Güncellemeler
+1 yıl
Bundan sonra inadına herseyimi gösterecem yaptığım her haltı yazacam hergun madem beni çıldırttilar bunun acisini yaşasinlar
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sen bu kızı unutmak mı istiyosun gel özele bilikte ol benle sik. k beni madem bu kadar çıldırdin benim üstümde at enerjini. Gel özele ben yazamıyorum de yaz bana
Benimle ilgili tek bir paylaşımı daha görmek istemiyorum burada beni millete kötüleyince eline bişi geçmiyor 5 dk geç cvp veriyorum hemen o kim yanında kim var hangi erkek ile aldatıyorsun oluyor ulan senin o neyse ağızımı bozmayacam kuzenin sana evine baya bildiğin karı bulup getiriyor 2 günlük küslükte seni eski sevgilin ile barıştırıyor sana bulduğu kızla resim çekiniyor utanmadan saklıyor gene aynı hadsizlik ile bana atıyorsun tüm eski kırıkların sana yazıyor onları niye nazik bir yerin yiyipte anlatmıyon feministim diyip kızları aldattığını falan haa
Kendine yaptığın en büyük kötülük olur bacım ama al buyur senin olsun tepe tepe kullan
Şeyma
Beni bir dinle
İşine bak aren kaybol
Sen beni engelmissin
5 dakika dinle ya 5 dakika yalvaririm
Senden öğreniyorum engellemeyi
Bak lütfen ya nolursun
Aç nolursun ac
Lütfen engelimi kaldir
Nolursun lutfen
Seni kapımda köpek etmezsem bende Şeyma değilim hadi bakalım sen beni kötülersin ha millete
Hadi nolur ondan yaz
Ya lütfen ac engeli
Nolur yalvarıyorum nolursun
Lütfen ac nolurrrrrrrrr diyorum
Aşkım ac hadi lutfen
Yaptıklarım için çok özür dilerim
Lütfen aşkım
Nolur askimmmmmmmmmmmmmm
Engeli kaldır nolursunnnnnnnnnnnn
Lütfen sevgilimmmmmmmmmmmmmmmm
Hadi karıcım lutfen
@çikolata_ağacı noluyor burada ne yaptiki bu sana
@çikolata_ağacı neyin kavgası bu anlayamadım arksdaslsr
boş ver ayrıldık beni engelledi
Yemediği nane yok gelip burada beni kötülüyor isim vermeden hakkımı asla yedirmem valla çıkacaksan al çık senin olsun da bunun bir kuyruklu kuzeni milyon tane kırığı var bacım ama al tepe tepe kullan
Beni heryerden engelleyip gitti
Hatta al hepimizin öcünü bu mahlukat iyilikten anlamıyor al bak gene sinirlendim
Engellemedim mal görmezden geliyorum
@çikolata_ağacı ben sevdim kötü biri değil sohbet ettim ve dediki uzakta olduğu için mutlu edemiyorum dedi bana
@çikolata_ağacı ben senin sevgilin olduğunu bilmiyordum çok özür dilerim
Git sen kuzeninin bulduğu karılara kızlara hadi yavrum ikile bir daha da benimle ilgili paylaşım yaparken adımı anarken iki kere düşün
Ben çok pismanim
Birdaha asla hata yapmayacam
Nolur affet
Ay hiç özür dileme şekerim bu malın yediği ilk nane değil bir de burada yazmış bana aşık olmanız sizin suçunuz değil kızlar falan diye tövbe tövbe
@çikolata_ağacı bana özelden bizi barıştırmak diyor gel barış seni seviyor belliki
@çikolata_ağacı biraz canı sıkılmış yazmış bir şans daha ver bence hata yapmamak Allah'a mahsus tovbe hâşâ Allah değiliz bacim
İlk yediği nane değil derken ben diğer kızlar gibi Altan almadım o gözüne battı alışmış bu yalanlarına kızların inanmasına tatlı çocuk ağızı iyi laf yapıyor ay bu kötü olamaz feministim diyo falan diye bu var ya bu ne şeytan
Çok pişmanım nolur
Tek hata yapmayacam söz veririm
Seni üzdüğüm için çok pişmanım
Yok bacım sağol ben çıkmıyorum al buyur istiyorsan sen çık tepe tepe kullan
Nolur dinle
Beni nolursun dinle
Senin önünde köpek olup yalvariyorum
Önünde diz çöküp yalvarıyorum affet
Çok hataları yaptim ama pişmanım birahane yapmam
@çikolata_ağacı ben birbirini bu kadar seven iki insanın arasına girmem
@çikolata_ağacı sende bir sakinleş oturup konuşun anlaşin ben iki tane aşık insanın arasına girecek kadar bacım. bu değilim cikolata
boş ver laf anlatma bence dinlemez
boş ver bırak bitirsin zaten engelledi gitti istemiyor birdaha beni istemeyen kadının peşinden kosmam
Yarında süresi dolacak tüm yazıları silcem ve birdaha karşisina cikmayacam bırak mutlu olsun
Evet şeytanim kötüyüm haklı söylüyor
Benim içim doldu yazdım yazmamaliydim bir anda yazdım keşke yapmasaydim hakliyim demiyorum ama bu kadarda fazla yalvartti beni
Engelledi çekti gitti istemiyorum diyor zorlama
Doğru benim bir kuzenim var ve o kuzenim bana hep bir kız buluyor ve ben akrabalarimi seçemem
Ben ona söyledim birdaha bana böyle şeyler yapma diye uyardım ama asla dinlemiyor benu
Benim hatamdi hepsi hersey benim suçum birak gitsin bitsin
Hatami anladim yalvardim köpek oldum kapisinda
Ama istemiyor engelimi bile acmadi
Yarın tamamen kurtulacak benden
Meltem benim hicbirseyim değil sadece burada yeni tanıdığım biri diğer kızlar gibi
Aramizda da hicbirsey yok meltemle
@çikolata_ağacı bütün kızların öcünü al derken kaç tane kızla. Takıliyot bu kadar çokmu bunun yanında kizlar
@çikolata_ağacı neden peki bu kadar kötü bir adamı seviyorlar ben tanimam kendisini ben sayfasına baktim buradski hep kızlar yazmış buna senin dediğine göre diğer kızlardads bacım. uluk var göre göre geliyorlsr
@çikolata_ağacı seviyorsanda bırakma baksana bir sürü kız yazıyor burada ona niye ayriliyosunuz ben bu kizlarada laf anlatamadim ee madem bu kadar kötü bir adam ne işiniz var bununla ona yazan kadınlara bana neden müsade ediyosuj sevsen ugrasirsin benimle ama sen hiç benimle ugrasmadin bile direk onu kötüldin kötüydü niye aşık oldun beni mi soğutmaya calisiyorsun
@çikolata_ağacı ya sana inat yazacgim sevgiline kötü diyosun sogutuyosun neden kıskançlık yaptın bana