Aşk İlişkileri Benim neden hiç çok yakışıklı konuştuğum biri olmadı? вседляменя Takip Et Xper 5 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Beni beğenmesin de göreyim :((Hayır sadece merak ediyorum 🤷♀️ Benim neden hiç çok yakışıklı konuştuğum biri olmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Benim de maaelsef çok güzel konuştuğum birisi olmadı :( yani şanssızlık işte insan istiyor ki çok güzel karşı cins ile konuşalım 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bilmem..belki de çok yakışıklı yerine siz kafa dengi birisiyle sohbet etmeyi seviyorsundur 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sanattan anlamayanın , Allah'ın yarattığı sanat eserine ilgi duyacağını mı düşünüyorsun? 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Demekki seçici millet. Resmi olmayana cevap vermiyor 0 0 Yorumla
EnesCan0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ne kadar yakışıklı birini ararsan tam tersi çıkar karşına bu böyledir :D 0 0 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl davul dengi dengine 0 1 Yorumla вседляменя +1 yıl Dengimi istedim şu an Yorumla
Matrix3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Bulunduğun çevreyle alakalı olabilir 0 0 Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yapacak bir şey yok olanla idare edeceksin 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. her nasip vaktine esirdir kardeş 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Benim de çok zengin olmadı hiç 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bilemem onu 0 0 Yorumla
3AfyonLum3 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Olur bekle dur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim de maaelsef çok güzel konuştuğum birisi olmadı :( yani şanssızlık işte insan istiyor ki çok güzel karşı cins ile konuşalım
bilmem..
belki de çok yakışıklı yerine siz kafa dengi birisiyle sohbet etmeyi seviyorsundur
Sanattan anlamayanın , Allah'ın yarattığı sanat eserine ilgi duyacağını mı düşünüyorsun?
Demekki seçici millet. Resmi olmayana cevap vermiyor
Ne kadar yakışıklı birini ararsan tam tersi çıkar karşına bu böyledir :D
davul dengi dengine
Dengimi istedim şu an
Bulunduğun çevreyle alakalı olabilir
Yapacak bir şey yok olanla idare edeceksin
Denk gelmemiştir sana
Sevgilileri vardır
her nasip vaktine esirdir kardeş
Benim de çok zengin olmadı hiç
Benim oldu ama gerisi gelmedi 🥺
seçimin den kaynklı