi takip etmiyorum ama söylediğinde de haklısın.
Ayrıca paylaştığım youtube linkindeki müziklerin benim olduğu anlaşılmıyor mu hiç?
Çalış ya da oku? Kimse konuşmayınca niye değersiz hissediyorsun senin değerini dışarıdaki insanlar mı belirliyor. Kendinin farkında ol takılma böyle şeylere. YouTube linkine şimdi baktım, ben anlamazdım ama bilmiyorum. Müzik kulağım da bilgim de çok kötüdür.
Okulum bitti. Mezunum. Yazılımla bişiler yapmayı deniyorum ama kolay değil. Bu süreçte insan yalnız olmayı istemiyor. Tamam elbette diğer insanlar belirlemiyor değerimi ama ben kendi kendime biriyle olduğumda edinebileceğim zevkleri edinemem. Böyle olunca bu durum beni olumsuz etkilemiş oluyor.
Müzik kulağının ya da bilginin olması mesele değil. Bilgili insanların dinlemesi için yapmıyorum onları, insanların hoşuna gitmesi ve dinlemesi için yapıyorum. Hoşuna gitmemiş olabilir, anlıyorum
Okulun bitmesiyle çalışma hayatına başlama arası herkesin buhranlı geçirdiği bir dönem, yalnız değilsin. Üniden liseden hiç mi bağın kalmadı kimseyle. Yani evet yalnızlık canını sıkıyor farkındayım herkesin sıkar da evde de geçecek bir durum değil. Yazılımla ilgili telegramdan facebooktan twitterden discorddan vs kanallara katılırsan anca o şekilde ortak ilgi alanın insanlarla sosyalleşebilirsin o da sanal olur. Aynı grupların film/dizi/kitap varyasyonlarını deneyebilirsin baya muhabbet dönüyor. Evden çıkmadan çok zor bir tek bu geldi aklıma. Durumu kabullenmeye bak bence. Düzenini oturunca illaki olur ortamın.
Evet ben de öyle düşünüyorum. Her ne kadar şu an aynı şeyleri yapmaya devam etsem de, evden çıkmadan bu süreçten kurtulamam. Küçüklüğümden bu yana biraz, (hatta birazdan biraz daha fazla. d) pasif ve çekingen biriydim. Zamanla açıldım. Şu anda daha iyiyim, özgüvenim kötü değil ama yine de çıkıp bir ortamda zaman geçirmek çekinceli yaklaştığım bir şey. Çok rahat da giremiyorum kolumdan tutup götürmeyen biri olmayınca. (Olmadığı için de...). Ama eğer olurda bir şekilde çıkıp bir ortama girsem, beni görünce özgüvensiz bir çocuk demezdin diye düşünüyorum.
Her neyse, demek istediğim bu sebepten üniversitede pek doğru düzgün arkadaş edinemedim. En azından kızlar içinden diyim. Böyle olunca erkeklerin çoğu da senin bahsettiğin dengesiz ve muhtemelen kızların sevgili olduğu tipler olunca, (ben aslında sadece o tipleri pek sevmediğimden istemsizce mesafe koydum arama ve uzaklaşmış oldum) işin sonunda kendi kendimi yalnız bırakmış oldum. Şu anki kafam, lisede veya üniversitede olsaydı daha aktif, gidip konuşup arkadaş edinmeyi deneyen bir tip olmaya çalışırdım diye düşünüyorum.
Sanalda konuştuğum birkaç kız arkadaşım var ama çok sık da konuşuyo değilim. Söylediğin gibi benim sanal dışında bi' arkadaşlığa veya ortama ihtiyacım var. Bunu da bi' şekilde para kazanıp gezip dolaşıp bir yerlerde takılarak yapabilirim gibi. Ama bilirsin, kolay değil./
Ben de çekingen, dışarıda yanımda biri olsun isteyen biriyim. Gayet insani doğal şeyler. Bir tık içine daha kapanıksın o kadar. Lisede üniversitede kafana uyan kimse olmamış, olabilir. Yapacak bir şey yok umarım bundan sonra istediğin gibi olur hayatın. Zaten iş hayatın başlayınca yüzde doksan bir sorun kalmaz. O kadar eminim. Sadece bu zamanların geçeceğini bil ümitsiz olma.
Sağol. Teşekkür ederim.
Sen de sağol, keşke elimden daha fazlası gelse.
Yo, tüm bunlar sanaldan yapılabilecek en iyisiydi. Elinden geleni hissettim
🙏