Kapalı ve uzun ferace giyen biriydim. açıldım ve utanıyorum ne yapmalıyım
Babam çok üzüldü abim dışarıda haberi yok çok utanıp cekiniyorum moral olarak çok kötüyüm
Kapalı ve uzun ferace giyen biriydim. açıldım ve utanıyorum ne yapmalıyım
Babam çok üzüldü abim dışarıda haberi yok çok utanıp cekiniyorum moral olarak çok kötüyüm
İslam bu değil. Baskılanmış, kısıtlanmış hissettin diye açılıp "tesettürden" bu kadar kolay vazgeçebileceğin bir şey değil. Ya madem bir günaha giriyorsunuz bari yaymayın bunu. Gözünü sevdiğim 28 Şubat 'ı, tesettürü yüzünden zor günler yaşayanları hatta geleceği elinden alınan kadınları hiç mi duymadın?
İnsanlar tuhaf bakıyor, hep Kuran okuyup dua ediyorsun ve erkeklerle halay çekemiyorsun diye mi açıldın? Biz basit birer kuluz sadece. Allah hesap günü sana sorduğunda ne cevap vereceksin? "Ya.. içim sıkıldı da biraz açılasım geldi. Halay çekmek, erkeklerle sevgili olmak için" mi olacak senin cevabın? Rabbim hidayet versin hepimize.
Gerçekten rica ediyorum hepinizden eğer böyle bir karar verdiyseniz marifetmiş gibi herkese ilan etmeyin. Şahsen böyle sorular görünce içim burkuluyor. Tek rica₥
Canım hiç üzülme ben de aynısını yaşadım. Zamanla alışıyorsun ailen tepki gösterse ve kararının "yanlış" olduğunu farketsen bile kararından dönme bu olay başka kararların üzerinden sindirilmene neden olur şayet ilerde gerçekten örtünmek istersen taklidi iman değil aklı iradi imanla yapmış olursun. Ben İslamiyet inancını topyekûn reddeden ve sistem olarak gören biriyim şayet sen inançlıysan bile şimdi ani bir kararla dönmemen en iyisi olacaktır düşün bakalım öğreti üzerine mi yoksa aklın ve kalbinle mi yapacaksın şu anda sana hangisi zor geliyorsa bil ki asıl iraden orada ortaya çıkacak cesaretinden dolayı kutluyorum ❤️❤️
Cevap
17Cevap
Karar sizin utanıyorsanız kapanın
Sen tesettürün anlamını hiç anlamamışsın ki hemde hiç. Üzülme sebebin şaka gibi açıldığın için değil insanlar garipsediği için. Hayatın ikiyüzlü olmuş. Yaptığın şeyin farkında değilsin.
Hiç iyi etmedin çevrendeki şeytanlaşmışlara uydun..
Ya neden ki
Tesettür Allah'ın emri moda değil Allah ıslah etsin
E utandığın şeyi niye yapıyorsun. Bari sadece Feraceyi çıkar şimdilik..
Olmaz komple acildim
Çünkü kapalıyken beni çok eziyorlardı
Komple dediğin, sadece saç değil crop felan da mı giymeye başladın
Yani tayt giymek crop giymek saçlarımı açıp boyamak hakkım degilmi
Zaten şimdi de saçlarım uzun ve güzel ama kimse görmüyor sadece evlendigim adam vücudumu ve saçımı görecekti. haksızlık değil ki sizce?
Sen beğenilmek ve arzulanmak istiyorsun. Sanırım artık bir noktada birşeyler yaşama isteğin zirve yaptı bence..
Sadece bu içindeki hisleri dışarı vuruyorsun anladığım kadarıyla
utanılacak bir şey yok ayıp bir şey yapmadın zamanla alışırlar
Amın ne diyelim
ilk başlarda öyle oluyor bende kapalıydım açildim ama ailemle aram kötü
Umarım bende unuturum zamamla
sonuçta isteyerek açıldıysan bu duruma alışman gerekiyor
başta anormal gelir sonra alışırlar merak etme. Önemli olan senin ağır başlılığın
Neden açılmak istedin
Erkeklerle normal hayatla ilişkim hiç olmadı
Ev kuran kursu namaz dua ile geçti günlerim
Bir ortamda utanıyordum rahat değildim ahlaklı olmaya çalışıyordum yoruldum artik
Neden açıldın bitanemmmm
Eziliyordum ya
Nerede kim tarafından
Cehennem de alişirsin korkma
Yaa🥺😥
Z2banilere yaaa dersin sonra
Çok kotusunuz mutsuzum zatem
Yazık sana
Neden ama neden
Açıldım diye ne oldu neden kötü davranıyor sunuz
Dunyalık zevkler için nelerden vazgectin
bir şey sorabilir miyim?
