Merhaba happn diye bir uygulamadan biriyle tanıştım ailesi yaşadığım şehirde kendisi İstanbul'da çalışıyor hafta sonları geliyor 3 kere buluştuk 3. Buluşmada öpüştük ve yakınlaştık bence güzeldi 🤭 eve geldim [7/5 18:27] Gamze : İlerde şey der misin emin olamıyorum sen daha iyisine layıksın bizden olmaz ben gun oldurecegim birini arıyorum diyorsan diceksen yanı şimdi de
[7/5 18:27] oda : Gamze bunun için daha erken gibi ama bişey diyemiyorum
Dedi. Şimdi bu hafta sonu buluşcaz ama bu çocuğun niyeti ne kafam karışıyor sizce ben gereksiz paranoya mi yapıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun için erken olduğu çok doğru ama bence 3. Buluşmada öpüşmek de çok erken üstelik o kadar samimiyet yokken. Ha ben intten ilişki yapamam belki bu yüzden bana böyle ters geliyordur
Öpen biri neden sevgili olmak için acale etmiyor onu anlayamadım niyetin takılmak mi diye soruyorum hatıra getiriyor kafam çok karıştı
Bence bırak bunu
Çocuğu baya bı beğenmiştim
Ya Anlıyorum ama öpmek için doğru hoşlanmak için yanlış bi zaman olduğunu söylemiş tabiki sırılsıklam aşık olmasını bekleyemeyiz ama düzgün bir dille aciklayabilirdi
Daha kotusu de oldu elif kurs eğitimi bı oteldeydi gitti ben gideceğini unyup ne oteli dedim biriyle gittini ima ettim o da güldü kurs için dedi sonra senle buluşalım dedi bende tepki gösterdim ama şu an çok sinirliyim ne yazmam gerek bitiyorsa da bitsin
Şüpheye düştüysen bırak konuşmayı
Tamam öyle yapicam teşekkürler
Rica ederim:)
Bence bu çocuğun niyeti seninle başka şeyler yapmak gibi.
Uygulama belli ordan bi çıkarım yap
Uygulamanin nesi var ki
Erkekler tarafında hangi amaçla kullanılıyor sence düşünsene biraz
Herkes de o amaçla kullanmiyordur bence
İşte böyle bir algı var fakat yüksek oranda kullanım amacı bariz. Ciddi bir ilişki arıyorsan şansını daha alternatif platformlarda veya reelde deneyebilirsin.
Reelde yapamiyorum o yüzden uygulama tercih ettim
Neden yapamıyorsun ki bir kusurun mu var? Bu çok yanlış bir düşünce
Hayır arkadaşım hiç yok
Kullandığın platform arkadaş bulmak için doğru bir platform değil. Sana yalnızca zarar getirir. Hem neden arkadaşın olmasın mutlaka anlayacak dinleyecek birileri vardır. Böyle düşünerek sen uzaklaşıyorsundur
Karışık biraz o durumlar ama arkadaşlarımı zamanls ben hayatımdan çıkarttım
Dikkat et kardeşim
Acele etmek istemiyor
Öpustuk ama
Ciddileşmek anlamında
Kurs için otele gitti ne oteli falan dedim kurs için dedi bir an dedim nereye gidiyorsun şaşırdım dedim o da ne sandın dedi güldü bende güldüm sonra senle gidelim dedi şimdi hala niyeti sence normal ciddilesmek anlamında acale. etmeyen biri mi
404 not found
Şimdi sorumu cevapladigin için bana yardım etttt😭 şu an aşırı sinirliyim ne yazmalıyım bilmiyorum
Benim anladığım şey şu seninle daha yeni tanıştık gün geçirmek için mi yoksa daha ilerisi için mi birlikteyim emin değilim henüz onun için erken. Biraz daha akışına bırak bakalım
Teşekkür ederim az çok bende öyle düşünüyordum emin değildim emin oldum. Yazmıyorum o halde ilgisiz davranıyorum
İlgisiz davranma. Akışına bırak
Artık çok geç 😁
[7/5 19:03] çocuk : Gel senle bulaşalım 😁
[7/5 19:03] Gamze : Beni öyle bi buluşmaya mi laik gördün yani
[7/5 19:03] cocuk: Ne alakası var
[7/5 19:03] Gamze Güler: O zaman otelde niye buluşulur diye Google yaz
[7/5 19:03] Gamze Güler: Sonra alakasını konuşuruz
[7/5 19:03] Gamze Güler: Biliyorum
[7/5 19:03] Gamze Güler: İyi
İyi kelimesini beğendi konuşma son
Biliyorumu o yazdı bende iyi yazdım 🤭
Çocuğun amacı belliymiş yani