Siteden Tanıştığım Kızlarla Buluşmalarım Hakkımda Fikrinizi Alabilir miyim?

Burada birçok kişiyle daha önceki üyeliklerimle buluştum. Bir iki cins. ellik fenomenini götürmekte kısmet oldu.

Gel gelelim mevzuya.

Arkadaşlar burada ki kızlara sakın inanmayın. Alayı fake foto diilse bile filtreli foto kullanıyor.

Kadının biri boy foto kullanmıyordu. Gittim baktım 100 kğ. Bir de çitosla gelmiş. Lokantada tatlı ister misiniz sorusuna "ayy tatlıya dayanamam diyoooo"

"Zıkkım ye" Dedim içimden. Biraz az ye kilo ver sonra koca ara. Yoksa mutfağınla evlen.

Neyse ikinci biri ile görüştüm bana boyum 175 diyordu. Ben 180 181 falanım. Bot giyim 4 cm de ordan kazanayımda en azından kendi topuklu giyse boyumuz uyuşsun benden uzun olmasın dedim.

Neyse geldi baktım saçını üstte topuz yapmış 10 cm. Topuklarda 6 cm. Tamam eyvallahta topuğu ve saç topuzunu eklesen bile 175 değil bu kız. Sanırım ayakkabılarını soymadan metreyi topuzdan ölçmüş 175 boyunun olduğuna karar vermiş. Ulan karsız kışsız havada bu bücür için mi bot giydik dedim.

Neyse sonra benim boyum kaç dedim. 190 falansın dedi. Hani 180 dese o 175 olmayacak. Görüyor en az 15 cm boy farkımız var.

Bu siteden bir sürü kızla tanıştım. Bir sürü kızla buluştum.

Hepsiyle maceralarımı isim kullanmadan anlatacam. Bu üyeliğimi kimse bilmiyor zaten😀😀😀

Siteden Tanıştığım Kızlarla Buluşmalarım Hakkımda Fikrinizi Alabilir miyim?