- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok değerli ya da çok değersiz bir kadındır. Değersiz derken de kendi değerini bilmemesinden bahsediyorum. Git gel yapan sevgiliyi kabul etmiş, sosyal ortamlarda eziklik duygusu yaşamış, kendine bakmamış olabilir. Çok değerli derken de ozsaygisi ve özgüveni çok yüksek, dolayısıyla gayet bakımlı, kendine iyi bakmış. Çevresinde saygı gören bir kadın olmasını kastediyorum. Ona bakan bir kaç erkek eminim vardır ama acilamiyorlardir.. açılamayan erkek varsa, o erkekler zaten o kadının dengi değildir. Değerli erkek olmaları lazım böyle bir kadına açılabilmeleri için..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
En iyisi bence. Kendi kendine kalmak biri uğruna strea sıkıntı yaşamaktan çok daha iyi. İlla gençken şuken gibi safsatalara kalk asmamak gerek. Birine aşık olmak ya da sevmek için zaman yaş gibi bir sınır yoktur. Neyin ne zaman olacağının bir süresi yoktur. Nefes almak kadar normal bir durum. Olaması ne eksik kılar seni ne de fazla. Nötr bir durum ve umursamadan hayatına bak. Belkide arayışta olmaktan çok daha iyi olacaktır. Belkide rastgele bir anda karşına çıkacaktır ya da sen kendini bulacaksındır. Herkes dünyaya evlenmek için gelmiyor sonuçta. Kalıpları yıkmak gerek. Hayatta hiçbir şeyin hiçbir zaman belli bir yaşı zamanı yoktur.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yok hala beni bacım sanan insanlarla uğraşıyorum iyi ki para teklif etmiyorlar bir o eksik gerçekten ikisi de arkadaş zaten bakalım seneye ya da öbür seneye güzel birşeyler olur mu artık ben doğdum doğanı bunları çekiyorum herkesin pohpohladığı o özellikler yüzünden yoksa fiziğim düzgün olmasa boyum çok kısa olsa bence bu kadar şey başıma gelmezdi kilolu olsam mesela
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacma bir durum diye düşünüyorum. her kadın işte sonsuza kadar sevecek birini bekler ama boş bulamaz. şimdi senin sevgilin olacak ve alışacak kaptıracaksın sonra bitecek ilşkin mahvolacaksın. cünkü tecrüben sıfır. bir şeyi beceremeyeceksin. anlatabildim mi? sevgilik biraz da sanat işi. sevme sanatı
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılboynundan aşağıya tuzlu su dök ayda üç dört kere banyodan sonra. bir PSK destek alıp kendini tanımaya çalış, bu sırada kitaplar oku bir hobi edin kendini sevmeye çalış (yapmıyorsan) dişil enerji mevzuuları olabilir yani.. o da seksilik beden vs ile alakalı değil alıcı olma/verici olma enerjisi.. tabii bu bir açıdan, birçok sebep olabilir
20 YorumlaZaman ne getirir bilemem ama hayatımın sonuna kadar bu şekilde olmasını istiyorum, kendimle zaman geçirmek benim için çok kıymetli ilişki bir bakıma kısıtlanmadır ben kendim olarak hareket etmek istiyorum hele ki evlenme daha sıkıntı yinede ilk sözümün arkasındayım
10 Yorumlane yazık ki garipsiyorlar, garipsemeden ziyade inanmıyorlar 😒😞
419 Yorumla
Soran+1 yılSizin demi olmadı
Soran+1 yılBende öyle. talibiniz çıkmadı mı
- +1 yıl
açık olmam gerekirse arkadaş tavsiye üzerine bir ilk buluşmam oldu. ama annem razı gelmeyince başlamadan noktalandirdim ümit vermemek adına (çok zorlandım ayrı vede uzun mesele de neyse). onun dışında kimse cesaret edip yanıma yaklaşan olmadı. birazda çekingen yapıya sahip olduğum içinde begendigim veya hoslandigim kişilere yeşil ışık yakamiyorum öyle uzaktan. hal böylede olunca kaldım öyle 😂 bakma güldüğüme sinir bozucu bir durum ama alıştım misali 🤷🏽♀️
Soran+1 yılBenim tanıştığımda olmadı zaten pek kimsem yok. araci olan da olmadı. dogru diyorsun insan üzülüyor. yas ilerliyor çevre laf ediyor Yasin geçti çocuğun olmaz diye
Soran+1 yılAynen. hayırlısı olsun
- +1 yıl
Allah gönlünüze göre versin ama zamani gelmis
- +1 yıl
Yalnız biraz cesaretli ol derim
- +1 yıl
Yani yakın hemcinslerinden güvendiklerin sana yardımcı olmali tecrubeleriyle
- +1 yıl
33 yaşında mısınız gerçekten?
