Aklıma farklı bir şey geldi ama yanlış düşünüyor olabilirim. Seninle sohbet etmek istemiyor olabilir. Bunun için de bahanesi seni derse göndermek. Sen ders çalışırken onunla ilgilenemediğin için sohbet de etmiyorsunuz.
Cevap verirken de kısa cevaplar veriyor tm evet anladım diyor. Bazen de bir şey diyorum normal bir şey ters tepki vererek konuşuyor. Şunu al diyorum mesela almadığımi kim söyledi diyor.
Sana karşı ilgisi azalmış olabilir. Bu nedenle de seninle sohbet etmek ona eskisi kadar zevkli gelmiyordur. Seninle bir ilişki içerisinde fakat sana karşı eski duygularını yitirmiş olabilir. Bunun nedeni de senden sıkılmış olabilir, kafası karışmıştır ve ilişki istemiyor olabilir ya da son seçenek olarak hayatında hoşlandığı başkası olabilir. Tüm bunların cevabı o kızda. Şu ana kadar senin rahatsız olduğun konuları ona sorabilirsin.
Tartışma konusu yaratmak istemiyordur. Belki de doğrudan senin ayrılmanı bekliyordur. Seni sıkmak, sürekli kısa yanıtlar vermek ve geçiştirmeye çalışmak sadece bir taktik olabilir.
Benim de aklıma o geliyor, annesine anlattım durumu. Annesi işte sormuş evlilik düşünüyor musunuz falan diye zamanı gelince babam da izin verirse neden olmasın demis. Anlamadım cidden hiç bir şey. Ben de soramiyorum çoğu soruyu çünkü ayrılır diye
Normal konusmamiza bile kızıyor ama, gün içinde neredeyse hiç konuşmuyoruz ve çok da tepkili oluyor bana yazma ders çalış diye. Dersi bahane etme olasiligi var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin geleceğini düşünüyor. Seni gerçekten seviyor ki senin ileride iyi bir mesleğinin olması için uğraşıyor.
Ama normal konuşmaya çalışıyorum hiç izin vermiyor bile. Hep ders çalış diyor. Böyle hep dersle olmaz ki
Aklıma farklı bir şey geldi ama yanlış düşünüyor olabilirim. Seninle sohbet etmek istemiyor olabilir. Bunun için de bahanesi seni derse göndermek. Sen ders çalışırken onunla ilgilenemediğin için sohbet de etmiyorsunuz.
Cevap verirken de kısa cevaplar veriyor tm evet anladım diyor. Bazen de bir şey diyorum normal bir şey ters tepki vererek konuşuyor. Şunu al diyorum mesela almadığımi kim söyledi diyor.
Sana karşı ilgisi azalmış olabilir. Bu nedenle de seninle sohbet etmek ona eskisi kadar zevkli gelmiyordur. Seninle bir ilişki içerisinde fakat sana karşı eski duygularını yitirmiş olabilir. Bunun nedeni de senden sıkılmış olabilir, kafası karışmıştır ve ilişki istemiyor olabilir ya da son seçenek olarak hayatında hoşlandığı başkası olabilir. Tüm bunların cevabı o kızda. Şu ana kadar senin rahatsız olduğun konuları ona sorabilirsin.
Soruyorum çok mu sıkıyorum seni diye yo diyor iltifatlarim çok mu sıktı diyorum yo diyor
Tartışma konusu yaratmak istemiyordur. Belki de doğrudan senin ayrılmanı bekliyordur. Seni sıkmak, sürekli kısa yanıtlar vermek ve geçiştirmeye çalışmak sadece bir taktik olabilir.
Benim de aklıma o geliyor, annesine anlattım durumu. Annesi işte sormuş evlilik düşünüyor musunuz falan diye zamanı gelince babam da izin verirse neden olmasın demis. Anlamadım cidden hiç bir şey. Ben de soramiyorum çoğu soruyu çünkü ayrılır diye
Kötü bir durum. Ayrılır diye korkman çok acı verici fakat eğer sana karşı bir duygusu kalmadıysa ne yaparsan yap ilişki iyi bir şekilde gitmez.
Çok aşığım ona, özünde cidden çok iyi bir kız. Bana sevgisi de vardı yani. Bilmiyorum ne yapacağımı. Onunla ciddi düşünüyorum
Oyun oynamış bana, günahını almışım. Derslerime odaklanmadigim için soğuk davranıp odaklandirtmaya çalışmış sınavlarıma.
İşte iyiliğini istiyor
Normal konuşmaya çalışıyorum ders çalış diyor, iltifat ediyorum bana yazmak yerine ders çalışsan 100 alırsın sınavdan diyor ama
Haklı
Adam ol bir iş tut diyor işte
Ama normal konuşurken bile bir anda sinirleniyor ders çalış benle konuşma diyor
Kız arkadaşını en iyi sen tanırsın
Neden der ki ama böyle, ben de anlamadım. Önceden böyle değildi değişti böyle hep uyarıyor. Bana yazmak yerine ders çalış diyor
Çok ihmal ettiğini dusunuyo demek
Ama böyle onunla hiç konuşmadan da ders olmaz ki, sonuçta konuştuğumuz sürse sürse günde 2 saat sürer toplam. Hayat ders çalışmaktan ibaret değil ki
Yani normal aslında bilemedim
Yani konuşurken de hep kısa cevap veriyor tm diyor evet anladım diyip geçiyor. Bazen bir şey diyorum ters cevap veriyor
Duyguları azalmış olabilir
Ama bu aniden oldu, bir haftada değişti böyle. Bir hafta önceye kadar hiç böyle demiyordu
Seni seviyor işte, iyiliğini düşünüyor
Ama normal konuşmaya çalışsam bile ders çalış diyor, öyle konuşamaz olduk bile yani
Ne güzel işte böyle sevgili zor bulunur fndnf
Ama normal konuşmaya çalışıyorum ders çalış diyor hep. Konuşmamı istemiyor onunla, ders çalışmami istiyor
geleceğini düşünüyor
Normal konusmamiza bile kızıyor ama, gün içinde neredeyse hiç konuşmuyoruz ve çok da tepkili oluyor bana yazma ders çalış diye. Dersi bahane etme olasiligi var mı
senin geleceğini düşündüğü için olabilir
Ama konuşamaz olduk öyle eskisi gibi. Hep tepkili
evlenmek istiyor
Ama normal konuşmamızda bile ders çalış diye kızıyor, onunla konusmamam lazımmış
abartıyor büyük ihtimal korkuyor
Bir de çok ters tepki vermeye başladı. Bir şey diyorum sanki benden nefret ediyormus gibi cevap veriyor bazen
başarılı olmanı istiyor
Seni düşündüğü icin