Hiç inanmam ama herkes çok güzel baktığımı söylüyor ksksk
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben güzel kahve falı bakarım arada bakıyorum sallim dedim hepsi çıktı başıma bela aldım o yüzden uzak dur 😂
Evett lütfen
Bekliyorumm
İddialı, cesur, kendinden emin ve enerjisi yüksek biri olduğunu görüyorum ilk kartında. Bazı tutumların ve davranışların sen farkında olmasan da çevrendekilere ilham veriyor. Şu sıralar saydığım tüm özelliklerin zirve yapmış durumda ve kendi hayatının efendisi olmaya çalışıyorsun. Çok fazla tutkulu olduğun bir husus var. Özellikle bu hususta artık kontrolü eline almaya çalışıyorsun. Ama bu noktada kendini gerçekleştirebilmen için ya bir kişiye ya da bir niteliğe ihtiyacın olacak. Şu sıralar kendine ve başkalarına karşı sabırlı olman gerekecek ve sabır konusunda sınanacaksın. İçindeki ateşi ne körüklüyor, veya onu ne söndürüyor ve sen bunları dengelemek için neler yapabilirsin? Bunları düşünmeni tavsiye ederim.
İkinci ve üçüncü kartlarına baktığımda maddi bir istikrarsızlık görüyorum. Bazı şeylere aşırı düşkünsün. Ve özellikle de bu konularda özdenetim eksikliği yaşıyorsun. Ayrıca bazen kalbinin zaptedilmez bir neşeyle dolduğunu, rengârenk ve pırıl pırıl olduğunu, bazense hızlı bir şekilde tam tersi bir moda girdiğini görüyorum. Pozitif olduğunda ilk kartında bahsettiğim gibi tutkulu ve motive oluyorsun. Negatif olduğunda ise disiplinsizlik, tembellik, sıradanlık, motivasyon eksikliği gibi şeylerden müzdarip oluyorsun. Hırsın ve kendini adamışlığın buharlaşıp uçuyor gibi. Böyle hissettiğin zamanlarda da yapman gereken neyse onu yapmalısın. Yani motivasyonun gelmesini beklemeden, zanaat ustası gibi sadece işine odaklanmalı ve keyif almıyor olsan da onu yapmalısın. Çünkü bu şekilde mükemmele ulaşabilmek için yolunun açık olduğunu görüyorum. Basit şeylerin seni neşelendirmesine ve hem ruhunu hem de yaşamını zenginleştirmesine de izin vermelisin.
Dördüncü ve beşinci kartlarında ufak bir sıkıntı görüyorum. Bunlar senin geleceğini gösteren kartlar. Öncelikle dengesiz, sorumsuz, sahtekâr ve ahlaki değerlerden yoksun biri ile sınanacaksın. Bu kişi sana bir haksızlık yapacak. Bir süre ciddi sıkıntı hissedeceksin. Ama hayat senin yanında olacak. Ve neticede adil bir karar verilecek. Tek yapman gereken dürüstlükle hareket etmek, sakin ve soğukkanlı olarak yüksek benliğinle uyumlanmak ve içindeki bilgeliğe izin vermek. Bunun dışında geçmişte yaşamış olduğun bir haksızlığın da seni hâlâ etkilediğini görüyorum. Ondan kendini özgürleştirememişsin. Seni hâlâ rehin tutuyor. Bu konuda da kendini olumluya yönlendirmeni ve hayatın sana yaptığı muamele hakkında yorum yaparken adil davranmanı öneririm.
Tüm bunlar dışında sevgiye, işbirliğine, karşılıklı saygıya ve paylaşıma dayalı bir ilişki kuracağını görüyorum yakın zamanda. Bu ya çok sıkı bir dostluk olacak ya da bir romantik partner. Eğer zaten hayatında biri varsa evleneceksin. Yalnız, kalbini açarken kendini ne kadar güvende hissettiğin üzerine biraz düşünmeni tavsiye ederim.
