Pikdo nedir ne ise yarar?
Gramosphere nedir ne ise yarar?
Gramosphere nedir ne ise yarar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hakikaten şunun ne olduğunu bilen hiç yok mu? Biri yardımcı olsun lütfen pıkdo nedir ne için kullanılır?
Cevap
1Cevap
İnstagram araçları
Ne yapılıyor peki? Editleme vs mi
Görüntülemeyle ilgiliydi sanırım
Bir arkadaismin pikdo da hesabi avr ve. Takipcisi 1000 civari ama instada 330. Instaya yansımıyor takipci sanırım. ama cok ayri bir sayfa.
Sen ne yapmak istiyorsun onu söyle
Ya sadece o uygulamasin ne ise yaradigini merak etmistim. Eski sevgilim bnle cikarken nisanliymis. 5 senelik iliskisi varmış. Bu programları kullandigini gordumde merak ettim.
Magazin haberleri filan hikaye sen kendine bandajla filan kafana kamera tak hayatını kaydet
Ne magazini anlamadım?
Anlamıyorsun çünkü okumuyorsun
Kardeşim ben derdimi anlatiyorum sen kafa geçiyorsun bir sktr git ya.
Bak birde küfür ediyor biri gazete gibi kullanmış seni bana patlıyorsun asıl amacını söylesene
Cümle ni bir sen oku. o cümlede yalan soyledigimi kendi hayatima bakmam gerektigini anlatmışsın.. O seni kullanmis vs. Manasini veren bir cümle yok orda.
Farklı bir mizah var orada anlamamışsın neyse bunlar hep aldatma vakalarından oluyor çok mu aradın onu anlamadım ki
Durdum durdum bunu buldum. Ilkimin böyle biro olmasi yıprattı bndan sonrada ask düşünmüyorum. geleni kovuyorum.
Bundan sonrakilerin ne suçu var ki belki de sana kendi kadar değer veren biri çıkacak seçimi iyi yapmalısın tanımalısın
Ön yargılı biriyim artik. Benim gelecek te aşık olup evlenmem zor. merhaba yazana bile saydırıp engelliyorum.. Butun erkekler ayni gözünde bakiyorum olaya.. Kullan at. Yapıyorlar.
Aslında beklentiyi çok fazla tutuyorsun bir kişiye fazla bağlanmamalısın dediğim gibi bir kişiyi iyice tanımadan sevgili olmamalısın buradaki kızların gördüğüm kadarıyla çoğu senin gibi aşk ilişkileri için geliyorlar çoğuyla dalga geçiyorum çünkü gerçekten çok komik ama bir şeyler katıyor bu arada yaşın kaç
Tanıdığımı düşündüm ama soyledigi hersey yalan çıktı. Yasini 23 dedi 25 miş. Düşün yaş yalansa geri kaoan hersey yalan. 19 um ben.
Kimliğine baksaydın bu arada aranızda bildiğin kadarıyla 4 yaş var sence bu fazla değil mi gerçekte de 6 yaş varmış zaten üstelik 19 yaşında neden bu kadar zorluyorsun üni okuyor musun
Bu sene hazırlanıyorum okuyacagim ins. Aniden oldu ilk defa birini beğendim. Her yönden ayniydik ama o 1 farkla öndeydi.. Serefsizlikle
Yaş problem eden biei değilim. Erkegin biraz buyuk olması olgun olmasi taraftariyim
Neyse 1 musibet 1000 nasihat daha etkilidir artık daha doğru kararlar verirsin umarım
Ayne oylr sagol. Küfür icin kusura bakma hemen sinirlenen bir yapım var. Iyi aksamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar