Kızlar neden benimle ilgilenmiyor?

19 yaşındayım, esmerim, ortalama üstü tipim var. Boyun 176cm, kilom 90 (evet şişmanım, spor salonuna gidiyorum). Akademik olarak başarılıyım (2017 teog 500 üzerinden 490 puan alarak %1'lik dilimdeydim, 2022 msü sayısal ilk 14k'daydım.), İngilizcem çok iyi, biraz Almanca biliyorum geliştirmeye devam ediyorum. Zekiyim, özgüvenliyim, egoistim. Kültürlüyüm, sonradan görme veya cahil kekolardan değilim, anne baba akademisyen zaten. Yurtdışına çıktım, 10+ ülke gezdim, bazılarına ailemle bazılarına arkadaşlarımla gittim. Çok iyi basket oynarım okul takımındaydım hem ortaokul hem lisede. İyi tenis oynarım, lisede okul takımındaydım. 10 yıldır piyano çalıyorum, saksafon da çalmayı biliyorum. Film, kitap, müzik kültürüm iyidir. Çok fazla felsefi kitap okudum, onları tartışmayı severim. Çok az arkadaşım var sadece 5-6 arkadaşımla görüşüp takılırım (hepsi erkek). Kızların elit erkekten kastı ne bilmiyorum ama o sınıfta yer aldığımı düşünüyorum. Ailem arkadaşlarımla kaliteli yerlerde takılırız. Futbol oynayamam pek ama teknik taktik kısmına çok ilgiliyim, kızlı erkekli ortamda konuşmaktan çekinmem futbolu ; İngiltere, İskoçya, Galler gibi ülkelerden sertifikalarım var bu konuda. Kızlar bunu nasıl bilsin diyorsanız twitterımı takip eden kızlar bilir, orada hem biomda yazıyor hem yer yer paylaşım yapıyorum. Reddit ve Twitter harici sosyal medya kullanmam. Instagram hesabım falan var ama story atmam, post atmam, çok girip çıkmam. Sohbetim ciddidir, canım canım esprilere ayıp olmasın diye gülmem, karşımdakinin söylediklerine katılmıyorsam bunu belirtmekten çekinmem. Kızlar benimle konuşmayı sevmez, onlara sıkıcı (muhtemelen de itici gelirim), şimdiye kadar benimle konuşmaktan zevk alan hiç kız olmadı (kuzen, arkadaş, öğretmen vs dahil).

Şimdiye kadar ne sevgilim ne flörtüm oldu. Ama artık hayatıma bir kadın girmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum.
Kızlar neden benimle ilgilenmiyor?