yukarıda dediğim gibi 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bölümümde ( diş hek.) çok kız var ama hiç dönüp de bakan olmadı ki yazayım, iletişimim de olmadı ne lisede ne ortaokulda ne de üniversitede. Bu durum canımı çok sıkıyor artık herkes ele ele sevgilisiyle dolaşıyor bende sap gibi 7-24 ders çalışıp hasta bakıyorum. İçki sigara almak dışında evden çıkmıyorum. Uzun boylu değilim zayıfım, kabul ediyorum çok yakışıklı değilim ama entelektüel birikimi olan konuşmasını bilen zeki bir insanım. Egom yüksek değil, çok sinirlendirmedikleri sürece insanları aşağılamam. Neden kızlar bana bakmıyor? Ne yapmalıyım? Hep birbirine aşık olan çiftlere özenerek baktım, bense hep platoniktim. Yalnızlık çekilmiyor bir süre sonra.. sinemaya, yemekhaneye, cafeye, kütüphaneye vs... hep tek başıma gidiyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her şey tip değil. Zekaya önem veren birilerine bakmaya çalış.
Anlaşılmıyor ki benden hoşlanmayan birisiyle de zaman kaybetmek istemiyorum mezun olacam zaten seneye
Haklısın. Zaten şu an herkes tipe bakıyor o yüzden olucaksa da olmuyor
Kızların hepsi de güzel değil sanki dengine baksalar ölürler
Ama bence sevgilim olsun diye biriyle olma gerçekten sevdiğin zaman ol.
Sevdiğimiz kabul etse tamam da o da yok.
İşin zor o zaman 🙂
He ya, kızlar da ne istiyor anlamıyorum ki, her konuda az çok bilgim var, işimiz de iyi olacak çok şükür. Muhabbet de ederim, çalışkanım da. Her şey tip mi😔
Dediğim gibi bence zeka daha önemli ama kişiden kişiye değişir
Pfff valla bizim ülkede başka ırktan birisi olsa keşke de onlara yazsak, bizimkilerden bir şey olacağı yok.
Ben öyle düşünmüyorum bence yaşadığın çevre de yok
Ya üniversitedeyiz her şehirden insan var. Her şehrin insanı aynı mı?
Bilemiyorum 🙂
Biliyorsun da kabul etmiyorsun gibi🙂
İnsanlar seçici kız veya erkek fark etmez. Bazıları meslek seçer bazıları tip. Gönül işleri bazen şans işidir
Bize şans uğramıyor o zaman. Neyse seni de yordum sağ ol, gidip ders çalışayım bari başka ne işe yarıyorsak.
Hayır yormadınız. İyi dersler kendinize iyi bakın 🙂
Teşekkür ederim, siz de.
Yanına otur Çok tatlısın kafeye gidelim mi de birileri kabul eder
Kime nasıl söyliyim pat diye
Hiç kendi iradenle diyaloğa girdin mi kızlarla?
Girdim tabi ama sürekli değil
İş her zaman erkeklere bakar. Yani kızların direkt gelip diyalog kurduğu ilişki şekli azdır. Çoğu çekingendir erkeklerden adım bekler ve erkekler de diyalog kurmadığı zaman hanzo'nun biri gidip konuşur ve bu yalnızlıktan sıkılan kız üstüne ilgi de olunca başlar. Erkeklerin çoğu da der ki bu kızın yanında bu erkeğin ne işi var. Yani emek olmadan netice olmaz. Diyeceksin ki red edilebilirim bunu yaşamak istemem. Düşmek te var kalkmak ta var her işin doğasında. Kimse ilk denemesinde başarıya ulaşmıyor hayatın her alanı için geçerli bu. İlişkilerde de girişken olduğun zaman mutlaka hayatına biri dahil olacaktır. Kızlartın sana bakmaması hoşlanmadıkları anlamına gelmez. Her hoşlanan kız gözünün içine bakmaz utanır. Kafanda oluşturduğun kriterleri bir kenara bırak ve sade bir şekilde baktı bakmadı şunu yaptı bunu yaptı değil konuş hoşlandıysan olumsuzsa teşekkür et başka seçenekleri değerlendir. Net.
Tipin kötü olduğu için
Pfff kızların da hepsi rihanna sanki
Genel olarak iyi görünüyor kadınlar bunun sen de gayet farkındasın.
Yok bee, cidden kötü olanı da var. Hem madem öyle napacaklar hepsi bir erkekten mi hoşlanacak
Hepsi güzel demedim genel olarak kadınların erkeklerden daha çekici göründüğü aşikar dedim. Herkes bi kişiden hoşlanmasa da yakışıklı birine talep çok kişiden olur
Kızlar niye bu kadar aptal anlamış değilim. O yakışıklı velet sana bakmayacak işte neyi zorluyorsun. Ciddi ilişki istiyorsan p*ç olan da zaten cinsellik peşinde ona da bakmazsın. Ee biz ne güne duruyoruz, üzmeyiz, mutlu da ederiz, her şey tip mi ben anlamadım ki😢
Aptal olan kendinsin sana kimse bakmadığından belli, evet yakışıklılar güzel kızlara bakıyor gayet de normal bir durum, kudurmaya devam edebilirsin
Yav yakışıklıyla güzel olsun ben onlara bir şey demiyorum. Ama harem mi kuracak bu adam, herkes mi ondan hoşlanacak. Sen sevgilisi olan adama bakıyorsan sende de var sorun.
Sevgilisi olana baktığım anlamı nerden çıkardın çok merak ettim
Ee herkes yakışıklıya bakıyor diyorsun da yakışıklı insan sayısı taş catlasın %20 gerisi normal veya çirkin olanlar.
Sen de diyorsun ki yakisikliya bakariz ee bütün kızlar onlara bakiyorsa bu adamlar birisiyle beraber oldugunda bu erkeklere bakanlar sevgilisi olmuş birine bakmış oluyorlar
Uzaktan herkes bakar güzele yakışıklıya ne bilelim sevgilisi mi var yok, talip olan çok olur o yüzden partner de sık sık değiştirebilir, çoğu yakışıklının çok uzun ilişki yaşadığını görmedim hatta manken erkeklerin çoğu sevgili bile kullanmıyor
Kullanmıyor ne ya sigara mı bu insan insan. Aptal deyince de bana kızıyorsun bir de. Neyse yapacak bir şey yok, biz de böyle yaşayacağız demek ki.
Sevgili bile yapma ihtiyacı hissetmiyor, zaten bir sürü kadının ilgisini çekiyor anlamında. Aynen öyle herkes kendi fiziksel çekiciliğine göre muamele görür parasına göre de yaşar