Temizlik hastası biriyle evlenir misiniz?
Evet evlenirim
Hayır evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizlik hastası biriyle evlenir misiniz?
Yani benim annem de çok temizlik yapar yaptırır zamanında dedim boş ver annem temizleme dinlen diye annem de diyor benim yerime biri mi yapacak? Ben de pis kalıversin dedim sonra o da dedi pis mi yaşayalım?
Gelelim evlenme konusuna açıkçası böyle bir takıntısı var ise bu yükü kaldırmakta gerçekten zorlanırım. Sevdiğim için kurşun bile yerim ama belli bir süre sonra bu takıntısından Bakırköye kendi ayaklarımla giderim.
Evet evlenirim. pis olmasında temizlik takıntısı olması daha güzel benim için zaten ben aşıksam bu tür şeylere bakmam yani onu sağlıklı olduğu için sevmiyorum kalbi için seviyorum takıntı da her insanda vardır bence az da olsa
Temizlik iyidir, o konuda hassas olunması da iyidir fakat hastalık derecesinde hayır! Diğer her şeyde olduğu gibi bu konuda da aşırılık iyi değildir.
Evlenirim yani ne olacak? Mesela benim bir arkadaşım da Öyle temizlik hastası tuvalete girince ellerini yıkamadan çıkmıyor (Bende tam tersi) felan ama yani ne bileyim Erkek olsun Kız olsun fark etmez ben evlenirdim.
Cevap
40Cevap
Evet tabiki ben temiz ve titiz biriyim sorumluluk sahibiyim ve karsımdaki kadının da böyle olmasını veya en azından olmak için gayret etmesini isterim.
Hayır günde 10 defa çamaşır makinası çalışıyor 2 defa süpürge makinası , elinde bez etrafımda dönüyor hayatım zinden oldu iki dakika koltukta oturup bişey izleyemiyorum , ordan kalk kıl düşüyor kafandan yastığı bilmem nerene köy , şu an bunu yazarken bile küçük el firacasi ile yeri temizliyor
Evli değiliz sadece aynı evde yaşıyoruz.
Maalesef benim böyle durumlaea tahammülüm yok. Sürekli diken üstünde yaşamak istemem. Evlenmeden önce psikolojik destek alması için destek olurum
Aşırıya kaçmadığı sürece sorun yok lakin aşırıya kaçarsa işte ozaman no no no. HELEKİ OKADIN GİBİ AMAN ALLAH KORUSUN..
Hayır evlenmem.. Ben de hijyene önem veren bir insanım ama hastalık derecesinde olursa da problem çıkar. Keyifli akşamlar.
Temizlik gerekli bir şey pislik olmak da bi hastalık ama temiz olunduğu halde temizlemek doğru değil buds hastalık tabi yani bilemiyorum
Yeterli miktarda titizlik olması gereken
yoksa hayat zindan oluyor
Benim yanımda hasta biri barinamaz ki.
Düzgün adama tahammülü olanı görmedim ki.
Evlenmesine evlenirim de eşlik edemem beni darlarsa da of of of derim.
Ne güzel ev tertemiz sürekli. Güzel bir durum. Takıntılı değilse tabi.
Ay temizlik hastası birisiyle yatakta bile... Tövbestağfurullah😂
ruhsal sorun olarak ilerlemiş bi vakaysa asla evlenmem
Hayır, istemem. Bende dikkat ederim ama aşırısı insanı boğar, daraltır.
Ne güzel her yer tertemiz derli toplu olur işte.
Evlenirim, obsesif bozukluk paterninde ise sıkıntı.
Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın dizideki gibi olmak istemem :D
yoklukta olursam evlenirim yoksa hiç sevmem walla
Temiz ahlaklı düzgün biri ile evlenebilir ama Temizlik Hastası dile kolay ama Okb Anksiyete Takıntı zor bir şey tedavi şart tabii bu hastalığın birde seviyeleri var hem kendi hayatını zorlar birde eşinin hayatını zorlar geçmiş olsun
Hayatını zindana çevirmek isteyen varsa temizlik hastası biri ile evlensin. Osurduğunuzda bile kıçınızı ıslak mendille siliyorlar o denli yani
Temizliğin de dengeli ve sağlıklı olması tercihim.
Herkes titizlikle, temizlik hastalığını birbirine karıştırmış. Tamam arkadaş titiz olsun hatun da, temizlik hastası ben almiiim.
Hastalık hastalıktır, tedavi olması şartı ile evlenirdim. Bilirim temizlik hastaları ile yaşanacak sorunları...
Evini temizleyeni bulamıyoruz temizlik hastasını nasıl bulacağız😂
Evlenirim bende titiz biriyim 😄
Temizliği ve düzeni severim ama hastalık boyutunda biriyle yaşamak çok zor, istemezdim
Seviyorsam. niye evlenmim temizlik hastalığı aşırı değilse sesim çıkmaz ama aşırıysa bir doktorla tedavu icin
Bunu o diziden doalyı istemem o kadının erkek versiyonu aman allahım düşünemiyorummm.
hijyen iyidir ama hastalığı kötü
Evet evlenirim
evlerden ırak çekilme öyle tpler
öyle biri de hayattan soğutur la
Hayır aşırısı iyi değil istemem.
Evlenmem zira ben evliliğe karşıyım
Aşırı titiz bir insanla yapamam.
Evliyim zaten bide OKB bide
Zor bir yaşam olur
Kesinlikle olmaz
Tabi olabilir neden olmasin
evett onunla uğraşmak eğlencili olur