Bana arkadaş niyetine yaklaşan her erkek bir hayallere kapılıyor ve arkadaş olamıyorum hiç bir erkekle ne yapmam gerekiyor?

Aynen. Sanırım erkekler hoşlanmadıklarıyla arkadaş falan olmaya da çalışmıyor zaten
Ne kötü birşey ya
Sevgili olup tanımasındansa, tanıyıp sevgili olması iyi değil mi?
Ama hiçkimseyle arkadaş olamıyorum kiminle arkadaş olmabileceğimi anlayamıyorum. sevgilim hiç olmadı düşünmüyorumda onlarda biliyor ısrarla yürüyorlar
Duygular işte. O yüzden diyorum erkekle kadın ancak uzaktan arkadaş olur diye
O kadar doğru bir söz ki gerçekten arkadaş olmuyor erkekle kadından onu öğrenmiş oldum kanka diyerek yaklaşmaya çalışıyorlar ama aslında içlerinde bu kızla kanka olur tanır sonra tavlarım düşüncesi var kimseye güvenilmiyor
"arkadaşlar" bana kızıyor ben kimseyle arkadaş olmam tanıdık olurum diyince.
ne yazık ki senin gibi düşünen bir tanıdık var. Sanki bir gün yürüyeceğimi sanıyor. her lafının sonuna "canım arkadaşım" yazıyor. Sinir oluyorum
😂 sen söyle o zaman ben paranoyak değilim ki besbelli yürüyorlar yani ben o zaman abi bile diyorum ama bir faydası olmuyor 🙄 bence sende o kıza ondan hoşlanmadığını söyleyebilirsin emin ol ikinizde rahatlarsınız
ben aşka karşyıım diyorum her seferinde. Kırılır diye korkuyorum. Gına geldi. kendimi sapık gibi hissettiriyor. Umarım bir gün bu davranışını sona erdirir.
Sana tavsiyem erkeklerle fazla "içiçe" olma. Topun namlusu bir gün sana dönebilir
Sevgilim hiç olmadı dediğim gibi iç içe olmam yanlış geliyor erkeklerle zaten öyle biryerlere gitmek vs vs o konular bana göre değil zaten ama yine böyle şeyler başıma geliyor ne yazıkki ne yapacağım bilmiyorum
"kanka" olmuşsan "içiçesindir".
"içiçe" olmak dıaşrı çıkmak değil. konuşma, mesajlaşma şeklinin mesela bana karşı olanla kıyasla daha da yakın
Yok ya öyle değil aynı ortamda bulunuyoruz okullar aynı aynı klüplerdeyiz onlar diyor öyle işte
Fazlası yok yani
Yaşın kaç ayıptır sorması?
20 yaşındayım
O yaşlarda normal o zaman. Yaşıt karşıcinsler açlıktalar. Rastgele sevgili aradıkları yaşlar.
Tanıyınca hoşlarına gitmişsindir ne yapsın oğlancıklar
Onlarla arkadaş olmak istiyorum benden hoşlanmamaları arkadaş olarak görmeler için ne yapabilirim?
Diyorum 😂 ama kanka demeyi kessek miiiiiğ 😉” diyolar 😪
🙄🙄 haklı değiller bence sevgili istemeyen birisine yürüdüğünüzde kız ne yapsın bir zahmet yürüyün gidin
Cevap
1Cevap
Avına yaklaşan sindi bir çakal taktiği
Arkadaş olmak istiyorsam ve benden hoşlanmalarını istemiyorsam ne yapmalıyım?
Hep kullanıyorum zaten olmuyor hiçbirinde hepsi en sonunda kanka yı kaldırsakmı hı? Diyor yürüyolar
Aslında ortamım yok yani kimse yakın arkadaşım değil ben seçiciyimdir biraz da arkadaş olmak isteyenleri tabi defol diyerek kovmuyorum soğuk ağırbaşlıyım ama arkadaş canlısıyımdır yani ama kim arkadaşça yaklaşıyorsa abaza olup çıkıveriyor yani ben umut verecek bir hareket dahi yapmıyorum onlar konuşmadan konuşmuyorum bile yani öyle aşırı
Ahah yaani kendimi övmek gibi olmasın 🙈ehhe ama bu bir neden mi?
Bilmem ki
Hayır yok
Peki🙄
Atacağımı sanmıyorum😊 teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar