Sanırım kimse beni istemiyor. Yanılıyor muyum?

Sevgili arkadaşlarım merhabalar. Ben 27 yaşındayım. Mesleğim bir çok kişinin hayali olan üniformalı bir iş. Maddi durumum iyi, evim ve arabam da var. Ama hâlâ bir eş adayım yok. 3 senelik ittire kaktıra giden ilişkiden 1.5 sene önce ayrıldım ve 1.5 senedir başka kimseyle konuşmadım. Aslında yeni insanlarla tanışmak istiyorum ama bulamıyorum.

Ben öyle her kıza mesaj atan, ekleyen veya yolda bir kız geçerken dönüp bakan birisi değilim. Ama son 1 senedir arkadaş bulmak için sosyal medyada 1 yıl içerisinde belirli aralıklarla ortalama 10-15 kıza istek gönderdim ama hiç biri kabul etmedi. Amacım sadece tanışmaktı.

Türk kizlarindan ümidi kesmişken İngilizce biliyorum bari yabancı bir arkadaş edineyim dedim ama sonuç yine hüsran. Hiç bir yabancı kız bana dönüş yapmadı... Ama deneme amaçlı ünlü birinin resmini koydugumda bir sürü kişi kendiliğinden yazdı.

O kadar da kötü bir tipim yok diye düşünüyorum ve ortalama / ortalama üstü bir tipin var diyorlar. Elit birine benziyosun diyorlar.

Şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım? Ben kendimi kadınlara kapatmalımıyım? Ki kapattım gibi bir şey oldu zaten. Sanki birini haketmiyormuşum gibi hissediyorum.

Sanırım kimse beni istemiyor. Yanılıyor muyum?