Birini her koşulda sevebilir misiniz? 40 yıldır siyah dediğinize beyaz diyebilir misiniz?

Kendinden ödün vererek sevmek. Ne acı değil mi?
Birini her koşulda sevebilir misiniz? 40 yıldır siyah dediğinize beyaz diyebilir misiniz?

Kendinden ödün vererek sevmek. Ne acı değil mi?
Kendini seven kendine değer veren kişinin sınırları olması gerek sevgi de bir yere kadar fazlası fedakarlık Sevgi ama karşındaki bunu kullanıyor ise bile bile aptallığa gerek yok dünyaya bir kere geliyoruz ve seviyoruz diye kimse haddini aşmayacak kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmayacak.. sevgine karşılıklı Sevgi yoksa herkes Kendi yoluna gitsin arkadaş.. gereksiz kimseye verecek ne zamanim ne de sevgim Yok..
Bu ne fedakarlık, ne de apt*llıktır. Bir insanı ya da bir canlıyı ne olursa olsun sevmek, gerçekten sevmektir. Canı sıkılınca, parası bitince, morali bozulunca ya da ilgisiz kalınca sevmiyorum diyecek insan zaten hiç sevmemiştir
benim 3 senemi aldı. 8 ay beraberdik. Hala unutamadım. Seneye üniversiteye gidiyor o ben mezuna kalacağım üniversitede illa birilerine şans verecek ve ben kendi kendimi yiyeceğim. Berbat bir his olacak. Defalarca yalvarıp döndü hep affetim. Şimdi mesajlarıma bile bakmıyor. Ama ne siliyor ne çıkarıyor ne engelliyor. Hala takipleşiyoruz numalarımız var...
Eğer hak ediyorsa ve başından sonuna kadar kendini tanıtırken ve hayatından bahsederken dürüst ise ve ona inanmışsam her ne olursa olsun her koşulda sever, omuz olur ve yanında olurum
Cevap
6Cevap
Fedakarlık yapmak enn büyük aptallığı yaşamaktır.
Her koşuldan kastımız maddi bir durum ise aptallık değildir, manevi/ soyut bir durum ise aptallıktır. Örnek vereyim işi yok diyelim, işi yok diye sevmemek saçmadır ama iş bulma gibi bir çabası yoksa serserinin tekiyse yine de sevmek aptallıktır. Karakteri seni kötü hissettiren bir karakter ise yine de kendini sevmeye zorlamak da aptallıktır
Şuanda yaşıyorum saat 6 gibi tekmeyi koydum yeter artık aptallık değil kıymet bilinmesi gereken bisey ama maalesef kimi cok seversen seni aptal yerine koyuyor 5 senedir fedakarlık üstüne fedakarlık yaptim sonuç elde var sıfır kimsenin peşinden koşmayın peşinizden kosturun içim buruk ama atlaticam
Her koşulda sevmek aptallıktır. Saygısızlık içeren, değer görülmeyen koşullar var ise fedakarlık aptallık boyutunda olur. Tabi ki emek, çaba, fedakarlık gerek. Sadece sınırı olmalı.
Kendine saygısı olan ve kendi değerinin farkında olan insanların kırmızı çizgileri vardır, diğer insanlara ederleri neyse onu verirler. Her koşulda sevmeye devam etmezler, her şeyi affetmezler, her zaman alttan almazlar çünkü bunun kendilerine haksızlık etmek olduğunun farkındadırlar.
Koşulsuz sevgi diye bir şey yoktur ancak annenin çocuğuna beslediği sevgi kosulsuzdur
Bir insanı her koşulda sevmek fedakarlıktır ama sevginin bir çoğunluğu da aptallıktır
Fazla fedakarlık aptallıktır. Yani sonuç her halükarda aptallık oluyor.
Her koşulda sevmem. Mantığıma yatması lazım
Birini fazlasıyla sevebilirim ama bu ona bağlı
Hak ediyorsa evet fedakarlıktır ama bana sorun oluyorsa üzüyorsa ve hâlâ sevmeye devam ediyorsan bu aptallıktır nerden biliyorsun diye sorma 😁
Biliyorum
Anlıyorum
Aptalligin, enayi ligin daniskasi
Artık bana göre aptallıktan da kötü..
Aptallıktır aşk akıl işi değil aptal işi
Severim gerçekten sevdiysem
Aptallık ama ona aşk diyorlar işte
Aptallığın en üst seviyesi
Aptallık 😄☝🏼
Aptallık.
Aptallik
Enayilşk