Sevgilinizin/Eşinizin sizi aldattığını öğrenseniz neler yaparsınız?

ben aldatılmadım beyinsiz sen kendini olabildiğinden daha küçük duruma düşürdün umarım kalkamazsın pişman olup gelme bir tekmede ben atarım hadi şimdi kimleysen ona git umarım terk edilirsin tüm paranı yer borca girer ödeyemezsin derdim
Direkt ayrılmak en iyisi. Çünkü sen ona o sinirle kötü şeyler söylerken onun da bak onun da benden bir farkı yokmuş , dediği şeylere bak diyip vicdaninı rahatlabilir. Son ana kadar sakinliğini korumak en iyisi. Ve zaten öyle sessizce sakince gidince onlarda daha çok şok etkisi yaratıyor. Zaten o insan gerçekten onurlu bir insansa bir kere yaptığı hatadan ders alır sen bir şey demezsen bile. Ama diğer türlüyse ne kadar bağır cagir bir kulağından girer diğerinden çıkar. Yapan işin özünde her türlü kendine yapıyor. Her insan yaptığı şeyin bedelini elbet bir gün öder çünkü
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hiçbir şey yapmam sessiz sakin bir şekilde ayrılırdim çünkü istediğimiz kadar kötü tepkiler verelim bağıralim çağıralım sonucu değişmeyecek ki onun için durumu kalbullenip mümkün olduğunca hiç ama hiç muhatap olmamak, hiç intikam almamak ve o insanı vicdanıyla yalnız bırakmak en iyisi olacaktır yani kendim öyle yapardım benim düşüncelerim bu yönde
Cevap
15Cevap
Ayrılırdım
Siler giderim. Kendini küçük düşüren ve karakter sahibi olmayan birisine, intikam için bile vakit harcamam.
Eski sevgilim* eski eşim*
Çok net oldu bence. Ha nedenini sorarım, ilk o rezil cümlelerini duymak isterim, kiminle aldattı falan.
Önce bunu yapma nedenini sorarım. Daha sonra da pek bir şey demeden ayrılır ve her yerden engellerim. Bir daha da yüzüne bile bakmam.
Gönül ilişkisi yoksa seks için yapılan aldatma bana zevk verir
Sadece ayrılırım, yaptığı da yanına kar kalır. Napiyim ki yani
ikisi içinde birer mezar kazar cehenneme hoş geldin partisi yaparım
Aldatılmamak için sevmiyorum. Tüm hanımefendilere en kaslı en zengin en uzun boylu en yakışıklı en lüks arabalı en geniş evli erkeklerle mutluluklar diliyorum.
herkes annen değil haberin olsun aldatma da erkeklerin eline su dökülmez
Yok yok. Saygıdeğer hanımefendi o tarz laf sokmalı paylaşım yapmam ben. Ben tüm hanımefendilerin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Benden sıkılıp beni aldatma ihtimalleri benden kaynaklanıyor. Bütün hanımefendiler zeki ahlaklı güzel kültürlü şık sadık iyi kalpli ve asil ruhludur. her şey bütün hanımefendilerin gönlünce olsun. Tek ricam annelere küfretmeyelim.
Madem böyle şeylerin var neden söylemiyorsun köpek , derim.
Kavga gürültüye gerek duymadan ayrılır / boşanırım
Ortalığı ayağa kaldırırım.
Gönül ilişkisi şeklinde bir aldatma beni yaralar..
Seks için yapılan bir aldatma ise grup teklif ederim, acı duymam.
Her iki şekilde de son görüşüm olur.
Eski sevgilimin ne yaptığı beni bağlamaz.
ayrılırım başka hiçbir şey yapmam
Hayatımdan çıkarırım başka ne yapabilirim ki
Hic bisey oturup izlerim ne olduğunu ve bitiririm
Ayrılırım
Ben izlerken yapmıyorsa bozulurum 😔
Basarım tekmeyi ))
ayrılırım
Öldürürüm
Boşardım
Ayrılık
Bas tekmeyi
Ayrılırım