Dur noktam neresi?

Şimdi direk konuta gireceğim. 2 yıla gidiyor evliliğimiz sevgiliyken de çok kavga ederdik aileler evlenmemizi hiç istemedi 2 motorumuz vardı sattık evlendik. Bu motorlar ya yüksek kaliteli motorlardı. Neyse ilk sene çok güzel olacak sanıyordum her şey evlenirken bütün evin eşyalarını bana aldırdı. Kendi motorunu da sattı ama iş için motor aldı kaldı yani onun motorunu. Parası. Neyse bu güne gelelim ben hep eve eşya Halı o bu şu alırım evin ihtiyacı neyse ben alırım. Biz yeni eve taşındık 3 bin tl kira öderken kiramız bir anda 7 tl oldu bu devirde 5-6 bin tlden aşağı kira yok. Evlenirken hiç borcumuz yoktu eşim araba almak istedi kredi çektik destek olurum bende sana dedim. Neyse gelelim konuya ben palyaçoluk yapıyorum ek iş olarak kendimi idare edecek kadar kazanıyorum. Ben eşimden hiç harçlık almam eve para da vermez 100-200 ayda yılda bir harçlık verir bana. Cimrinin teki. Kirayı hep ben ödüyorum der bi kere fatura öde der ailesi de oğlum tek çalışıyor çabalıyor der. Ben çok yoruldum evlenirken bende motorumu sattım bu ev evlilik için. En zoruma giden de bu akşam konuşurken senden nefret ediyorum boşanmak istiyorum dedi en ufak kavgada boşanmak istiyorum der. Tehdit eder beni ben çok yoruldum. Ben markete gitsem bir şey alsam yüzü düşer. Eve bunu alalım derim mesela yastık evde yastık yok mu der tersler ben çok kötü hissediyorum kendimi herşeye engel oluyor bekarlık zamanlarımı o kadar çok özledim ki özel hayatımız da yok çok aktif değiliz sürekli telefonla oynar ilgilenmez bi kere sarılıp öpmez 2 yıllık değil 22 yıllık evli gibiyiz. Neden böyle yapıyor kim haklı bilmiyorum ama çok yoruldum. Bi kaç gün konuşmayacağım onunla sizce ne yapmam gerekiyor beni çok kırdı yüzüme karşı baka baka seni sevmiyorum dedi Allahım çıkar yol göster
Dur noktam neresi?