Sevgilimle yaşadığım sıkıntıyı anlatacam ve dürüst cevap istiyorum? Sonuna kadar okuyun lütfen?

Sevdiğim kizla 2 yıllık ilişkimiz vardı aramızda sıkıntılar oluyordu her ilişkide olduğu gibi kendisinin tavrı hareketleri son zamanlarda değişmişti bana karşı baya Bi değişmişti bende bunu hissettim ve son yaptığı hareketle artık istemediğimi hissettim ve ayrılacağını söyledim kendisi ağladı ben gidebileceğimi saniyordum ama gidemedim çok seviyormuşum onu durum buraya gelince anladım ve barışmamiz icin kendisine defalarca çiçek aldım biraz yumuşadı ama barismadi hediyeler falan filan en son evlenme teklifi yaptım tektas pırlanta aldım cok guzel organizasyon ayarladım ve kabul etti çok sevindim ama sözünde durması 1 hafta sürdü 1 hafta sonra kendisi ayrıldı ve yine dil döktüm gitmemesi için ama sevmiyorum dedi kendinden soğuttun dedi ve gitti arkadaşlar benim Bi suçum var mı herseyin sorumlusu benmişim ve ben hala onu düşünürken onun şimdi sevgilisi var
Sevgilimle yaşadığım sıkıntıyı anlatacam ve dürüst cevap istiyorum? Sonuna kadar okuyun lütfen?