- +1 yıl
Bizim de kaderimiz bu 🥺🥺
- +1 yıl
çok hoş görünüyorsun ve daha genç tanışmak ister misin?
- +1 yıl
Ben inanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunda pek kafa yoracak bir durum yok ki.
Kişi seçicidir. Kafasına uygun insan denk gelmemiştir. Bunun bir sürü nedeni olabilir.115 Yorumla
Soran+1 yılTalibi yok
- +1 yıl
Ona bir şey diyemeyiz.
Belki ilgi çekici bir Yanın yoktur.
Veya söyle bir şey vardır. Dışarıdan çok despot görünen birisi olabilirsin.
Hani bazı insanlar vardır teklif edersin rezil edecek enerji yayarlar eğer öyle görünüyorsan onunda etkisi vardır.
Soran+1 yılYok öyle sert biri değilim.
- +1 yıl
Sana göre sert değilsindır bunu bide dışarıdan gören birine sormak lazım
Soran+1 yılErkekleri red edip sert cevaplar veren kızlar niye yalnız değil
- +1 yıl
Onların artı silahı var çok güzeller emin olabilirsin.
Soran+1 yılGüzel diye erkek neden gururundan vazgeçiyor
- +1 yıl
Bak sana başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Benim hoşlandığım kız dışardan bakılınca tam bir duvardı ama gözlerine bakınca naif olduğunu görebiliyordum neyse ki bir kaç teklif sonrası zar zor ikna edip 15 aylık bir sevgililik dönemi yaşadık. - +1 yıl
Çünkü bu devirde güzellik iş görüyor
Soran+1 yılAslında Güler yüzlü biriyim. ama bilmiyorum. niye olmuyor. sanki hiç olmayacak gibi geliyor insana. ve evlilikte hayal gibi kalıyor
- +1 yıl
Kendini bu şekilde dış dünyaya kapatmamalisin.
Unutma ki her nasip vaktine esirdır 😊
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Emin olabilirsin kardeşim. 😊
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Pekala
+1 yılbılmem cok dınıne baglı degılse cok özgüvensizdir sorunu vardır yani
14 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durum mu itici mi
- +1 yıl
itici degildir elbette bi cekincesi olabilir
Soran+1 yılKimin
- +1 yıl
dedigin kisi kimse dinine baglı degilse bi sorunu olabilir vajinusyum hastalıgı olabilir asırı utanfac olabilir kendiisi bilmelı eger hic bi sorunu yoksa itici degil bence ellenmemis gonca
+1 yılBen 30 yaş üstü erkeğim benimde hiç sevgilim olmadı hatta bir bayana temasım bile yok
18 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
@simlipelin sanırım beğenilmiyorum
Soran+1 yılErkek normal bence
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılErkeğin sevgilisi olmaması normal. erkek kıza teklif eder. cabalar. ama kıza çok seçenek olur. goricu gelen olur
- +1 yıl
Bu doğru
- +1 yıl
Hiç teklif etmedin mi birine
- +1 yıl
@simlipelin hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılsinameki bi tiptir diye düşünürüm. çok geçimli olduğunu düşünmem. çok seçicidir. bu da fazla mükemmeliyetçi olduğunu gösterir. ben mükemmeliyetçi insanlarla çok anlaşamam. çünkü herkesin kusuru vardır...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa güzel veya çekici bulunmuyordur ya da kendi tercihidir bu kadar..
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç biri
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk bir tiptir. Bu karakterine işlemiştir ve degişimi reddeder.
