Kimse beni istemiyor?

Abi kimse bana nasil oldugumu sormuyor kjmse beji aramiyior ben arasam acmiyor kimse beni merak etmiyor ne seviyor ne de aklina geliyorum. ben mesaj atmadikca kimse bana mesaj atmiyor kimse beni beraber gezmeye cagirmiyor hicbir sinif arkadasim beni dinlemek istemiyor kimse yanima gelip odev bile sormuyor nasil oldugum kimsenin umurunda degil anliyomusunuz kimden neyim eksik bilmiyorumda abi konu actigimda bile katilmiyorlar beni istemiyomusunuz dedigimde hayir ne alaka diyorlar ama ben konustugum zaman da ustume konusuyolar kimse benim anlattigim seyler hakinda yorum yapmiyor tartismiyor sanki ben yokmusum gibi davraniyor herkes delirmek uzereyim kardesim tatil vasitasiyla uzak biryere gitti hergun ne yaptigini soruyorum mesajima cevap vermiyor versede saatler sonra veriyor gittigi gunden beri ariyorum acmiyor annemden ariyorum hemen aciyor telefonu ama kendim aradigimda acmiyor. Kimse beni aramiyor her zaman yalniz oluyorum ezik bir insanda degilim hani icerik ureticisiyim yurtdisi gormus biriyim orta tipli biriyim insanlar bazen beni duyduklarinda esprilerime icten guldyklerini hisseduyorum ama bunun devami gelmiyor iste en yakin arkadasimin hep yaninda oldum dun bana kendisini cekip atti cok guzellestigini soyledim esprisine ben cok cirkinim dwdim bana "valla ben guzelim" dedi abi benim hic duygularim yokmu bana birgun nasil oldugumu sormadi ben yillardir onun destegiyim ama o benim nasil bir ruh halinde bile oldugumu bilmiyor merak etmiyor psikeyatriye de gittim bana toronto sendromu dedi ben hak ettimmi bunlari bilmiyorum yetenekli ve okuyan bir insanim herkese uyum sagliyorum ama o sadece o gunde kaliyor ertesi gun kimse beni merak etmiyor babam (yurtfisinda evli) beni aramiyor sormuyor dogum gujimde tek bana annem ve kardesim hediye aldi kardesimin aldigi hediye de tam dogum gunumde bozuldu ben bunlari hak etmedim bende sevilmek onem gormek istiyorum erkekler bana hep kanka gozuyle bakiyor eli yuzu duzgun bir kisi beni sevmedi su hayatta biktim artik ben kendimi seviyorum kendim ile sikintim yok bana kendini sev demeyin ben kendimi seviyorumda digerleri neden sevmiyor tek vasitam azicik sevgi azicik alaka lutfen yardim edin

Kimse beni istemiyor?