insan evleneceği insanı bulduğunu nasıl anlar çok uzun zamandır hayatıma kimseyi almadım sanırım almaktan da korkuyorum artık birini hayatıma almaya nasıl karar veririm bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben uzun zamandır yanliz olunca artık gerek görmüyorum evlenmeyi
merakımdan sordum çevremdeki insanlar patır patır evleniyor nasıl karar verir ki insan
Çocuk yapma isteği ve ailenin sana sunduğu şartlar değişirse yani okudun iş bul çalış evlen git gibi davranışın yara birine aşık olup aile kurma isteği bunu belirliyor
Gençken bu istek fazla sonra daha zor oluyor
23 yaşındayım ben aile kurma isteğim hiç olmadı çocukluğumdan beri ama merak ediyorum bazı arkadaşlarım lise biter bitmez evlendi yargılayıcı davrandım yine olsa yine yargılarım üniversiteyi bitirmeden evlenen sonra da okulu bırakan arkadaşlarımla arama mesafe koydum yine olsa yine yaparım ama yine de merakımın üstünü örtemiyorum bir insan nasıl evlenir ya
Aşk denilen duyguyu yaşamadığın için bunlar sana tuhaf geliyor.. bütün sorun bu. Aşk güzel birsey ama doğru zaman doğru insana denk gelmesi şans işi. Benim arkadaşlarım hep evli 2./3 çocuklu benim konuştuğum biri bile yok.. Yani bu işin birde cinsellik yani var.. günaha girmeden yapmak yaşamak isteyen de evliliği tercih ediyor. Ben mesela kendi düzenim ve çocuğum olsun diye isterdim evlenmeyi
Senin güven sorunun var sanırım bütün sorun bundan kaynaklı
aşkı yaşadım mı yaşamadım mı bilmiyorum ama uzun soluklu güzel iki ilişkim oldu birinde karşılıklı anlaşarak bitirdim birinde en yakın arkadaşımla aldattı beni canı sağ olsun ikisinin de gözümü açtılar
benim en büyük problemim aşktan ziyade saplantılarım olması belli bir tipe belli bir güruha yöneliyorum hep son 4 flörtüm de askerdi mesela birbirlerine benziyorlardı kara kaş kara göz neyse flört sevgililik falan tamam da evlenmek bambaşka bir boyut ya
Bak evleneceğin insan o kara kaş kara göz insanın tam tersi biri olacak buna emin ol🤭🤭 bende kendim gibi aynı tipe sahip insanlardan hoşlandım ama evlenmek istediğim insan çok farklıydı . Benimde gözümü açtılar benzer şeyler yaşamışım sorunun belli ama inşallah benim durumuma düşmezsin
bir tane yıldızname bakan bir arkadaşım vardı o da öyle demişti sen sarışın renkli gözlü biriyle evleneceksin işi konuşmak ama ketum bir adam seni baba gibi kollayacak demişti pehh ben bırak evlenmeyi 2 gün flörte katlanamıyorum birde işime karışılmasına deliriyorum ikinci gün birbirimizi gırtlaklarız herhalde
Yok işte bazı kalpler var onlar den gelince kendini kaybedersin yani evleneceğin insan emin ol senin zıttın biri oluyor.. ben normal açık kahverengi gözlü biriyim.. renkli gözlü birini sevmem selam da vermezdim ama evlenmek istediğim insan yeşil gözlüydü ama olmadı bitirdik .. Sen biraz çocuksu bakion hayata daha ondan böyle düşünmen normal
İnsan sevdiğini gırtlaklamaz🤭🤭🤣
Arkadaşının söylediğine katılıyorum yani
Evleneceğin insan fiziki değilde hissettirdiği şeylerle seni evliliğe ikna edecektir bunu görürsün elbet
insan en çok sevdiğine öfkelenir en çok sevdiğine nefret duyar çünkü sevgi ve nefret birbirine taban tabana zıt olan duygular insanın sevgisi ne kadar büyük olursa nefreti de o kadar sarsıcı olur
O yüzden kesin gırtlaklarım
Nefret çok büyük bir duygu ama aşkla alakası yok güzellik bu düşüncen gülümsetti beni😊🤭🤭 ozaman evlenme sende aman elin oğlunun nazımı çekilir de.. ama benim yaşıma gelince yastığa başını koyduğunda ansızın gelirse göz yaşı gırtlamak neymiş anlarsin
Ay bilmiyorum ama bundan da korkmuyorum diyemem geri dönüp baktığımda yalnız kalmaya karar verdiğim için ya pişman olursam
Bilmiyorum evli olmayı isterdim ama yanlızlık kafa yedirtiyor çünkü aile de arkadaşta dosta bir yere kadar.. dışarı çıkınca bir karı koca .. yanlarından çocukları görünce içinden benim neden böyle bir ailem demek de kötü ama