Saftır
Öylede tercih edenler var ama illa bunun da bir nedeni vardır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bicok kisinin yok insanlar yalnızlığa sürükleniyor ekonomik şartlar sosyal medya vs o yüzden tuhaf gelmez.. tuhaf gelen hiç arkadasi yoksa kız ya da erkek tuhaf gelirdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. 30 yaşına kadar her haltı yemiştir belki şimdi pişmandır öyle düşünürüm
17 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi ya da flört olmadı
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılbir şey yok
Soran+1 yılUmarım
Doğru kişiyi bulamamıştır ya da kendini kapatmıştır aşk hayatına kariyerini düşünmüştür kendiyle yaşamayı terch etmiştir idealleri ve hedefleri vardır ve zaman kavramına takılmamıştır
10 YorumlaBu çok garip bir durum değil. Daha önce olmadıysa da garip değil. İyi bir insan karşınıza çıkmadıysa hayatınızı zehir etmeninde anlamı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi tercihi olabilir ama sorunlu ve kimse ile anlaşamayan biri olarak algılarım o kişiyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışlı biriyim ama
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. bu sorun yalnız bende yok şükür.:) bende 5 yıldır yok,20-25 li yıllarda yüzüne bakmadıklarımız varya onları bile arar oldum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgililik diye bir iey yok ki zaten sen şundan haber ver onun bununaltına yatıp elletmediğin yer kaldı mı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılAslında biz normal düşünebiliriz bunu. Ama eğer ki bunu sorgulayan kendisi ise problemin ne olduğunu da sorgulaması lazım bencw
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Neden olmasın ama niye olmadı birde o kafa karıştırıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Bu yanıt teselliden ziyade çok can yakar.😀
İyiydi...
8 sene sonra dönüşeceğim kişi olduğunu hahaha.
20 Yorumla
+1 yılÇok normal bir durum Hatta �yi ki de olmamış dedirtecek o kadar çok sebep var ki
10 Yorumlaileri düzey kezbanlık ve çirkinlik gibi elzem hastalıkları vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi. İlla da olacak diye bir şey yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞans verin etrafınızdakilere Tabi seçim yaparak ve tartarak
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşınız kaç bu arada
+1 yılAradığını bulamamıştır ya da kendini aşamamıştır diye düşünürüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılMental yapısına uygun birisi çıkmamıştır karşısına duygularını da doyuramamıştır normal.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstediği gibi biri olmamıştır. Ya da hayatına kimseyi almak istememistir. Nasip değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar belki de güvenini hak edecek birisi karşısına çıkmamıştır..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı yaşım ilerledikçe bunu eksiklik olarak görmeye başladım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. kadında sorun vardır. 30 yaşında bırı en azından bır ıkı kişiyle yakınlaşmış olmalı dıye dusunurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey düşünmem, kendi tercihi. M 😄
20 Yorumla Aradigini bulamayabilirsiniz
33 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
İyi erkeker daha genç kızlara yöneliyor demek istemiş
Soran+1 yıl@vatikanmüftüüsü iyi erkek değil o zaman
bence tembellik.. bi ilişki yaşanması gerek ki gerçekleri görebilesin.. bi ilişkin olsa şimdi ne yapacağını tam olarak bilmediğin için sağlıklı bi ilişki bulma olasılıgın cok düşük
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş üstü bir erkeğin hiç sevgili olmaması ile aynıdır diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgun seven ve eline hiç erkek eli değmemiş birini arayan bir erkek olarak ben direkt evlenirim
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTalibi yoksa direkt talibim bak ona göre bir şans verebilirsin bize 😄
Soran+1 yılYasin kac
Cevap sahibi+1 yıl27.
Soran+1 yılEvlenmek mi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet vakti geldi artık
Soran+1 yılNerede yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeklerden hoslanmıyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılTalibi yok
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar cins ki kimse istememis diyebilirim derim ya evet
119 Yorumla
Soran+1 yılSen çok iyisin herhalde
Cevap sahibi+1 yılmuhtesemmim muhtisemm 🤪
Soran+1 yılBelli
Cevap sahibi+1 yılcalm down linki atcaktim xp yetmedi yaaa
Cevap sahibi+1 yılzor musun onu soyle?
Soran+1 yılYok.
Cevap sahibi+1 yılevlenmeyi mi dusunuyosun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıle nasil biri var aklinda
Soran+1 yılAklımda biri yok. beni sevsin. anlayisli merhametli olsun değer versin efendi olsun
Cevap sahibi+1 yılboy pos endam falan filan kriterin yok yani
Soran+1 yılYok. fiziksrl özelliği onemsiz
Cevap sahibi+1 yılemin misin? begenmeden evlenebilcen mi.. hergun ayni yataga gircen koynuna alcan.. vs vs.. tiksinirsin sonra
Soran+1 yılO bni sevsin bn severim onu
Cevap sahibi+1 yılsen o kadar mi umutsuz vakasin? begenenin yok mu bakimsiz misin ya da fazla soguk?
