Evli sevgilim karısını hamile bırakmış?

22 yaşında üniversite son sınıfım. Hayatımda 2 senedir biri var kendisi 26 yaşında evli. Bana boşanıcam derken karısının dün fake hesaptan storysini izledim hamile olduğunu duyurmuş hesabinda kafayı yemek üzereyim ben bosanırlar diye beklerken onlar ürüyor. Kac kere ayrılmaya çalıştım ama beni bırakmadı sensiz yapamam dedi karısıyla kavga edip geceleri hep bende kaldı. Şimdi bana kızıcaksınız neden evli adamla yattın diye ama ben çok sevdim çünkü ben Zor bir çocukluk geçirdim. Ben 2 yaşındayken babam annemi aldatıp yurt dışına gitti. Bizi terk etti ben babamın suratını sadece fotoğrafta gördüm geçen sene halamdan ölüm haberini aldım babam gidince annem başka adamla evlendi ondan bir çocuğu oldu yani üvey kardeşim var. Annem başka adamla evlenince hep o çocuğuyla ilgilendi benimle ilgilenen olmadı beni çok boşladılar ben derslerimde çok çalışkan bir çocuktum iyi de bir bölüm kazandım çünkü hep yalnız olduğum için ders çalışıp kitap okuyunca kendimi dolu hissettim. Birlikte olduğum adama gelince de ben onda baba şefkati aradım ama Allah onun belasını versin. Benim beqaretimi aldı beni bitirdi. Adımı namusumu herkesin diline doladı millete benim performansımı anlatmış. Artık ondan nefret ediyorum. İyiki ondan hamile kalmadım. Tedbir aldım. Şimdi ise hep karısını hemde beni bırakmıyor ben ne yapicam?
Evli sevgilim karısını hamile bırakmış?