İstiyorum ki karşı taraf atsın bu da olmuyor bakısmalar falan okey ama ötesi olmuyor hani yakınındaki birisine söylemeye bile yeltenemiyorum karşı cinsin bu yüzden 8-9 yıldır sevglisizim gerçekten bunu aşamayacak mıyım?: (
Güncellemeler
+1 yıl
?>|
Güncellemeler
+1 yıl
Eyv umarım acılırız diyelim
Dış görünüşün verdiği özgüvenden dolayı ilk adımı atamıyorum?
İnsan biryerden sonra ihtiyaç duyuyor öyle deme 😂 bu zamana kadar bende öyle diyordum da artık kafa dengim biri olsun diyorum bu seferde olmayacagı tutuyor
@MaviSever1108 öyle bi kız olduğundan haberim bile yoktu senin gözün dışarıdaymış ben napayım para lazım dedin de dedemi sana tokiden ev alıcam diye kandırıp paralarını mı getirmedim neden böyle yaptın
Benim gözümün dışarıda olmasıyla ne ilgisi var, aynı ortamda sürekli vakit geçirip 7/24 iş gereği konuşulan bir ortamda etkilenmemem imkansız olurdu ki biz seninle sevgili değildik. Aldatma falan olmadı yani
Anlatmak istediğim şey bilerek gidip aşık olmadım. Aynı ortamda öyle gelişti. Ayrıca soğuk ve gizemli insanlar dikkatimi çekiyor çünkü bu devirde o kadar rahat ve vurdum duymaz kızlar var ki onun sessizliği dikkatimi çekti ve kapıldım gittim
yani çekinmek mi konfor alanı mı yoksa etik olmayan bir ortam mı seni engelliyor?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonra dan oluşan bir durum eskiden (3-4yıl) öncesine kadar bana herhangi bir kızı göstersen anında tanısır ınsta ya da watsap alırdım şimdi acaib birşekilde çekiniyorum söyleyeceğim aklımdaki sözler kaybolmus mal gibi bakıyorum öyle desem yeridir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sal ya seven sevsin sevmeyen sevmesin zaten herkes sevmek zorunda da değil içinden geldiği gibi davran
😂😅
İnsan biryerden sonra ihtiyaç duyuyor öyle deme 😂 bu zamana kadar bende öyle diyordum da artık kafa dengim biri olsun diyorum bu seferde olmayacagı tutuyor
kafa dengi falan takma çok zıt kutuplar birbirini çeker
Buna inanmıyorum ya zıt kutupların yıldızı barısmaz diye biliyorum
yalan bunlar yalan maksat takımlar bir olsun
Takım?
futbol falan
sorun takım değil biz hoşlansak bile karşı tarafa belli edemiyoruz, sorun bu yani. Bize akıl ver
@MaviSever1108 belli edin o zaman bebek gibi sevin aaa
belli edemiyoruz 🤒 heyecan yapıyorum
Takım olur bak aynenn; )
hah kanka sana en güvenilir kızı ayarladım 😉 @kizlaryardimedin01seni asla aldatmaz, sadece bazı zamanlar asi oluyor o kadar 😂
@MaviSever1108 ben miyim asi ne asiliğimi gördün be bebek gibi kızım ben hoşt
Agaha kanka ben daha gördüğüm kızlara yürüyemiyorum sen beni görmedigim kıza yürü dion kddjxn
haahhaah tamam bebeksin bebek hem de aşırı yardım sever birisin, hakkını yedirmem 😊💯
@MaviSever1108 eheheheheh teşekkür ederim bugün de şımardık
kanka en azından sana çok güvenilir bir kız arkadaş ayarlamaya çalışıyorum, bana yardımcı olan yok ki kendi kendime debeleniyorum öyle
Şımar şımar 😄😎🍬🍧
Tamam işte kanka tam senlik kız bak ne güzel anlasıyorsunuz yürü ordan işte 😂
ahahahahah beni denedi de beceremedi ya 2. gün boşadı beni
birlikte olmadan boşandık bro, yanlış anlama 😅
@MaviSever1108 bi evliliği bile yürütemedin🌈🌈
bizim evlilik çok ani gelişti 😂 o yüzden yürütemedim sanırım. Sen de ekstra çaba harcamadın zaten 😌🤣
@MaviSever1108 tutmayın yol verin gidene diye bir söz vardır gitmek istedin tutmadık aslan parçası
Sen benim başka bir kızı sevmeme izin verdin, engellemedin aklımı-kalbimi sonra o kız geldi ve hayatımın içine etti. Olan oldu yani
@MaviSever1108 o kız zaten hep varmış öyle demedin mi? benden önce de varmış bi de bahane arıyor ya🤣
Hayır, ben bahane aramıyorum. Sen o kızın duygusuz olduğunu bile bile beni engellemedin. Sonuna kadar gitmemi izledin.
Olan yine bana ve ponçik kalbime oldu 😂😥
@MaviSever1108 öyle bi kız olduğundan haberim bile yoktu senin gözün dışarıdaymış ben napayım para lazım dedin de dedemi sana tokiden ev alıcam diye kandırıp paralarını mı getirmedim neden böyle yaptın
Benim gözümün dışarıda olmasıyla ne ilgisi var, aynı ortamda sürekli vakit geçirip 7/24 iş gereği konuşulan bir ortamda etkilenmemem imkansız olurdu ki biz seninle sevgili değildik. Aldatma falan olmadı yani
@MaviSever1108 yarım saattir sen başımın etini yiyosun yok bıraktın da öyle de böyle de diye Allah Allah tövbe Yarabbim
En duygusuz bir kıza aşık olmayı ben seçmedim ki bu durum 1 senedir sürüyor. Seni suçlayan yok. Giden ve seven bendim
@MaviSever1108 e az önce suçluyodun
Anlatmak istediğim şey bilerek gidip aşık olmadım. Aynı ortamda öyle gelişti. Ayrıca soğuk ve gizemli insanlar dikkatimi çekiyor çünkü bu devirde o kadar rahat ve vurdum duymaz kızlar var ki onun sessizliği dikkatimi çekti ve kapıldım gittim
@MaviSever1108 peki
sen onu unutmam ve seni sevebilmem için yardım etmedin. Gitmemi izledin, onu diyorum.
@MaviSever1108 yine suçlu ben oldum yaw
Tamam tamam kızmıyorum 😄
Lan bildirim manyagı yaptınız beni verin birbirinize instanızı işinizi bakın ordan alalala
yani çekinmek mi konfor alanı mı yoksa etik olmayan bir ortam mı seni engelliyor?
Sonra dan oluşan bir durum eskiden (3-4yıl) öncesine kadar bana herhangi bir kızı göstersen anında tanısır ınsta ya da watsap alırdım şimdi acaib birşekilde çekiniyorum söyleyeceğim aklımdaki sözler kaybolmus mal gibi bakıyorum öyle desem yeridir
Ben de öyleyim kardeşim ya üniversitede çok rahattım. Sonradan bana böyle bir kal geldi. Açılamıyorum
Taktik maktık yok mu kral ya bildiğin beni gözüyle yiyen kızlara açılamıyorum kafayı yicem yani
aynı durumdayım