Eskiden üni arkadaşım görüşme teklif etti ben de hislerimi itiraf ettim beni yedekte görsün istemiyorum lütfen yardım edin?

Üniversiteden arkadaşım o bitirmedi okulda orada burada sürtmekten. Ancak sürekli kız peşinde olan birisi. Neyse neden hoşlandın demeyin inanın bilmiyorum gönül bu kondu. Eskiden çok hoşlanyordum benim hikayeme yazdı arkadaşça daha konuşmaya başlar başlamaz görüşmek istedi. O hafta işim vardı olmadı sonrasında da ertelendi sürekli bu bir ay içinde oluyor tabii bunlar. Benle ertelenince önüne gelen her kızı ekledi inanamazsınız tamam tabi ki illa tek benle konuşsun demiyorum ama dur durak bilmedi. Birbirimize geç cevap veriyorduk ben de aynı şekilde en sonunda ona uzun bir yazı yazdım. Ve birbirimize geç cevap veriyoruz iletişim kuramıyoruz ama ben seni ilk tanıdığım zaman senden hoşlanıyordum seni tanımak seninle konuşmak istemiştim dedim ve kendine iyi bak dedim. Aldığım tek cevap ayak bileğim kırıldı bu süreçte psikolojim bozuldu ve insanlarla konuşmak istemedim. Ne red aldim ne kabul. Adamın gözünde yedek olmak istemiyorum eğer yazarsa bunu değiştirebilir miyim, o an o mesajı çok fevri attım. İlk başta ben geç cevap verince işte sürekli buluşucaz mı? Diyordu. Ama şu an bu mesajı atarak resmen egosunu yükselttim amacım bu mesajı atıp görüşmemek ve bitirmekti ama şu an farkettim ki görüşmek istiyorum. Canim çok yanıyor. :(

Eskiden üni arkadaşım görüşme teklif etti ben de hislerimi itiraf ettim beni yedekte görsün istemiyorum lütfen yardım edin?