Üniversiteden arkadaşım o bitirmedi okulda orada burada sürtmekten. Ancak sürekli kız peşinde olan birisi. Neyse neden hoşlandın demeyin inanın bilmiyorum gönül bu kondu. Eskiden çok hoşlanyordum benim hikayeme yazdı arkadaşça daha konuşmaya başlar başlamaz görüşmek istedi. O hafta işim vardı olmadı sonrasında da ertelendi sürekli bu bir ay içinde oluyor tabii bunlar. Benle ertelenince önüne gelen her kızı ekledi inanamazsınız tamam tabi ki illa tek benle konuşsun demiyorum ama dur durak bilmedi. Birbirimize geç cevap veriyorduk ben de aynı şekilde en sonunda ona uzun bir yazı yazdım. Ve birbirimize geç cevap veriyoruz iletişim kuramıyoruz ama ben seni ilk tanıdığım zaman senden hoşlanıyordum seni tanımak seninle konuşmak istemiştim dedim ve kendine iyi bak dedim. Aldığım tek cevap ayak bileğim kırıldı bu süreçte psikolojim bozuldu ve insanlarla konuşmak istemedim. Ne red aldim ne kabul. Adamın gözünde yedek olmak istemiyorum eğer yazarsa bunu değiştirebilir miyim, o an o mesajı çok fevri attım. İlk başta ben geç cevap verince işte sürekli buluşucaz mı? Diyordu. Ama şu an bu mesajı atarak resmen egosunu yükselttim amacım bu mesajı atıp görüşmemek ve bitirmekti ama şu an farkettim ki görüşmek istiyorum. Canim çok yanıyor. :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır kesinlikle ama kesinlikle görüşmemelisin adam ortam adamı belli bir çizgisi duruşu yok önüne hangi kız gelirse onunla konuşuyor böyle geç cevap verenlerden uzak duracaksın sana değer vermez seninle flört ediyorken başka kızlarla konuşacaktır sana sadık kalmayacaktır senin hoşlanma nedenin böyle umursamaz davranması daldan dala atlaması senin gözün de havalı yaptı hepsi hiç kimseye bir daha kendine iyi bak falan deme mesajlarına geç cevap veriyorsa bir daha yazma ya da mesajlarına bakamıyorum diyorsa da yazma emin ol o kendine iyi bakar geçmiş geçmişte kaldı bundan sonra yapman gerekenler bir daha mesajlarına cevap yazmayacaksın aramalarına bakmayacaksın kendi değerini bileceksin onunla görüşmek sana bir şey kazandırmayacak palyaçonun teki ortamlar da zıplayan birisi böyle birisi seni sadece üzer başka bir şey yapmaz sürekli bahaneler üretir şu oldu bu oldu der o yüzden artık üstüne gitme burada bitir numarası varsa sil sal bu adamı sal sana hiç bir şey kazandırmaz
Ama Ben de ona Cok gec Cevap veriyordum benim davranislarimda net degildi yani
Fark etmez ki seninki belirli değilse onun ki hiç belli değil yani o da sana geç cevap veriyordu yani o yüzden uzak dur senin istediğin gibi olmayacak hevesin var şu an hevesini alınca ayrılacaksınız o yüzden boşuna heves etme herkes bu devir de beyaz yalanlar söyleyip birbirlerini oyalıyorlar.
Yani evet gec Cevap versem bile Ben baskalarinin pesinden kosmuyordum ama bir ara kendimi sucladim bulusmamiz ertelendi bu yuzden benden sogudu ondan olacagi varsa olmadi diye
Hayır hiç alakası yok birisi seninle buluşmak istese ya da konuşmak vakit geçirmek istese bunu yapar bir şekilde yolunu bulur yapar yani seninle alakası yok o istemiyor ki o playboy kendini bilmeyen bir tip ortalıkta zıplıyor herkese o yüzden her zaman kendi değerinin farkında ol ve hiç bir erkek seni üzmemeli vaktin kısıtlı bu vakti daha güzel aktiviteler de kullanabilirsin mesela yeni bir dil öğrenebilirsin senin değerini bilen insanlarla flört et onları yakından tanımaya çalış böyle serserilerle sadece vakit kaybı yaşarsın 1-2 ay takılırsın ilişkiniz süresi boyunca da sürekli kavga gürültü olur çünkü onun başka kızlara yazışmalarını göreceksin sürekli kavga olacak aranızda lütfen artık sizin değerinizi bilen erkeklerle flört edin kendi değerinizi bilin kendi saygınlığınızı karşı tarafa yansıtın ağır olun
Aylar geçti bana dediğin gibi güzel güzel şeyler yazdı bende senden hoşlanıyorumlar seni görmek istiyorumlar sonra birden bire ertesi gün sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi neden öyle şeyler yazdın dedim eski sevgilimle ilgili bir hikayeyi dinlemek istemezsin farklı bir şey düşündüysen üzgünüm dedim hasta mıdır nedir Çok aşırı üzüldüm
yani bulus ama final senin istediklerinle sonuclanmayacak genede aklinda kalmasin cunku gorustugunde beklentilerini karsilamayacak
Peki bu benim acilmamla mi ingili? Baska bir sey mi?
