hayır vicudumda iyi..
boy 1,83
kilo, 69 (kas mevcut)
Parayı genelde senin gibi kız arkadaş edinemedikleri için sebep olarak görür aslında alakası yoktur .
Mesela kızlara yanasamamandan kaynaklanıyor bence yoksa kız nereden bilecek sempatik biri olduğunu ? Rahat olamamak ya da reddilme korkusu senin ki sanırım ama kız arkadaş ile sevgili arası farklı bir şey .
Erkek arkadaşlarınla nasıl rahatsan kızların yanında da öyle olmalısın kibar beyefendi görünmeye çalışma karakterin nasılsa oyle ol ,ekstra birşey yapmana gerek yok yani.
kız sana yanaşmadan paran oolup olmadıgını nerden bilsin buna göre hareket edemez baslangıcta. bence sen biraz sessiz sakın gibisin. biraz acıl hey kızlar falan filan :))) bak ozaman nasıl oluyor. yani sen yanascaksın. teklif ediceksin cesur olcaksın yoksa olmaz
Yok yaa öyle birşey
Kıza buluşalım mı diyorum koşarak uzaklaşıyor
Oğlan niye ilk yanaşıyor ki ilk kız yanşsın asıl kız ilk adımı atmazsa olmaz.
23 yaşındayım benim de bir kızla hukukum olmadı hukuk derken sevgili arkadaş gibi Allah'a şükür boy post tip karakter yerin de fazlada kafaya takmamak gerek birader içindeki aşkı sevgiyi evleneceğin kıza kadınına sakla bu devirdeki kızlar makbul değil oluruna bırak
arkadaş atılgan ol biraz.. örneğin kızın biri sana selam verse kötü bi yanıt vercek değilsin.. öyle düşün... mesela kızın biri sana çıkma teklif etse kötü düşüncek değilsin.. empati kur anlatabildimmi?
Cevap
10Cevap
yakışıklı erkekler dikkat toplamazlar karizmatik erkekler dikkat toplarlar.anlayacağın daha öğreneceğin çok şey var :DDD
neden para olsun sen hiç denedin mi kızlarla arkadaş olmayı muhabbet etmeyi sevgili olmak istediğin belirttin mi onlara.bazı kızlar utangaçtır erkeklere durduk yerde laf atmazlar erkeklerden beklerler..
O zaman daha çok beklerler 😌😏
Kendinle eğlenmeyi öğren kendine vakit ayır. O zaman yalnızlık tıslar :D
artı çalış kendi paranı kazan kariyer sahibi ol. Kendini geliştir tek sorun buysa.
Canın sağolsun kardeşim.bu devirde bebe kızın parasını yıyor kızın evine gidiyor .Kız köpeği oluyor.Bazılarıda adam senin gibi parası yok kız arkadaşı yok.Başkan bu dünyada böyle adaleti yok bu dünyanın birader.Şansı olanda çok şans çok para .Olmayanıda devamlı eziyorlar.
Benim oldu da noldu..Yine bir başımayım..LAn oğlum git bass teklifi birine..kabul etmezse bidaa, etmezse bi daha ...bi daha, bi daha...:D:D:D
vay mk.
bida bida dedinde ondan şey etttim.
Her zaman kötüler kazanıyor bilader hayat işte. Çizgi roman değil yani.
Para Ile Alakali degil ben Her ay Telefon Degistirirdim Okuldakiler beni zengin diye gosterirdi Buna ragmen hicbir kizla konusamadim kiz arkadasim olmadi
içim yandı şimdi çok üzüldüm,ama elbet birisini bulursun reyiz.
nasıl yani ?
Bak güZel kardesim benim bir an bile bir kızın yanından ayrıldığım görünmez ben ayrılsam onlar beni bulur ben senin yerinde olsam önce sevgili yerine kendime kız kardeşler edinirim zaten sevgili ve ortam kendiliğinden oluyor
aynen ben de kader ortağıyız desene
ayy ben utanırım ki .s.s
hocam size hiç yakış tıramadım maşallah
aynı durumu paylaşıyoruz kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar