Sevgilinizin sizi aldattığını öğrenseniz ne yaparsınız 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgilinizin sizi aldattığını öğrenseniz ne yaparsınız 🤔
#Aşkİlişkileri
Ayrılırdım tabi ki de ama bu başına gelen varsa şunları yapabilir Durumu kabul edin: İlk adım olarak, aldatıldığınız gerçeğini kabul etmeniz gerekiyor. Bu, zor bir süreç olabilir, ancak gerçekle yüzleşmek duygusal iyileşme için önemlidir.
Kendinize zaman verin: Aldatılmanın yarattığı duygusal stresi atlatmak için kendinize zaman verin. Yapabileceğiniz şeyler arasında, hobi edinmek, meditasyon yapmak, spor yapmak ve destek almak yer alabilir.
Karşınızdaki kişiyle konuşun: Eğer ilişkiniz devam ediyorsa, karşı tarafı dinleyin ve hissettiklerinizi açıkça ifade edin. Konuşmak, ikinizin de ortak bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.

Tavrım ekteki gibi olur. Yolu gösteririm. Hiç acımam.
Hicbir sey. Tabi ki kabullenmekte zorluk cekerdim kotu hissederdim. Ama aldatmayan pek adam kalmadığı için çoğu insan çokeşli doğalarina karsi koyamadiği icin hayatlarindaki kişiyi aldatıyorlar. Ağlayıp ahlanıp sızlanmanın kimseye bir faydası yok. Birdaha yüzünü görmemeksizin hayatımdan çıkarırdım. Zamanla pişman olurdu tıpış tıpış gelirdi ama bor pazarının vadesi geçici
Cevap
11Cevap
“Herkese Günaydın sana Good morning çünkü sen artık bir yabancısın” derimmmm
Hiçbir şey. Tam olarak hiçbir şey. Herkes kendisine yakışanı yapar çünkü. Şükrederim rabbimin daha erken bazı şeyleri görmemi sağladığı için.
Önce bir bunu idrak etmek için zamana ihtiyaç duyardım. Gerçek olduğunu kabul ettikten sorna O'nu tabi hayatimdan cikartirdim.
yürür giderim umurum olmaz hatasını fark ettiğinde iş işten geçmiş ola
Hiçbir şey yapamıyosun ya mal gibi kalıyorsun sadece
Ağlayarak günlüğüme yazarım. Ne yapacam yol veririm
Kalbim çok kırılır çünkü çok sevdiğim için kızı ne yapcam terk ederim mecbur
tekmeyi basarım. bir süre de depresyona girerim, özgüvenim düşer, ağlar, sızlar ve acı çekerim ama, üç beş haftaya toparlarım
Eski sevgilim.
Eski sevgilim olur
😀bi not yazarım al bunu oku der yanından ayrılırım nottada şöyle yazwr sen bi sakızdın seni çiğnedikçeşekerin bitti bende attım kim bilir kimin ayağına yapıştın
Yapılabilecek çokta bir şey yok yol vermekten başka
Direk ayrılırım
Daha önce yaşadık buna cevap vermeme gerek yok.
Ona nedenini sorar ve ayrılirdim.
😈 bunu bilmek istemez sanırım
Ayrılırdım tabii ki 🙃
sevgili yapmıyorum bu yüzden
Tüm iletişimi koparırım
Eski sevgilim olur..
Anasıylada ben yatarım
Öğrendim ve ayrıldım
Ayrılırım
Ayriririm
sövüp ayrılırım
ayrılırdım ne olacak