yooo acilman ile alakali hic bir durum yok :)
sen mezun ve calisiyorsun :)
artik zaten hedef kadinsin :)
o adamdan hoslaniyorsun
bu da onu biliyor ve ne cikar diye o da merak ediyor :) ve belli ki biraz daha da guzellesmissin :)
Haklisin ama kadinlar ilk erkeklere acilmasin kolay olur derler ya bundan sonrasinda bunu degistirebilir miyim
yaw adami degistiremezsin yoksa tabiiki sevgili olursunuz hatta evlenirsiniz belki ama yani istedigin o adammi yoksa o gencligin aski ve hevesimiydi bilmem ama adam degismeyecek o kesin :)
Aylar geçti bana dediğin gibi güzel güzel şeyler yazdı bende senden hoşlanıyorumlar seni görmek istiyorumlar sonra birden bire ertesi gün sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi neden öyle şeyler yazdın dedim eski sevgilimle ilgili bir hikayeyi dinlemek istemezsin farklı bir şey düşündüysen üzgünüm dedim hasta mıdır nedir
Gunaydin
Keske daha iyi devam etseydi
Bence hiçbir zihnini meşgul etmeden yoluna bak
Bu yazdıgünün üstünden bir ay geçti bu sefer de yazdı ki sana bir şey demem lazım nedir dedim diyor ki hani sana karşı bir şey hissetmiyorum demiştim ya o sandığın gibi değil daha doğrusu seninle alakalı değil ben de cevap olarak nasıl yani dedim gene cevap yok ne yapmaya çalışıyor inanın çok psikolojik olarak üzülüyorum
Yani iste seni de bir şekilde tutuyor :)
Yani bu cümleyle geri dönmeye mi çalışmış
Hayir hic oyle birsey yok
Bu adamın evli olmadığına eminsin demi :)
Yok ya ne evlisi ama sevgilisi olabilir, bir şey dicem böyle bir adama nasıl had bildirilir? Yani canı istediği zaman birden nasılsın diyor. Saçma sapan şeyler. İstediği zaman sa görüldü atıyor. Yani umursamadığı belli ama ne demeliyim
Evli degilsede kesin bir ilişkisi var evet had bildirme sevdan seni hem meşgul eder en iyisi heryerden sil engelle derim veya canim hayatim özledim li konuşup 2 - 3 gorusme planlayıp o gunler telefonu kapatıp ertesi gün kısa bir iki bahane uydurmak :)
Ama ilişkisi yokken de böyleydi bence ilk konuşmaya başladığımızda eminim yoktu işte mesaj atmayı sevmem buluşma severim vs sürekli o kadar zamanda bir yazması. Sende had bildirme sevdası olmaz mıydı bir Kadin sana bunu yapsa
Yapamaz ki :)
Boyle bir duruma müsade etmem :)
Ya dahası o senin ile bulusmakdan ziyade ilk buluşmada birlikde olurmuyuzun peşinde aslında
Haklısın bana kafasına göre yazıyordu ben hiç buluşmadım istediği zamanda ve de ona söyledim canın isteyince yazıyorsun gibi hissediyorum diye inan öyle değil dışarıdan hiiiç! gibi görünüyorum ama öyle değilim bana güvenmen lazım soğuk olma bana karşı falan neler yazdı. Sonra tam buluşucaktık işte günü ayarladık saati ayarlayacaktık görüldü atınca en iyisi görüşmeyelim dedim aynı şey oluyor evet bence de doğrusu bu dedi sana karşı bir şey hissetmiyorum. Kendi peşimden koştu halbuki nolur bulusalim diye. Bana ara sıra yazabiliyor ya. Terslesem mi bir kere. İnan bir şey demezsem içimde kalacak. Görüldü mü atsam daha iyi. canım gibi o gün ona dedim ki ben de sana bir şey hıssetmıyorum eski hıslerimden bahsetmiştim arkadaş olalım dedim. Çok pişman oldum.
Bunlar onemli değil ki :)
Kac yaşındasın abicim sen
28 :( neler önemli değil onu anlamadım
Eee ufakda değilsin bunu artik kabul edip önüne bakmalısın neden kendini yormayı seçiyorsun ki
Bana sorarsan sil engelle
Kuaföre git :)
Varsa bir arkadasin guzel bir aksam yemeği ye :)
Defteri kapat :)
Haklısın bir kere bile olsa onu görmek istedim içimde ukte kalmıştı gururuma da çok dokundu hareketleri duygusal baktığım için kendimi mahvediyorum
Sakin ol sakin :)
Uzme de kendini
Çok üzüldüm inan ki :(
Olur tabiiki anlıyorum ama süreci uzatmanın bir faydası olmayacak :)