2 oğlumuz var ama kız istiyor o yüzden 3 çocuğu istiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 oglan var daha ne olacak olabilir cocuk da istedigi sey öyle basit degil Allah verirse olur vermezse olmaz zaten kiz cocugunu istemesi normal kiz cocuklari baska oluyor zaten ben de istiyorum 3 tane ya da 2 kız bir oglan olabilir
Çok istiyor ya dünyaya senden bir tane daha gelsin diyor
Bana benzememesi yok mu birde 😂
Onu ne sen ne ben ne kocan bilir bir tek Allah bilir Allahtan isteyeceksin sadece öyle ben kiz cocuk istiyorum hadi yapalim lafiyla olmaz manavdan almiyon sonucta
Keşke manavdan alsak
Onunla oturup konuşmalısın bu koydugu şartta saçma oluyor hani cocuga takdir getir sana sunu alacam der gibi olmuyor o cocuk takdiri getirir ama öyle istemeyle kız olsun erkek olsun demekle olmuyor hele hele kiz cocuk dogur sana yazlik alirim demek sacma sapan oluyor
Kız doğur demedi 3. yü yapalım dedi
Senin ne dedigin de belli degil ki eger oyle bir sey yoksa sorun yok zaten
3yü kız olacak diye istiyor ama
Ben de onu dedim ama sonra kalktin yok dedin neyse bunu sen eşinle konuş cocugu KS ahalisiyle birlikte yapmayacaksiniz nasil olsa
Dün gece bıraktı içime izin verdim ama yine de bilmiyorum
Ne güzel kız çocuk istiyorsa. Çoğu oğlancı. Bence kız çocuk istemesi falan güzel bir şey. Benim eşim kız çocuk falan istese çok hoşuma giderdi.
Senden dünyaya bir tane daha gelsin istiyorum diyor biliyorum çok seviyor beni ama yazlık için çocuğu şart koşması tuhaf
Genelde çocuk olunca erkekler hediye alır ya. Onun için kız çocuk çok güzel demek ki sana da elinden gelenin en iyisini vermek istiyor. Bence şart gibi söylemek istememiştir. durumu yanlış izah etmiş olabilir. Bence sevin sen takılma bunlara arada konuştuğumuz kelimeleri yanlış şekilde kullanıyoruz olur öyle
Oğullarımızı da seviyor tabi ama kız babası olmak istiyor belki yaparım
Allah gönlünüze göre versin bacım
Amin
Kim bakacakmış peki çocuğa? Çocuk yapmak maximum 1 saatlik iş , daha sonrası çok çok zor. 👍🏻😂
Çocuklarımı tek büyütmedim dadımız var zorluk çekmiyorum ama yazlık için çocuğu şart koşması tuhaf
O taşımayacak ki karnında , siz taşıyacaksınız. Para pul , mal mülk için böyle bir anlaşma çok saçma.
Onu deme ya benim doğumların çok zorlu geçiyor
Hayırlısı olsun tabii ki. Allah korusun , hep yardımcı olsun size doğum konusunda..
17 saat doğum sancısı çeken bir kadınım daha bir şey koymaz bana
👍🏻👍🏻 hayırlısı olsun herşeyin.
seni sevmiyormuş yinede isteğin için katlanabilirsin baksana o sana katlanıyormuş şart koştuğuna göre
Bence seviyor ama kötü hissettim o an
peki doğrusunu sen bilirsin.
3. Erkek çocuk hayırlı olsun djdhjdjf
Yaa hayır 4. yü ister eminim
Sonra da 5 olur tam komedi skeci he djdhdjjdj
Bizde 3 numara kız bu arada
Erkek gibi davranıyor lez. Dikkatli yetiştirin diyim simdiden
Kocam öyle olursa kafayı yer Pick me kız istiyor pembe pembe giyinsin istiyor benden öyle bir şey çıkmaz diyorum ben büyütürüm kızımı diyor
Kız kardeşimi ben büyüttüm. Erkekle büyürse daha çok erkek gibi oluyor jdhdjdhdhgsj
Ben harbi kadınım öyle Pick me bir şey çıkmaz benden ama anası gibi süslü olabilir
Öyle olması daha iyi
Bakalım belki yapmam çocuk
yazlık mı 😂 eşimden beklediğim vaatler işte
Yaa umarım oluurr
yaoma cocuk
Ya kız olmazsa
O da var işte o zaman 4. yü ister biliyorum
Sen gel ben sana kız yaparim
Yok sağol öyle bir kadın değilim
e güzel
Kendimi doğurmak zorunda gibi hissettim
Sanki beni sevdiği için değil de çocuk için alıyor
Yatak da mutlu mus n pki
Eveeeeettttt
Anldm. Arzulu Bi kadınsın süper
28 yaşındayım 6 senelik evliyim 6 senedir her gece oluyor trip attığım zamanlar hariç
Vooov süper en çok hoşuna giden şey ne pki göğüslerin kaç beden
Sus
Cvp yok mu özelden de bari