Sevgilimin arabasiyla koruluk bir yere gezmeye gittik piknik falan yapacaktik. Yaptik ve arabaya donduk ve uslu durmadi biraz opustuk felan. O sirada bir golge gordum disarda onun tarafinda ve komsu bir kadin var burada hayati dedikodu olan ayni ona benziyodu. Belki de kimse yoktur ben uyduruyomdur ama ayni oydu ve gozgoze geldik. Baskasi olsa umrumda olmaz ama bunun agzi gevsek. Gelip saf saf konusur mu ne yapayim
İlk normal konuş sanki bişey sormak için mesaj atıyormuş gibi. Nasılsın diye başla zateb eğer imalı konuşuyorsa görmüştür ve seni uyarır bence en iyisi yaz
Bence görseydi gider annene söylerdi ya 1 hafta olmuş. Bak şöyle düşün bu kadın öğrendiyse bile senin elinden bir şey gelmez ama mesaj atarsan en azından böyle kendini yemezsin. Sen git ağzını yokla eğer görmüşsede yalvar yakar bi daha yapmicam anneme söyleme vb. Dersin. Git de ki ben 1 hafta önce kız ark parkta iken sanki seni gördüm orada mıydın de
Mantikli diyorsun aslinda evet de belirsizlik kotu. O konusmadan konusmasam mi diyom da bu da sureyi uzatiyo. Sormak en mantikli ya gorduyse de artik yapcak bisey yok. Soylememesi icin hersey ederim
Ben şahsen bi şekilde ima yapardım korkuturdum. Ve eğer o böyle yapmıyorsa normal bi şekilde konuşuyorsa zaten bilmiyordur. Ve bence 1 hafta olmuş kim görse çoktan gidip söylerdi demekki görmemiş bence
Kızlar Ne Diyor
Ağzını yokla bence bilip bilmediğinden emin ol. Daha sonra biliyorsada biraz rica et söylemesin. İkna etmesende tehdit et falan ahhaa şaka
Ya nasil tehdit ediyim😔
Tamam şakaydı da ilk önce bildiğinden emin ol. Sonra da bi şekilde ikna etmeye çalış
Zihnim oyun mu etti bilmiyom ama sanki oydu ya. Soylemezsen ne istersen ederim mi desem bilmiyom
Belki korkudan psikolojikmn görmüşsündür olamaz mı
Hem eğer zaten kimsenin olmadıgı bi yerdeyseniz o kadın nasıl orada olsun ki
Olabilir sanki ama oydu ya bana bakip gitti gibi geldi
Eve yakin bi yerdeydik cok uzak degildik
Gölgeden nasıl emin olursun ki o oldugundan
Numarası falan var mı sende mesj at bence ağzını yokla
Numarasi var ne desem ki
İlk normal konuş sanki bişey sormak için mesaj atıyormuş gibi. Nasılsın diye başla zateb eğer imalı konuşuyorsa görmüştür ve seni uyarır bence en iyisi yaz
Bana birsey demez ki dedikodu ederse kotu sizin kizi ustu ciplak bi arabada gordum diye
Napar ki annen. Bilmiyorum ben olsam yazardım
Kotu olur tabiki bi daha sokaga salmaz
Ne zaman oldu bu olay
Gecen hafta😔 bir haftadir ses seda yok
Bence görseydi gider annene söylerdi ya 1 hafta olmuş. Bak şöyle düşün bu kadın öğrendiyse bile senin elinden bir şey gelmez ama mesaj atarsan en azından böyle kendini yemezsin. Sen git ağzını yokla eğer görmüşsede yalvar yakar bi daha yapmicam anneme söyleme vb. Dersin. Git de ki ben 1 hafta önce kız ark parkta iken sanki seni gördüm orada mıydın de
Mantikli diyorsun aslinda evet de belirsizlik kotu. O konusmadan konusmasam mi diyom da bu da sureyi uzatiyo. Sormak en mantikli ya gorduyse de artik yapcak bisey yok. Soylememesi icin hersey ederim
O konuşmadan konuşmazsan eğer bu sefer gider başkalarına söyler iş işten geçmiş olurrr
Dogru diyon acaba ne der ya mesela sen o kadin olsan ve gorsen mesajima nasil cevap verirdin
Ben şahsen bi şekilde ima yapardım korkuturdum. Ve eğer o böyle yapmıyorsa normal bi şekilde konuşuyorsa zaten bilmiyordur. Ve bence 1 hafta olmuş kim görse çoktan gidip söylerdi demekki görmemiş bence
Nasil ima ederdin merak ettim de
Yani ne bileyim ima işte konuşmasından bile anlar imsan böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsa
Böyle bi özgüvenliyse
Göreceği neler oldu ki
Seyyyyy ustum ciplakti
Emin misin
Evet
İlerisi yoksa tedirgin olma
Sadece opusuyorduk elleri uzerimdeydi
İçin rahatsa boş ver ne diyim olan olmuş
Tedirginim ya
Baska bişiler olmus seni tedirgin eden
Sadece opustuk goguslerimi avuclayip optu o kadar
Sen ileri gittin mi