Eşya mal mülk her şey yalan. Eşyalar kirlenir, paslanır, eskir. Eşyalar anıları olan normalde işe yaramaz şeylerdir. İşe yaramayan eşyalar sadece anılar için var olmuş oluyor.
Biz isteriz ki kalbinin bir eşyası olalım. Kalbinde ki kan dolaşımının bir parçası. Hücrelerinde gezen her hangi bir hücre tanesi olmak. Sevgilisi değil, yaşam aksiyonlarının bir parçası olmak isteriz. O yaşadıkça bizde yaşayalım. O güldükçe bizde gülelim. Beraber programlar, sazlar cazlar yapalım.
En güzel duygu bir birimize ait olma hissiyatıdır diyorum.
Bu soruyu daha bugün gördüm dejavu gibi :D Sevgilim yok maalesef ama sevgilim olsaydı ben ruju olmak isterdim beni alsın dudaklarına sürsün sürekli ya da sütyeni olurdum beni giysin sürekli, ya da tarak olabilir saçlarına dokunmak için. kolyesi de olurdum beni sürekli taksın koynunda dolaşıyım diye. bir düşüneyim bunun dışında ayakkabısı bile olurdum ayakları rahat etsin diye kısaca sevgilimin veya eşimin her eşyası olurdum onun mutluluğu ve rahatlığı için hizmette sınır tanımam
Cep aynası olması isterdim kendini ne zaman kötü güçsüz ve halsiz hissetse baktıgında mutlu huzurlu güçlü ve kendini dünyanın en güzel kadını hissetmesini sağlayabileyim 😍
valla böyle renkli bir hayal dünyası olan zeki kadınlar her zaman bana çok çekici gelmiştir. içimdeki o yaramaz çocuğu uyandırıyor yalan mı söyleyeyim 😂