Başka bir kiza (uzun zamandir yakin arkadasi oldugunu iddia edip yedi yirki dort takildigi) yavrum dedigi mesajlarini yakaladim?

bu kiz icin benimle kavgalar etti tartisti yobaz oldugumu soyledi gereksiz kiskanc oldugumu soyledi benden cok onlara ve o kiza vakit ayirmasina ragmen onlar icin karsisina aldi beni iki senelik iliskimiz vardi ben ne yapsam bilemiyorum hep takildigi bir kafeye ilk kez gittigimizde o cok sevdigi kasiyer ablasi o kizi sordu yaninda goremeyince hana aciklamasi yakin arkadas olduklariydi gecenlerde bulustuk ve gevsek gibi yanimda o kiza mesaj atti yavrumlu bir mesajdi kiz ile bildiginiz bana kullandigi kelimeler ve cumleleri secerek konusuyordu (hallederiz kadın) gibi falan ben de bunu ustelik benim yanimda yapabilecek kadar genis olmasina katlanamadim kavga cikardim bildigin beni aldatiyorsun diyerek oldugumuz kafeyi terkettim ve iki uc gundur de inkar ediyor kendini affettirmek icin bir suru mesaj yolladi onlarla arama mesafe koyucam falan demeye basladi ama ben tamamen sogudum gibi sizce sogumakta haklimiyim ben bunun ihanet oldugunu dusunuyorum siz olsaniz ne yaparsiniz

Başka bir kiza (uzun zamandir yakin arkadasi oldugunu iddia edip yedi yirki dort takildigi) yavrum dedigi mesajlarini yakaladim?