Soran+1 yılBakımsız olabilirim
Cevap sahibi+1 yıltercih meselesi ,, yasin kacti koyde filan mi yasiyidun sen
Soran+1 yıl30 yas
Cevap sahibi+1 yılaz kendini i tarif edermesin
+1 yılİhtiyaç yoksa gayet doğal ama aksi durumda kendini geri planda tutmamasi lazım. Kimseyi hemen taniyamiyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki kadinda bir problem var
17 Yorumla
Soran+1 yılNe var
- +1 yıl
Problem var😁
Soran+1 yılBelki problem erkeklerde
- +1 yıl
Hepsinde mi problem var
Soran+1 yılÇok kaba birisin. sevgilisi olan insanlar problemsiz ben mi problemliyim teşekkürler ne diyim
- +1 yıl
30 yaşına kadar hayatında kimsenin olmamasını erkeklere bagliyorsun
Soran+1 yılNeyse tamam
+1 yılevde kalmış derim
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
tamam üzülme
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenmemis
13 Yorumla
Soran+1 yılTalibi yok
- +1 yıl
Sevgili olmaması iyi. Temiz kalmış. Hâlâ 18 yaş kiz gibi temiz aşk yaşamaya hazır. 39 yaş arkadaşım evlendi. Imkansız degil
Soran+1 yılUmarım
hiç olmadıysa sorun sende
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız. Bu devirde hem de.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Zengin misin?
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Tüh zengin olursan gel beni iste
Ya obezdir ya çirkindir
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olanlar çok mu güzel
+1 yılAblam sen ne yaptın ablam, şaka bir yana neden tercih etmedin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. madalya takılır MAŞALLAH
15 Yorumla
Soran+1 yıl😅
Soran+1 yılBiri çıkmadı
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok enteresan neden acaba
21 Yorumla
Soran+1 yılKısmet olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ya bir keresinde çok güzel bir lise öğretmeniyle konuşuyorduk, daha önce hayatında kimse olmadığından bahsediyordu
10 YorumlaOlabilir bu gayet doğal.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalıydı ama hala olabilir
10 Yorumla
+1 yılbir şey düşünmem iyi yapmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe? Neden? Niçin? sorularını sormak lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayet olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir tercih meselesi.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki boş işlere ayıracak Vakti yokmuş ne güzel
10 YorumlaOlmamasi en iyisi bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSikintin nedir, neden kimseyle olmadij
118 Yorumla
Soran+1 yılTalip yok
Cevap sahibi+1 yılMagarada mi yasiyorsun, nasil kimse olamaz ya.
Nerdensin, ne isle mesgulsu
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılNe işle mesgulsun, ismin nedir.
Acikca yazar misin bana?
Soran+1 yılBuraya yazamam
Cevap sahibi+1 yılSize ulaşmak istiyorum, profil ismini, nedir
Soran+1 yılSen nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYagmur sen misin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBen Kocaelide yasiyorum ve sizinle tanismak istiyorum. Profil isminiz nedir?
Soran+1 yılUzak ama
Cevap sahibi+1 yılMuhim olan kafalarin yakin olmasi, bana gore yakinsiniz. Ama sizi tanimak istyorum.
Bu kadar kapali, negatif olamazsiniz.
Sizi tanimak istyorum profil isminiz nedir?
Soran+1 yılTanışınca ne olacak
Yağmur kim
Cevap sahibi+1 yılAnkaradan bir hanim idi, soruda tanis olduk.
Sonrasinda yanitlamadigi icin diyalog bitmisti..
Siz boyle negatif ve kapali durursaniz yagmur veya siz, tabiki yalniz kalirsiniz.
Ne mi olacaj. Tanisir ve anlasirsak iyi bir arkadas belki hayat arkadasi olamaz miyiz?
Kim bilir...
Neden bu kadar sorgu, profilinizi sordum bin tane soru soracaginiza alti ustu bi selam edecegim size mesajda
Soran+1 yılSen gizliden cik
Cevap sahibi+1 yılProfil ismini sordum 5 oldu.
Yazar misin, sonrasinda zaten yorumlari kaldiracagim..
Soran+1 yılProfil ismini yazsam niye gizli soruyum soruyu sen gizlenebilirsin bn gizli olamam. neyse iyi günler
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begendim ve T ile başlayan kişi benim.
Oradan görebilirsiniz, bekliyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Benim gibi şanssız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir herkes kaşar degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de hiç olmadı ki
10 Yorumla
+1 yılBu gidişle benim de öyle olacak 😔
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım