Sadece çocuk sahibi olabilmek adına mı evlenirsiniz?
Yoksa sevdiğiniz kişi ile bir ömrü paylaşmak için evlenir, çocuğu sadece o aşkın meyvesi olarak mı görürsünüz?

Sadece çocuk sahibi olabilmek adına mı evlenirsiniz?
Yoksa sevdiğiniz kişi ile bir ömrü paylaşmak için evlenir, çocuğu sadece o aşkın meyvesi olarak mı görürsünüz?
Açıkçası aşk diye bir şeye inanmıyorum sizin maddi durumunuz yerindeyse kişilerin isteklerini karşılayabiliyorsanız zaten evlilik yaparlar hani bunu aşk diye nitelendirmek artık doğru değil çocuk için de evlilik yapmak istemem bu dünyaya çocuk getirip ne yapacaksın ki ona güzel bir gelecek sağlamadık daha sonra düzgün bir psikoloji sağlam bir karakter vermedikten sonra o çocuğu da dünyaya getirip dünyasızlığı zehir etmenin bir anlamı yok yani ben zamanla ve şartlara göre davranmayı tercih ederim açıkçası yalnız kalmamak için evlilik yapmak isterim ama tabi O da mesela Her önüme gelen de değil kültür olarak bana uyması gerekir sohbet ederken esprili olması gerekir yani kısacası para iyi gelecek ve benim aileme karşılayacak bir insan olması gerekir mesela ben şahsen bu yüzden doğru tarafından biriyle evlilik yapmak istemem çünkü onların kültürü bana uymuyor Her şeyden önce kültüre uyacak ve aileler birbirine uyumlu olacak ha bunu bilebilir misiniz bilemezsiniz ama bu az çok bazı insanlar kendinin başından belli eder ona göre davranmak gerekir.
Cevap
24Cevap
Aşk için evlenirim tabi ki de çocuk olmasa da olur benim için
Sadece aşk nikah masasına oturtabilir beni, aklım başımdan gitmeden o kadar gözü kara olamam
evlenirsem bu yaştan sonra
aşk için olur
çocuk için değil
Kaliteli bir yaşantı için olur.
Çocuk düşüncem yok. İsteyen kadınla da işim olmaz.
Günümüzde kadınlarına aşık olmak zekâ problemli bir davranış.
Karşılıklı menfaat var. Kimse laga luga etmesin.
Keşke iyi olmasaydı eşim olsa da ayaklarına kapansam yani kadınım olsa da sıcacık teninde buyursun ilişkiye girsem bir rahatlasam Allah'ım ne kadar istek geliyor bana Ya Rabbi
Çocuğun önemini hâlâ kavrayamadılar, çocuk için evlenen o kadar çok kişi görüyorum ki :/ Aile gerçekten önemli ve kafana göre kuramayacağın bir müessesedir.
Çocuk için evlenmem çünkü çocuğa haksızlık olur
Ona sevgi dolu bir yuva vermedikten sonra anne olmanın ne anlamı var
Bilmiyorum artık çok farklı düşünüyorum eskiden çocuk derdim şimdi aşk diyorum ya da her ikisi ya da hiç biri
Aşk için evlenirim tabi ki. Çocuk için evlenenleri saçma buluyorum. Niye bir çocuk için karşındaki adamın duygularıyla oynarsın ki?
Güzel soru şöyle cevaplayayım evlenmeden önceki dönemde aşk var ama evlenmeden de çocuk yapılamayacağı için daha ağır basar çocuk için evlenmek.
Aşık olduğumuz insanın yüz çizgilerini ezberimizde taşımak için. 😌🍁
Aşk için. Salt çocuk için evlenilmez, çiftlere de yazık, o doğacak çocuğa da yazık...
Ne aşk ne de çocuk için evlenme.. sevgi var ise ancak o değer evlenmeye
Çocuk istiyorum on iki tane çocuk yapmak istiyorum
Evlilik bana göre değil maalesef. Ben çapkınım bir erkeğe bağlanamam. Eğlenceye devam
Evlenirsem çocuk için olmaz sanırım çok seversem olur
Çocuk için evlenmem. Evlenirsem aşk için evlenirim. Gerçi evlenmek de istemiyorum 🙄
Aşk için evlenilmeli. Daha sağlıklı çocuk aşık insanlardan doğar.
Çocuk için evlilik yürümez, aşk için evlenirim tabii ki
Aşk olursa ikisi de olur yoksa sadece keyfi hizmet olur
Elbette aşk için çocuk o aşkın meyvesi oluyor. Aşk olmazsa olmaz.
Aşık olduğum insandan çocuğum olsun isterim. Sırf çocuk için evlenmem.
Sürekli aynı kişi ve aynı evde durunca sıkılmıyor mu bu evliler yoksa daha çok mu bağlanıyorlar
Aşk olursa çocuk olur.
Ama çocuk olursa aşk olmayabilir.
Ama mantık olursa hepsi olur
Cocuk için evlenilir başka ne icin evlenilecek diğer şeyler sevgiliyken de yaşanabilir.
Aşk için evlenilir. Çocukta o aşkın meyvesidir zaten.
Düzenli şey icin ne icin olacak başka evlilik😂 gergin oluyom tamam mi😂😂
Aşk için evlenir çocuk için ayrılırsn umduğunu bulamazsın çocuk için evlenir beklentiye girmessn
ne çocuk için sadece helalim olacagi için çocuğum olacaginu Allah bilir belkide olmicak
bu gidişle çocuk için
Çocuğu aşkın meyvesi olarak görürüm
Aşk için evlenirim çocuk şart değil
Önce aşk sonra çocuk.
Aşkla dünyaya gelecek olan çocuk desem olmaz mı?
Evlilik aşkı öldürüyor 😂
Varsa aşk için, çocuk düşünmüyorum fskdj
Çocuk için evlenen var mı cidden
Çocuk için evlenmem. Aşkımdan yanıp tutuşmam lazım
Çocuk sahibi olma hayalim yok
Çocuk için evlenmek saçma geliyor
Sadece çocuk için evlenirim
Bu yaştan sonra cocuk için evlenecem ama adam yok
Aşk için evlenirdim
Seks için diye seçenek var mı
Birine aşık olunca geriside gelir
Aşk için
çocuk için evlendim
Aşk.
Aşk için.
Tabikide aşk için
Askk
Hepsi bir bütün
Sevgi saygi icin. Ask bir muddet sonra bitiyorr.
Değişebilir
aşk için
Aşk için.
Aşk için ölmeli aşk o zaman a§k bla bla bla işte
Aşk için evlenirim.
Aşk.
Aşk için evlendim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?