Erkekler niye geceleri aşka gelip sabah düşmanı gibi davranıyorlar? 💅🏻🌸

Erkekler niye geceleri aşka gelip sabah düşmanı gibi davranıyorlar? 💅🏻🌸

Sabahları sevgi pıtırcığı gibi uyanan kadın var mı ki, erkeği olsun? Bana samimi gelmiyor bu tür insanlar :D ben kahvemi içene kadar günüm aymaz. Sonrasında çok konuşmayı sevmem. Öğlene doğru açılırım ama aklımda sürekli uyku vardır hdhs öyle adamlar var ki, günaydın yazıp “aklımdasın” diye hatırlatan. Ben yapmam bunu mesela :D hep karşı taraftan beklerim.
Bunun nedeni hormonları ile hareket etmeleri çünkü yani gece olunca yükselirler o yüzden de birden aşka gelirler. ama sabah olduğu zaman da işleri bitmiş olur bu yüzden de pek romantiklik kalmaz geriye. gece ve sabah arasındaki farklılıklar, kişisel faktörler, yorgunluk, stres veya diğer dış etkenlerden de kaynaklanabilir. Örneğin, biri gece boyunca çok içki içerse veya uykusuz kalırsa, sabahları yorgun ve huzursuz olabilir.
Gündüz insan rutinleri ile meşgul olduğu için düşünecek ya da üzülecek fırsatı pek bulmaz. Gece olunca herkesten her şeyden el ayak çekince bunun olması çok olağan. Ama kişi isterse buna da aldırış etmez.
Cevap
13Cevap
Gecemi mutlu edip gündüzü zindan eden varsa olmaz o iş
Geceleri aşka gelip sabahları ebu cehile dönmelerinin sebebi gece duygusallığı diye bir şey oluyor onlarda..
Ebu Cehil mi sfgsgsgxxg
Evet😅
Aska geliriz evet düşman olmayız neden düşman olalım, birlikte olduğumuz hanimla
Çünkü çoğunluğu şeref, haysiyet, onur, gurur gibi duygulardan münezzehler...
Cem yılmazın da dediği gibi bazı şahsiyetler uyumadığı için
Azgınlıktan ne yaptığımızı bilmiyoruz iş bitince soğuma geliyor
sabah babam gelse düşmanımdır. la uykudan yeni uyanınca ne bekliyonuz :D
Nasıl işlerine gelirse öyle davranıyorlar
Ahhh kim öyle davranıyor
The story of fallen hormons :D
Ben iki türlü de düşman gibiyim :d
Yönetenleri değişiyor 😂
Kudurduklarındann xjsksjk
Demekki sağımız solumuz belli olmuyor
Gece aşka gelen başka uzuvları olduğundandır.
Sabahı bilmem de gecenin havası bir başka oluyor
Gece ihtiyaçtandır
görüldü atarsan davranırlar
O biraz da yanında yatan ilealakalı
Johnwıck 4—hızlı ve öfkeli 10 …tehlikeli yürüyüş..
Bir çıkarları vardır😆
Yalnız bu ben🤭
Bilsek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?