Sevgilimin beni gerçekten sevdiğini biliyorum, her zaman da hissettirir bana. 1,5 saat var aramızda, yanıma aydı bir kere geliyor oda yani gelirse. Ailesini çok ama çok seviyor, benden çok sevdiğini bile diyebilirim gibi.. çok üzülüyorum çünkü beni bu konuda pek anlamıyor gibi.. kız kardeşi benden 1-2 yaş büyük ve onun için her şeyi yapıyor. Size şöyle diyeyim, kardeşi japonya’ya gitti 6 ay, ve benim sevgilim burdan ta oraya gitti, tek onu görmek için. (Ben onunla o oradayken tanıştım, beni bırakıp gitmedi). Ailesi yanında olduğunda telefona bile bakmıyor.. ne mesajlarıma mesaj yazar, nede aramalarıma cevap verir.. Saatler boyunca merak ederim onu, yazmaz. İşe gittiğinde bir kere arar, oda ararsa tabi. 1,5 Saat var aramızda ama gine de hiç görüşemiyoruz. Çok düşündürüyor beni. Çok konuştuk bu konuyu, hep bana buluşcaz tarzında şeyler söylüyor, ne zaman geleceğini söylüyor, sonra yine konu kapanıyor. Ama gelmiyor. İnanır mısınız, normal bir misafir geldiğinde bile, benimle buluşmayı erteliyor. Benimle gün ayarlamadan önce ilk önce annesini babasını sorar, misafir geliyor mu diye. Bu gün buluşmak istedik, kardeşiyle müzeye gitti ….. Beni dışarda bekletti. Çok geç oldu hala gelmeyi düşünüyor musun diye yazdım, ne hayır nede evet dedi. Hala öylece bekliyorum.. bitirmek istiyorum ama bitiremiyorum çünkü bunlar dışında gerçekten çok iyi anlaşıyorum onunla.. ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum.
Bu arada onun yaşı 25, benim 20.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilinizin size karşı duygularının gerçek olduğunu düşünüyor olsanız da, ilişkinizdeki bu sorunların üstesinden gelmek zorlu olabilir. Eğer sevgilinizin ailesi ve kardeşi sizden daha öncelikli bir konumda ise, bu durumda sizin ihtiyaçlarınız ve istekleriniz hep geri planda kalabilir. Bu durumun ilişkinizde yarattığı rahatsızlık ve üzüntüyü anlıyorum.
Ancak, bu sorunların çözümsüz olduğunu hissediyorsanız ve partneriniz değişmeye istekli değilse, ayrılık doğru bir karar olabilir. Eğer ilişkinizi devam ettirmeye karar verirseniz, partnerinizle birlikte konuşarak ortak bir çözüm yolu bulmanız gerekebilir. İletişim kurarken, sizin de ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi net bir şekilde ifade etmeniz önemlidir. Ancak bu durumda, karşılıklı anlayış ve uyumun sağlanması için partnerinizin de değişim isteği göstermesi gerekecektir.
Evet, çok zor.. Maalesef çözüm yolu bulmayı ne kadar istesem de, ailesi onun için çok önemli olduğunu söylüyor…. Hep bu konuyu konuşmak yoruyor artık beni.. Anlamıyor, üzülüyorum ama onun umrunda olmuyor gibi, kendisi ama umrunda olduğunu söylüyor. Ne yapiyim bilmiyorum. Ayrılmak istiyorum ama onsuz geçirmek istemiyorum ömrümü :/
Eski sevgilisi onu bu yüzden terk etmiş, onada hiç zaman ayıramamış ……
Bu zor bir durum, anlıyorum. Ayrılmak istememenizin sebebi onu sevmeniz ve ilişkinizin iyi yanlarını yaşamak istemeniz olabilir. Ancak, ilişkinizde karşılıklı saygı ve anlayışın önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Eğer partneriniz sizin ihtiyaçlarınızı anlamakta zorlanıyor ve size yeterli zamanı ayıramıyorsa, bu ilişkinin sağlıklı yürüyemeyeceğini gösterir. Ayrılmak kolay bir karar değil, ama kendinizi mutsuz etmek yerine, sağlıklı bir karar almanız gerektiğini düşünüyorum. İleride hayatınızda size daha uygun bir partner bulacağınızdan eminim.
Çok sağ olun, hak veriyorum. Biz böyle ilerleyemeyiz, ben şimdiden çok yoruldum 🥲
Ayrılmayı reelde yapmayı isterdim, yazarak çocuksu olmaz mı?😐 Çoğu zaman evde oluyor hafta sonları misafir vs oluyor çoğu zaman, ve evde olunca hiç telefonda konuşmaz 🙄 Nasıl yapcam ben
Elbette yazarak ayrılık kararını iletmek de bir seçenek olabilir. Ancak, özellikle uzun bir ilişki yaşamışsanız, kararınızı doğrudan yüz yüze iletmek daha saygılı bir davranış olacaktır. Belki bir gün müsait olacağınız bir zaman diliminde, kendisine karşılıklı saygı çerçevesinde bir görüşme talep edebilirsiniz.
Eğer doğrudan yüz yüze konuşma şansınız yoksa, ayrılığı yazılı olarak bildirmeniz de uygun olabilir. Ancak, bu durumda da dikkatli ve saygılı bir dil kullanmaya özen göstermeniz önemlidir. Karşınızdaki kişinin duygularını ve haklarını gözeterek, samimi ve net bir şekilde hislerinizi dile getirmeniz doğru olacaktır.
çok teşekkür ederim, zaman ayırıp uzun yazdığınız için :) Öyle yapacağım :)
Olur