Aşk İlişkileri Böyle bir mesaj geldi dolandırıcılar mıdır? Zeynooommm Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Whatsapptan siyahi bir kadın böyle yazmış. Tıklamadım. Durumunda şeytan benim yöneticim diyor mddndn Böyle bir mesaj geldi dolandırıcılar mıdır? Cevapla WhatsApp Soruları Kadın Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Sadece bu değil sana online üzerinden Yani hiçbir şeye inanma hepsi dolandırıcı maalesef 0 0 Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Evet dolandırıcı ilgi çekmek için rastgele atıyorlar 0 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hem yabancı numaradan hem Türkçe 😀 0 2 Yorumla Zeynooommm +1 yıl Dimi ne hikmetse dnsnndnd Yorumla Uzzzzzz +1 yıl A aaaaa 😀 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. engelle sil çabuk. evet dolandırıcı bunlar 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Teşkilat direk engelle 0 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sil engellle o numarayı 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Dolandırıcı 0 0 Yorumla
darksoul666 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dolandırıcılık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sadece bu değil sana online üzerinden Yani hiçbir şeye inanma hepsi dolandırıcı maalesef
Evet dolandırıcı ilgi çekmek için rastgele atıyorlar
Hem yabancı numaradan hem Türkçe 😀
Dimi ne hikmetse dnsnndnd
A aaaaa 😀
Gelen linklere ve fotolara tıklamayın
engelle sil çabuk. evet dolandırıcı bunlar
Teşkilat direk engelle
Sil engellle o numarayı
Sakin açma
Dolandırıcı
Dolandırıcılık
Dolandırıcı