Kıskandığın o kişiyi kıskanmıyorsan artık, aşk/ sevgi/ heyecan bitmiş mi olur?

Kıskandığın o kişiyi kıskanmıyorsan artık, aşk/ sevgi/ heyecan bitmiş mi olur?

Hayır kıskançlığın aşk veya sevgi ile ilgisi yoktur, Kıskançlığın yok olması, birçok farklı nedeni olabilir ve tamamen kişinin kendisiyle ilgilidir. Kıskançlık, genellikle güvensizlik, endişe veya kıskançlık duygusunu tetikleyen başka bir şeyin varlığı nedeniyle ortaya çıkar. Eğer kişinin kendine ve ilişkisine olan güveni artarsa, kıskançlık hissi de azalabilir ya da ortadan kalkabilir. İlişkide dürüstlük, açıklık ve güvene dayalı bir iletişim kurmak, güvensizlik duygusunun azaltılmasına yardımcı olabilir.
Ne dertler var yahu, ben de çay mı demlesem kahve mi yapsam onu düşünüyorum 😅
Kıskançlık ölmeyen bir duygudur bence. Artık kıskanmıyorum diyen patlamaya hazırlanan volkan gibidir
O ateşi söndürecek büyüklükte bir soğuk kütle oturmuş şahsın içine..
Isterse kuzey kutbu kaçsın içine, volkan hepsini eritir ahahahmfm
Bu kıskanmayan, artık kıskanmayan arkadaşın içinde alevler yokmuş, gazel tutuşmuş. Şey gibi, şey işte hani foorr diye yanıp geçen 😂
Senin ki saman aleviymiş, aklıma sonradan geldi 😄
Bir şekilde ne yazık ki doğru olduğunu düşünüyorum. Sevdiğimi kıskanırım bütün karşi cinsler yakınında ki benim için rakip gibidir.
Ama eğer duygularım azalmiş ya da bitmişse rekabet duygusu da kalmıyor. Yani O'nu birilerinin elinden alması artık senin için sorun teşkil etmiyorsa o iş bitmiştir.
Bence öyle değil.. Ortada bir şey olmayan arkadaşlarından vb kıskanmak bazen kişilik bozukluğu belirtisidir. Artık o kadar kiskanmiyor ve kimseyi kiskanamayacagini düşünüyorsan belki de iyilesmissin demektir..
Cevap
17Cevap
Aynen öyle kıskanmıyorsam hislerim duygularım bitmiş demektir, el fatiha...😄
Sevgimle doğru orantıda kıskanırım.. Kıskanmıyorsam sevgim tükenmiştir..
Benim gizli kıskançlığım var belli etmem ama kıskanırım
Aynen içten içten kıskanıyorum 🙃
Dean.. mantıklı kekim 🥺 Bence evet. Çünkü kıskançlık, sahiplenme iç güdüsü sevgiyle doğru orantılıdır. Artık önemsemiyorsan sevgin de bitmiştir
Ya sevgin bitmiştir ya da arada aşırı güven vardır ( o ortam oluştuğu halde kıskanmıyorsan başka bir şeyler vardır.)
Aşk olgunluğa terfi etmiş oluyor bunu en iyi kişi kendi bilir kiminde bitmiştir kiminde dediğim şeklidir ben deneyimledim
Aşırı olmamakla birlikte kıskançlık sevgi göstergesidir bana göre. Tamamen ortadan kalkması bende bir şeylerin eksildiğini gösterir.
Sevmiyorsam kıskanmam, umrumda olmaz... Dolayısıyla aşk/sevgi/heyecan her neyse bitmiş oluyor...
o kişiye karşı umursamaz olacağın kesin.. sevgi şekil değiştirir , aşk biter. nokta
Benim kıskançlığımın boyutu bile sevgimin boyutunu gösterir. O biterse sevgiden eser bile kalmaz..
Bence tamda böyle oluyor artık onu umursamıyorsun anlamına geliyor
Aynen öyle. Artık diğerlerinden bi farkı kalmamış demektir.
Sevmiyorsam zaten kıskanmam.. Kıskançlığım ancak sevgim biterse biter.. Keyifli geceler..
Kesinlikle. Kıskançlık da kalmadıysa, başkasıyla olma fikri normal gelmeye başladıysa 🥳
Alakası yok kıskançlık benim için sevgi gösterisi asla degil
Aksine kıskanırsam kıskandırmaya calısırsa sogurum ben. Kıskanc bir yapım yok zaten
evet kıskanmıyorsam sevmiyorumdur bir şeyler bende bitmiştir demek
Evet sonuçta sevdiğim insanı değer verip kıskanırım ve sahiplenirim ben şahsen.
Kıskançlığım yok ve eskisi gibi hissetmiyorsam o kıskançligi sevgi bitmistir güven bitmiştir inanç bitmiştir bende bu yüzden kafamda bitirmisimdir gelsede bir gelmesedew gitsede bir gitmesede hesabı bence
Bence de bitmiş artık.
Evet, kıskanmıyorsam duygularım da bitmiştir
Kıskançlık olmayan yerde özel duygularda yoktur yoldan geçen insan kadar değerin kalır
Yes beybi kıskançlığım bitmiş ise sevgim daha önce bitmiştir.
Fazla kıskançlık güvensizlik belirtisidir hiç kıskanmamak da sevgisizlik..
ortası olmalı
Evet kıskanma duygusu bitince her şey bitiyor
Hayır aşk kıskanmak değildir
Artık kıskanmıyosam bi şeylrr son bulmuştur
Yaniii o şekilde de denilebilir...😑
kıskançlık=Öz güven eksikliği
Kesinlikle. Erkeğim dediğim adamı çok kıskanırım.
Evet bitmiştir
Hayır canım güven gelince kıskançlık gidiyor
Kıskanmiyorsam duygularım bitmiş demektir
Ne hali varsa görsün moduna girilmiştir
Güven sorunu tamamen çözüldüyse de olabilir
Bence güven oturmuş da olabilir
Heyecan bitmiştir bence
Sahsen bende oyle
Rengi pembe
Hayır değil.
kiskanclik iliskiyi skp atar
Aynen öyle