Tercih senin güzellik benim evlenebilme ihtimalim bile yok
Abi niye öyle diyosun otuzlarındaymışsın milet 70 yaşında evleniyor sen antenleri aç bulursun
Ondan değil birini sevdim 9 sene bekledim kendini öldür senle evlenmem diyor
Ben ondan başkasına bakamam kafamı çevirip hiç kimseye bakmıyorum ölürsem de ona olan sevdayla ölecem . Benim evlenme olasılığım kalmadı bu yüzden
Sen evlen bakma bizim dediklerimize çok kaçır birini 🤭🤭🤣
Ay bulursam öyle birini Karadeniz de yaylaya kaldırıcam aklımda sjssdjsk sende bir kere daha mı denesen abi acaba şansını
🤣🤣🤣 Sen kaldır boş ver bizi güzellik ya ben ne bilim sevemiyorum öyle herkesi ben ondan önce ilk sevgiliden ihanet gördüm sonra bunu sevdim buda hüsran bir kalp kaç kez aşık olur ki
Bence seni ben kacirayim ama evlenme diye başına bela alma 🤭🤣evlenip
Çok ciddi ve zor bir karar evlenmeye hazır olursun ama gerçek adayı bulmak çok zor
işte nasıl orası muallak benim merak ettiğim şey de bu işin nasılı
Hiç tanımadığın birini gerçekten seveceksin aynı evde yaşayacaksın tamamen ruh eşin olması gerekiyor değilse çok zor
Çocuk olsun vakit geçsin die evleniyor bir çok insan
çok üzülüyorum öyle çocuklara keşke çocuk yapmakta ehliyete tabi olsa
Aşık oluyor insan gözü kör olmak gbi sonunu görmüyor o hataya bir defa düştüm 4 ay sürdü ecliligim suçsuz yere hapse giriyordum az kala
oha ne neden
Çok uzun anlatsam kitap öıkar
Şunu anladım bu dünyanın en büyük şeyi çıkar
e tabi abla günaydın ben 23 yaşındayım 14 yaşında öğrendim kimseye güvenmemem gerektiğini
Bazıları geç tecrübe ya da 1 nusubetke ögreniyor
En çok üzen ne biliyormusun saf sevgim merhametin gitti
ay yemin ediyorum sen bensin
Ve benim gibi ailesiz büyüyen bir insana kimse baba diyemicek
En çok ona üzülüyorum
Ailesiz büyüyen bir insanın tek isticegi şey sevgi ve bir mutlu yuva
Oda olmıcak çünkü herleyimi gittğ
Sabırsızlıkla ölmeyi bekliyorum
of saçmalama kaç yaşındasın daha her gün neler neler oluyor bir çocuğun sana baba demesi için fiziksel olarak babası olmana gerek yok
Yok cidden öyle dinleseydin hayatımı anlardın daha 25 yaşındayım ama asla artık ne evlenirim nede çocuk sahibi olurum kapanmak bilmeyen tramwa karım var
Ailesiz büyümek bile bu kadar koymamuştı
Bir gün ya kalp krizi geçirsem ya da kaza anında ölsem bana ödül olurdu
Abi saçmalama valla ağlıycam şimdi niye öyle diyosun ya
Öyle ama hayatım düzene girmez artık düzeltemem görüp görebileceğin tüm iftiraları yedim o kadar kötüyümki melek gelse düzeltemez
0ni dışarıdan gören üni mezunuyum askerliğini bitirmiş sevgi dolu sanır ama içini asla bilmez
O kadar tükendim
Günümüzde ki herkesin her şeyi var benim sadece namusum şerefim vardı biriside onu aldı yaşayacak tahammülüm kalmadı
Hem maddi hem manavü hiç bir şeyim yoktu namusum dan başka oda gitti artık her şey den korkar hale geldim
Hep asla derdim babam gibi evlenip boşanıp tekrar evlenmicem diye o adam gibi boşandım karım neler yapmadı insanlık kalmadı vicdanım kalmadı her şeyim girri
Biliyormusun ağlamak istiyorum artık onuda başaramıyorum
Abi valla iki kafa dağıtayım diye girdim oturdum ağlıcam şimdi
Ben hep acınmamak için uğraştım acınmayı bırak tüm hayatımı aldılar benden
Niye aplıcaksınki ben insan değilimkş
Hayvan bile değilimdir herhal
Robot bile değilim mikroptan öte olamam diger mikroplar ya da hücreler gibiyim yaşayıp ölcem
Neyse seninde başını ağrıttım özü dilerim
Baksana sen bile cevap yazmıyorsun demekki ben insan degilim
Teşekkür ederim... Benim haksız olmadığımı çıkardın
Benim kırdın ama
Kalbimi yazmadıgından, 😂
Niye
ne niye
Niye korkuyorsun
tatlım her gün öldürülen kadınlarla güne gözlerimizi açıyoruz %70 i eş ve sevgili cinayeti nasıl korkmayayım ki bunun dışında bir insana insan olarak güvenmek de başlı başına korkutucu bir eylem