Düşün biraz saçım uzun vücudum güzel ama bunu sadece eşim yani kocam görecekti.. sadece eşim begenecekti bunu. Başkası beni güzel gormeyecekti hic
Zavallısın
Offf of
Senin için dua edecem belki iöana gelir tövne edersin
İmkansız
Sevgili eğlence gece hayatı beni bekler artık eski ev kızı yook özgurum
Ev de ezik ozgüvensiz utangaç kız yok artik
Dunya hevesleri terchin
Eski halim daha mı iyiydi?
İtiraf et sende biliyorsun
Kapalı olupta çirkin olan kadın yok
Tamam sence eski ozguvensiz utangaç evden çıkamayan kız mi daha iyiydi
Aynen o daha iyi
Şaka mısın
Lütfen şaka de
Hayır değilim şimdi milletin eglencesi olmuşsun acıyorum sana
Önceki halimin neresi iyi
Pisirik ezik utangaç birini kim sever
Kim beni neden sevsin o halde
Evden başka ortam bilmem ben neyimi sevsinler
Teşhir et bedenini o zaman
Bunlara sıgınma sen çok fena azap çekeveksin
Beni kim o halimle severdi
O kadar çok var ki. Sen kendini kullandirmaya meyillisin zaten. Ne diyelim Allah ıslah etsin
Sen eşin utangaç ev bağimlisi çekingen kendini savunmayan konuşmayan biri olsun ister misin? Tabiki hayır
Evet isterim
Açilacaksa benim için açilsin açildiği için sevap kazansın cennette ona köşkler verilsin bana açildiği için
Niye peki? Dürüst ol ama lütfen
Allah ın emrine uydugu için
Hayır ama beni anlamıyorsun
Ben çok sessiz utangaç pisirik bir insanım hemen kiriliyorum bir erkekle temasım asla olmadı hayata atilmadım yani beni kimse böyle sevmezdi
Seni o halinla sevecek tonla adam var adam bak adam. Ama bu halinle ancak eğlencelik olursun peçete gibi kullan at
Ya ağlamak istiyorum
Agla zaten bu halina ben bile acıdım tanımadiğim halde
😔😢
Geç olmadan yövbe et
Olmazki açıldım artık
Olur
Tövbe et
İm saol
Bişey değil
Ben burdayım kardesim ve senin iyiliğini isterim çünkü müslümansın bir müslümanın kötü yola düşmesini istemem istediğin zaman yaz
Teşekkür ederim ama kapanamam ki artık olmaz yani
Sen istedikten sonra herseyi yaparsın
o zaman kapan geri
Olmaz ki
Çocuk oyuncağı değil ki bu
Neden açıldın?
Eziliyordum yani kapaliydim diye beni bir ortama almazlardi erkeklerle konuşmazdım dans halay oynamazdim ev kuran kursu namaz haytim böyle gecerdi
Off ya
niye açıldın? zamanla alışırsın
Neden açıldın peki?
Kapalıyken eziliyordum
Kim eziyodu?
Cevremdekiler hep ne dedilerse yaptım
Kapalı olduğum için Kur'an kursu ev namaz dua ile geçti 22 yılım.
Artık ben baskılanmak istemiyorum özgür olmak istiyorum
Özgürlük baş örtüsünde değilki
Ya biliyorum.. ama yine de kapalı olduğum için vardı
Sen bilirsin
neden açıldın peki
alışırsınn
Yaşadığın yer küçük mü
Bişey olmZ ya millet nerelerini açıyor xkkx
Ya yinede kötüyüm
İyi yapmışsın zamanla doğru olanı yaptığını anlarsın
Neden açıldın?
Kapaliydim diye beni baskiliyorlardi