şu an tam o moddayım
Dağa taşa haykırasım geliyor ama içimde tutuyorum.

şu an tam o moddayım
Dağa taşa haykırasım geliyor ama içimde tutuyorum.
Bazı şeyleri ablama anlatırım ama bazı şeyler var ki yakınlarıma bile anlatamıyorum çünkü biliyorum ki şimdilik bir çözümü yok zamanla çözülecek şeyler bende üzmektense bekliyorum
Hayır kimseye anlatmam sahilde oturup denize yanlız ona anlatırım ya da sevdiğim bişey yaparken onla stres atarım terapi olur o bana
Görseldeki kediye anlatabilirim. 😻
Dinler ama cevap veremez
En azından içimi dökerim:))
Eic için teşekkür çok🌾✨
Ricalar çikilata 🍫
Cevap
10Cevap
Anlatmayı tercih etmem pek herkese de anlatamam. Beni anladığını hissetmem şart anlatacağım kişinin
Şu sıralar anlatamıyorum, hiç bir cümle içimde yaşadıklarımı anlatmaya yetmiyor. Sadece öylesine yaşıyor gibiyim..
Bazı sıkıntılarımı en samimi, güvendiğim arkadaşlarımla paylaşırım. Kendim çözüm bulamamışsam o sıkıntı üzerine konuşur onlardan fikir alırım.
Herkese her şey anlatılmaz, güvendiğin sırrını üçüncü şahıslara paylaşmayacak dostun varsa anlatırsın tabii ama çoğu insan en yakın arkadaşına duyduğu her şeyi anlatıyor
İçinde ne olursa olsun öyle herkese anlatılmaz. Daha çok kendimle tartışıyorum.
En güvendiğim kişi ile paylaşırım, ama genellikle kalem ve defterimi alıp cümlelere dökerim..
Sabah çığlık atmak istiyordum sadece şimdi iyiyim jdndjsnd
Hayır anlatma konusunda iyi değilimdir… ağlamaktan konuşamam bile…
Hiçbirşeyimi aileme dahil anlatamıyorum, nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum. kimseye anlatmam.
Anlattığım kişiler var
Sevdiğim insana anlatırım
Anlatmayı sevmem.
hayır kimseye anlatmam
Sıkıntı tam olarak sosyal olarak tatmin olamamak. Çevremde kimse yok. Samimi, yakın olduğum.
Bende haykırmak istiyorum
Hayır. Hep içimde yaşarım ne yaşarsam.
Herkese anlatılmaz
Evet
Evet..
Hayır
Hayır anlatmam
Evet
Sevmem
Hayır anlatmam..
Anlatamam ben
Sıkıntılarıma bağlı