Altıncı kartında ise, tüm bunlardan sonra olgun, duygusal olarak dengeli, şefkat dolu, sakin ve bilge biri olacağını görüyorum. Kalbin ve zihnin huzur verici bir uyum içinde olacak. Tüm bunlara ulaşmanın yolunun duygulara kıymet vermek ve ilişkilerini yüzeysel olmayan temeller üzerine inşa etmekten geçtiğini görüyorum senin adına.
Çok teşekkür ederimmm emeğine sağlık ilk 2 paragraf 12 den vurmuşsun nutkum tutuldu okurken Aminn inşallah yaşayıp görelim 😌🙏🥲🕊⏳
evett lütfen
Bana bak
Tamam kız sana bakacağım şimdi
Hadi bakalım ahahah
Sağlıksız, yani tercihin olmayan bir yalnızlıktan müzdarip olduğunu veya gelecekte bu tarz bir yalnızlıktan müzdarip olmanın senin en büyük korkularından biri olduğunu görüyorum. Ayrıca sağlığını ve güzelliğini kaybetmekle ilgili birtakım endişelerin var.
Dışarıdaki gürültüyü biraz kesip kendi iç dünyana çekilme zamanın gelmiş olabilir. Sen bunu yapmakta zorlanıyor gibisin. Ve bunu yapamıyor olmanın somut etkilerinin gitgide belirgin hâle geldiğini ve odağını kendi içine kaydırma ihtiyacını daha fazla hisseder olmaya başladığını görüyorum. Dinlenmeye, iyileşmeye ve toparlanmaya öncelik vermelisin. Senin verimli bir durgunluğa ihtiyacın var. Bir de, aktivite ve dinlenmeyi nasıl dengeliyorsun? Veya dinlenmeye ilişkin hangi temel inançlar seni yavaşlamaktan alıkoyuyor? Bunlar üzerine biraz düşünmeni tavsiye ederim.
Bu birinci kartındı.
İkinci kartına baktığımda bir yol ayrımında olduğunu görüyorum. Kararsızsın. Şunu mu yapsam yoksa ötekini mi yapsam diye düşünüyorsun. İhtiyacın olan tüm bilgilere sahip olmadan bir karar vermek zorunda kalmışsın. Ve bu süreçte kendini biraz kaybolmuş hissedebilirsin. Sanki mantığın da sezgilerin de bu konuda sana doğru yolu göstermekte yetersiz kalıyor gibi, en azından bu süreçte. Ve bu hususta bazı şeyleri inkâr ettiğini görüyorum. Bazı gerçeklere gözlerini kapatıyor, onlardan kaçınıyorsun.
Üçüncü kartında karakterine dair bazı özellikler görüyorum. Nezaket görüyorum. Yoğunlaşmakta olan bir dişil enerji görüyorum. Duyarlılık, şefkat, sezgisellik ve açık kalplilik görüyorum. Sen kalbinin sesini dinleyen bir insan gibisin daha çok. Ve manevi yönün kuvvetli. Hissettiğinde yoğun hissediyorsun. Ama duygularını kontrol mü ediyorsun yoksa onlar mı seni kontrol ediyor? Bu konuda biraz daha düşünmelisin çünkü bazen empatinin dozunu kaçırabiliyorsun.
Nasıl bakıyosun
Güzel bakıyorum
Tamamda nasıl oluyor bilgi olarak ne istiyorsun
Değişiyor ama genel bilgiler. Yaşıdır yaşadığı yerdir vs. Bazen hiç bilgi istemediğim de oluyor
Tamam bana da bakarmısın😅
Üşeniyorum şimdi gidip kartları almaya :D
Ne zaman bakarsın peki
Hiç bilmiyorum. Keyfim ne zaman gelirse
Yaaa tamam 😕
Olur
çok istiyorsan kendine bak
Menapoz zor be...
eveeeetf lutfen
Bak..