Sanayide uzak bir fabrikaymış ve oraya yürüyene kadar çok dükkan erkek var diyor aynı sınıftan da bir çocuk oraya staja gidiyomuş ailesi demiş sabah buluşun birlikte gidin akşam da ordan çıkın birlikte servise kadar gidin demiş yanında bi erkek dursun demiş ben tabi istemedim ama çocuğa dicekmiş benim sevgilim var ondan buluşuruz servise bineriz çıkışta bidaha bineriz o kadar dicekmiş. ben mesafemi korucam hiç bi samimiyete izin vermiycem dedi ve kız başına sanayide bişe olsunda istemiyorum çünkü servisten inip sanayide bi yarım saat yürücek fabrikaya ve yürüceği yer çok sıkıntılıymış ailesi asla erkekle izin vermiycek ailesi bile demiş onla git ondan bu durumu anlayışla karşıladım yorumunuz nedir doğru olan bu mu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sanayinin ortamına bakılırsa pek de iyi bir ortam değil. Bu nedenle ailesinin endişesi çok normal. Bildikleri bir erkek ile gitmelerini istemesi de çok normal. Burada her şey senin sevgiline bağlı aslında. Kendisinin kişiliği düzgün ise zaten seninle sevgili olduğu için diğer erkeği bir iş arkadaşı harici görmeyecektir. Aynı zamanda diğer erkeğinde kişiliği normal ise sevgilisi olan bir kıza farklı bir şekilde bakmaz. Sevgilin ve işe gideceği çocuğa bu konuda güveniyorsan bence normal bir durum.
İşte sıkıntı şöyle aynı sınıftalar ama ben erkeklerle muhattap olmasına izin vermediği için çocukla bi muhabbeti yok aileside tanımıyor ama sevgilime güveniyorum ama çocuğa güvenemiyorum çünkü ne sevgilim tanıyor ne ailesi tanıyor sevgilimde korkuyor sanayi ortamından ondan anlayış gösterdim ama şöyle bi şart koydum sen mesafeni koruduğun halde ben o çocuk senin sevgilin olduğunu bildiği halde yakınlaşırsa bana diyosun ben o çocuğa haddini bildiririm bidahada gidemezsin dedim bundada anlaştık şu an sadece biraz akıl almam lazım sizlerden
Sevgilinle açık bir şekilde konuşman güzel olmuş. Diğer yorumdaki arkadaşımın da dediği gibi müsait olduğun zamanlar yanında sen de gidebilirsin. Böyle bir imkanın yoksa da yürüyeceği arkadaşıyla tanışabilirsin. Birbirinizi tanırsanız sevgiline farklı bir gözle bakma ihtimali düşer. Belki de iyi bir arkadaş olursunuz ve bu sayede senin de için daha rahat eder.
Uzak mesafe olduğundan görme gibi şansım yok
Bu çocuğu aileside tanımıyormuş sevgilimde tanımıyormul bugün okula gidip çocuğa dicekmiş beraber yürüyelim diye sevgilim olduğunda dicem diyo ama bu kadarı artık beni kararsız bırakıyo tanımadığı çocuk belki daha da kötü çıkıcak bi fikir verirmisin
Yanında birisiyle yürümesi çok iyi olur. Eğer çok rahatsız olacaksan sen git servise kadar sen yürü onunla birlikte ama öyle bir durum olmayacaksa arkadaşıyla yürümesi çok mantıklı.
Zaten ondan anlayış gösterdim tek sıkıntım ne ailesi bu çocuğu tanıyor nede sevgilim çocuğun karakterini bilmiyorum zaten sevgilime güveniyorum ama çocuğa asla
Kız arkadaşını görmeyi bahane ederek çocukla tanışmaya gidebilirsin. Az çok bir fikir sahibi olabilirsin çocuk hakkında
Öyle bi fırsatım yok uzak mesafeyiz ve çocuğu ne ailesi nede sevgilim tanıyor aynı bölümdeler ama hiç görmemiş farklı sınıfta muhtemelen şimdi benim sevgilim gidicek hiç tanımadığı çocuğa beraber yürüyelim dicek o çocuğun ne olduğu belli değil şu an nasıl bi yol izlemeliyim kafam karıştı baya
Bence üzerinde şu an çok düşünme elinden gelen bir durum yok sonuçta. Zaman her şeyi gösterir, akışına bırak.