Korkuyla da yasayamazsin ayrıca da seçim yapıyorsun daha doğru ve dikkatli olabilirsin herkes kötü değil illa ki duzgunu var sadece hıyarları görüyorsunuz o ayri
ay ne alaka niye hıyarları görelim düzgün beyefendi bir birey karşımıza çıktı da biz ona hayır mı dedik
Genel konuşuyorum sen üstüne alınma ama korkma da birgün çıkar
aman gelmişim 23 e atandım ettim 25 yüksek lisans doktora 35 yolun yarısı etti profesörlük desen 45 yol bitti
Hepsini olucak mısın? Hiç evlenmem mi diyorsun
evlenmem değil de evlenemem gibi insan kendini bilmeli çok kolay anlaşılabilen biri değilim ilk tanıştığı gün güller açıp 2 gün sonra en ufak hareketle soğurum
Burcun ne senin
oğlak
Güzel burç severim zoru da 😅
Bak insan bazen karşısına gelen şansı gorememekte ve tepmeyi çok seviyor
güzel taktik senin burcun ne
Yalnız taktiğe ihtiyacım yok ki benim neyse onu söylüyorum burcum koç
Hiç koç tanımadım necisiniz siz
Necisiniz derken 😅
İşte nasıl bir burçsunuz
Gayet keyifli bir burç lider bikere kendinden emin cesur anlaşılması en kolay burç riski sever ve maceracidir yanındakini uzaya çıkarır nerde olduğunu anlayamazsin
Biz senle çok takışırız iki keçigil söemdmdms
Varsayım bu dediğin
E yani tatlım hayatımız varsayımlar üzerine kurulu
Tanisaydin eminim bu dediğinden pişman olurdun
Hayatımızı bir varsayım üzerine kuramayiz bence ama deli tarafın var bence bu ilgimi çeker
Tüm taraflarım deli desem mdkdmdkss
Ne diyebilirim ki seninle olucak olan kişi seni tüm benliğinle kabul eder zaten etmeyenin senin yaninda işi olmaz
Bence bu zamanlarda kimse kimseyi tam benliği ile kabul etmiyor mış gibi yapıyor
Seni tüm deli oluşun ile sevse her şekline her dusuncene ve seni gerçekten çok sevicek birine gönül verir misin
Bilmem o anki ruh halime bağlı ne diyon deli de diyebilirim kendime de güvenemiyorum
Sözlerime şu cümlelerle son vereyim seni de rahatsız etmiyim hayatına giren insanlardan ötürü bazı düşünceler seni ele geçirmiş yani korkuyorsun ümidin yok onyargin var ama unuttuğun bir şey daha var umudumuz var birgün gerçekten inanarak dua edersen karşına o istediğin gibi olmasada seni hakedicek biri olucaktir belki o zaman evlilik kararı nasıl alınıyor hangi duygular yaşanıyor anlarsın dilerim iyi insanlar karşına çıkar iyi kızsın bence içinde kötülük yok hissediyorum iyi geceler
Ay kalbini kıracak bir şey mi söyledim
Yok hayır nerden çıktı o şimdi
Ne bileyim uzun uzun yazdın iyi geceler falan dedin kalp kırmaktan korkarım ben ömründe anlık göreceğin insanların bile kırdığı kalbin acısını hissedersin kalbini kırmadım demi
Yooo aksine kalbime dokundun
Sende ne korkak çıktın ya aslında ever kirdin diyip konuşmaya devam da edebilirdim de uzemem seni
Aslında korkaklık değil ya kırdığım kalbin sahibi o kalbi seviyorsa
Yok gerçekten kirilmadim ama senin gibisini de görmedim açıkçası o güzel kalbine çok zarar verirler herkes o kalbe güzel bakamaz baktirtma da ya ben gidiyordum sen niye beni konusturuyorsun 😅 alıştırmak mi istiyorsun 🤭
Meleğe melek şeytana şeytan nabza göre şerbet herkese 😇😇😇
Karşımdaki bir melek ne şeytan olabilir ne de başka bir şey ama bugünden sonra olmayacak kelebek misali
Şeytanda bir melekti
Ben melek olarak görüyorum seni
Ay sevindim
Küçücük şeylerden bile seviniyorsun ya sen :)
Günaydın
Günaydın nasılsın
Günaydın iyiyim de biz niye buradan konuşuyoruz
Sen nasılsın iyi misin?
Bilmem öyle burdan konuşmaya başladık işte iyiyim napıyosunn
Sabah sabah senin yazdığını gördüm iyi oldum ama seninle özelden konuşmak isterim açıkçası
Çalışıyorum valla sen?
Yav sende gizlisin nasıl yazayım
Bende ders çalışıyorum
Çıkayım yaz olur mu
Olur
Çıktım
Mesaj attım ama mesajım sana düşmedi mi
Düştü mü şimdi
Yeppa