Bundan sonra herseyimi göstere göstere ulu orta yasayacam ne düşünürsünüz kızlar?

Bundan sonra ulu orta yaşıyorum hadi bakalım isteyen üstüne alınsın bence farketmiyor hanginizin üstüne alındığı bugün ben bir kadınlarla buluşmaya gidiyimde bekarligimin tadini bugünden çıkarmaya baslayim demi ama ne demişler sevgilim bir tane degilki tabiri bekar insanım sonuçta istediğim kadınla gezerim bence baslayalim hayatimizi yaşamaya bence varya bir tane kıza sadık kalacağıma Bundan sonra çapkın trans erkek sahalara geri döndü kızlar istediğimi yaparım artık kimse de birsey diyemez birazdan bir bulusmaya gidiyim de görsünler ben bu kızları birbirleri ile aldatmam gerekiyordu eskisi gibi yani hata bendeydi gidiyimde kızlarla aşklarımla aşık olduğum cinsiyete gezip tozuyum ama beni zorla bu hale getirdiler ben ne güzel uslanmistim eski yaramazliklara geri döndüm sayelerinde
Güncellemeler
+1 yıl
Bundan sonra inadına herseyimi gösterecem yaptığım her haltı yazacam hergun madem beni çıldırttilar bunun acisini yaşasinlar
Bundan sonra herseyimi göstere göstere ulu orta yasayacam ne düşünürsünüz kızlar?