Sevgilim kendisi mühendis bana da sürekli ders çalış diyor sizce beni düşündüğü için mi yoksa kendini düşündüğü için mi?
3 ay
Ay Kesinlikle böyle tiplerden uzak dur böyle biri hayatıma girmişti resmen manipülasyoncu ve toksit olmaya başladı öyle birini kesinlikle hayatında tutma
Ne yapıyordu
Yani hep böyle başkalarını ezikliyordu Anladın mı Tabii bu çok önceden gelmişti benim başıma sınav Senem de ders çalış diğerleri gibi ezik mi olacaksın herkes seni ezecek bir şey yara falan filan mesela benimle dersten başka hiçbir şey konuşmazdı durup durup bana bir şey sorardı yok sen çalışmıyorsun etmiyorsun Manipülasyon ve toksit olmuştu bayağı yani aramızdaki ilişki dersten başka hiçbir şey değil Ben de artık dayanamadım
O da memur muydu peki bu da aynı sürekli çalış diyor çalıştığım halde hiç nefes alma diyecek nerdeyse
Yok gülüm ya yurt dışında çalışıyordu amacı beni okutmak bana iş yeri açmak ve Kendiside evde oturmakti Ama ilişki dediğin zaten çıkar ilişkisi değil ki seni yönlendirmek istemiyorum zamana ya Eğer gerçekten sıkıyorsa Sen kendin kararını ver
Sevgilinin mühendis olmasıyla alakalı bir şey bu biraz 💫 Mantık insanı sonuçta, gelecek planı yaparken “ikimiz de sağlam duralım” diye düşünüyor olabilir. Hem seni düşündüğü, hem de ortak geleceğinizi garantiye almak istediği bir karışım gibi kokuyor bu durum 💌 Peki, bunu hiç ona direkt sorup kalbinden geçenleri duymayı denedin mi?
Cevap
2Cevap
seni dusunuyo bunda da baska niyet aramayın
Kulaklarını da çekiyomu
Sen yks mi çalışıyosun
Kpss
Evet neden
Hep çalış diyor
2 3 yıldır çalışıyorum ilk yılında istediğim puanı alamadım
Sagol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?