Zıt kutuplar birbirini iter mi yoksa çeker mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zıt kutuplar birbirini iter mi yoksa çeker mi?
Bence mıknatıs mantığı ilişkilerde geçerli değil. İnsanlar ne kadar fazla ortak noktaya, benzer ilgilere sahiplerse kısacası birbirlerine ne kadar benziyorlarsa o kadar iyi anlaşır ve birlikte keyifli zaman geçirirler.
Yani ilişkilerde zıt kutuplar birbirini iter diye düşünüyorum.🙂
Aşk konusunda zıt kutupların birbirini çektiği sıklıkla söylenen bir ifadedir. Ancak burada "zıt kutuplar" ifadesi, iki insanın kişilik özellikleri, ilgi alanları veya yaşam tarzları gibi farklılıklarını ifade eder. Bu farklılıklar, bir ilişkide bazen birbirini tamamlayıcı olabilir ve ilişkiyi güçlendirirken, bazen de çatışmalara neden olabilir ve ilişkiyi zayıflatabilir.
zıt kutupların birbirine ihtiyacı vardır fakat. Bu bağ güçlendikçe
Ateş ateşliğini kaybeder buz buzluğunu.
iki taraf birbirinden soğumaya başlar.
O zıtlık zaten tukuyu aşkı yaratıyor erkekler karı gibi oluyor karılar erkek gibi e haliyle bitiyor
ilk başta birbirlerini çeker lakin ilişkide zamanla sıkıntılar başlar karakter farklılıklri yetiştirilme ve aile farkları çok büyük sıkıntı yaratır önceki ilişkimde aynı sorunu yaşadım çok tutuklu ve eğlenceli bir iliskiydi lakin bir birimize olan zitligimiz sonumuzu getirdi
Cevap
17Cevap
Genelde çeker derler ama bu hayatta itiyor gadası
İlk görüşte verdiğiniz notla alakalıdır bence kimisinde çekerken kimisinde iter her ikisinde de sonu pek sevimli olmaz🙂
Çeker. Aynı kutuplar birbirini iter. Ama bu çekicilik ne şekilde sonuçlanır kim kimi çarpar bilinmez.
Fazla zıtlık iter beni asla çekmez. Anlaşamayacağım insanın hayatımda yeri yokk. Kriz üstüne kriz geçiresim yok mlsf. huzurdan yanayım
Zıt kutuplar başlarda çekici gelse bile sonunda hüsran olur insan en iyi kendinden biri ile mutlu olabilir ve kendini tam hissedebilir
Bazen iter bazen çeker.. Genele bakarsak insan kendi gibi olmayanı merak eder ama kesin bir açıklaması olamaz bence bunun.. Keyifli akşamlar..
Çeker ama bırakır. Heves gibi olur. İki insanı birbirine bağlayan en kuvvetli şey uyumdur. Sana karakter olarak zıt biriyle sınırlı olur bu
Bana dokunmasınlar da naparsa yapsınlar kutuplarla da aramı bozup küresel tartışmaya sebep olaamam 🙃
Kutupların birbirini çekmesi ruhu olmayan elementler için. Insanda durum çok başka tamamen itiyor
Hiç zıddım birinden hoşlanmadım iter diyemiyorsam da çeker de değil
Donem donem fikrim degismekle beraber, cogu zmn iter sanirim 🙄
Beni itmiyor bildiğin mancınıkla fırlatıyor.😅
İter ya biraz dengeli olmalı ateşe ateş buza buz yakışır 😅
zıtlık insan karakterlerinde birbirini iter
fakat bu bir fizik deneyi ise çekecektir :)
İttiği için çekiliyorlar. En güzel aşk onların arasındaki kıvılcımdan patlak veriyor zaten.
mıknatısın + - kutupalrina baktığımızda sonuç belli. insan kendiyle aynı birini arar ama bulduğunda itmekten öteye geçmez.
Bir çeker bir iter😂
Çekiyor ama ömrü kısa oluyor
Aşırı zıtlık beni iter...
Aslında ikisinide yaparlar 🤔
Konu insan olunca ne kutuplar ne de itme çekme kuvveti fizik yasalarına uygun işler.
Başta çeker ama karşıdakinin enerjisine de bağlı olarak değişir. Ama ilişki zaman aldıkça heyecan biraz azalınca itebilir zıt olması
Zıtı zıttına da olmasın
İtiyor
Sonu kötü oluyor çekiyor da.
Net çeker tecrübeyle sabittir
Maalesef çeker
kisiden kisiye degisir
Çok fena çekiyo
İter
Çeker
Çeker
Çeker
Zıt kutuplar çeker