Herkesin yaşanmışlıkları bilgileri vardır bu konuda test edilmiş onaylanmış çözümlerinizi bekliyorum :) Eski sevgiliyi geri döndürmenin yolları nelerdir?

Herkesin yaşanmışlıkları bilgileri vardır bu konuda test edilmiş onaylanmış çözümlerinizi bekliyorum :) Eski sevgiliyi geri döndürmenin yolları nelerdir?
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. :D İlişki mottom bu. Bir de ex'tren next olmaz :D Neyse ben yine de eski sevgiliyi geri döndürme yollarını anlatayım. :)
İlk olarak ayrıldıktan sonra salya, sümük olma. Olsan bile bunu ona ya da çevresine gösterme. Zayıf bir karaktere bürünmek onun gözünde seni ufaltır. İtici bir duruma düşersin. Bunun yerine eğlen, gez, toz, bunları sosyal medyanda paylaş ki karşı taraf "Ben ne yaptım, neden üzülmüyor bu kız?" diye bir düşünsün. Eski sevgiliyi pişman etmenin yollarından ilk adımı budur.
Sonrasında işine, okuluna odaklan. Sosyal ortamında daha da parılda, yüksel, göz alıcı bir duruma gel. Çevrende adından bahsettir. Adın anılsın ortamlarda. Yani ben kimi kaybetmişim desin senden ayrılan. :D Eski sevgili nasıl pişman olur işte böyle içine kurt düşer.
Öncelikle sakin ol ve soğuk kanlı davran. Taktiksel ilerlemen gerekiyor. Bunun için de adımlarını sağlam atman gerekli. Yukarıda bahsettiğim şeyleri yaptıysan zaten bir yolunu bulup senden ayrılan kişi senle iletişime geçecektir. Sabret ve bekle.
Geçmezse ortak arkadaşlarla bir ortamda karşılaşmış gibi bir organizasyon düşün ve tüm göz alıcılığınla orada yer al. Ortamda sivril, öne çık orada da. Zaten senle iletişime geçmeye çalışacak.
Adil Yıldırım'ın da bununla ilgili bir videosu var. Bence mutlaka göz atmalısın. :)
Eski sevgili nasıl geri döner anlatmaya çalıştım. Umarım taktiklerim faydalı olur. :) Ve unutma at gibi giden, it gibi döner. :D
ilişkinin saygınlığı sağlam olmasından gelir. bir ilişki sürekli bitip tekrar başlıyorsa "ortada bir ilişki var" sadece kendini kandırmaktan ibarettir. "sürekli terkedip sonra kendisi geliyor" demişsin bir yorumda. burada ilişkinin tüm kontrolünü onun ellerine verdiğini anlayamayan bir tek sen varsın sanırım. hiçbir kadın böyle bir erkeği sevmez.
nasıl alıştırdıysan öyle devam eder. artık bu ilişkiyle ilgili yapabileceğin pek bir şey yok çünkü alışılımışın dışına çıkarsan bu sefer ayrı bir tepkiyle karşılaşırsın. bu yüzden tavsiyen kendine yeni bir sevgili bul ve bunda yaptığın hataları (tavizleri) onda yapma. partnerine biraz erkek olduğunu, onun da kadın olduğnu hisettir (döv demiyorum, sadece ilişkide erkek olarak ağırlığın olsun) ilişkinin kontrolünü kadının eline verdiğin an kaybettiğin andır.
hayatta bol şans.
en azından tüm ipleri ona vermişsin o yüzden bu işten sana hayır gelmez. kendine yeni bir sevgili bul. seni seven insan seni sürekli terketmez. sürekli terkedip tekrar dönüyorsa, döndüğü zamanlarda sana olan tavırlarına bak. ne için döndüğünü anlarsın ;)
bence yenisini bul. tavsiye.
Döndüğü zaman bemi kaybettiği için korkutuğunu belli ediyo hatta söylüyo bence yine dönücek ya
Döncem aşkım şu eceyi de hallediyim bi söz gelecem
Bundan bir sene önce konudtugum çocukla hususta planı yaptık ve bir baktım başka kizla buluşup ailesi ile tanistirmis , ben de bunu öğrendim kıza yazdım ve çocuk beni aradı ors vb dedi, aradan aylar geçti beni aradı özür diledi , ve birbirimize destek olalım vb sınava hazırlanıyorum dedi ve ben o sevgilisiyle ayrildiklarini anladım, aylarca bana özledim dedi buluşalım dedi , ve gün geldi ikimizde sınavlardan vb çıktık bu çocuk yüksek puan aldı atanacagi kesindi ve aradan 6 ay sonra çocuk tam atanacagi zaman eski kız arkadaşı çocuğa mesaj atmış ve o anlarda da ben çocukla buluşmak için biletimi dahi almıştım, bana seni çok özledim diyen çocuk , soğuk davranmaya başladı ve ben bu kızı sil hayatından, yanında dahi yoktu sen atanaunca mi aklına geldin deyince bu çocuk bana hadi ordan git sen mi yanindaydin hayatıma karışma dedi , ve biz bir süre sonra ortak noktada anlaştık ben 7 saat yol çektim yanına gittim bana bende kal özledim diyen çocuk, ben evine gittiğimin ikinci günü uyurken bana karaktersizsin sen dedi , kiminle olsam ona mi yazacaksın dedi , ve cinsellik olmasına rağmen biz seninle hiç olmadık ki dedi , belki seninle olur ama böyle yaparsan olmaz dedi ben şok oldum , eve geldim ve bana ben istemiyorum dedi , ben de ona madem istemiyordun niye yattın dedim , karaktersiz demek aylarca beninle konuştuktan ve o eski sevgilin sana döndükten sonra mi aklına geldi dedim ve bana aylarca yan yana olunca güzel hayallart kurduran adam ben yanına gidince bana bir yemek dahi ısmarlamadi, üstelik yanımda azara dahi girdi , defalarca yazdım dedim karaktersiz olduğum yattıktan her şeyi yaşadıktan sonra mi aklına geldi dedim, doğum günü diye ben ina pasta dahi almıştım kutlamistim evinde , ben gidis dönüş biletini kendi paramla almıştım çoğu şeyi ben ona ismarlamistim onu olduğu yere gitmeme rağmen, ben de ona her şeyi midene gömerken iyidi dedim o ise ben çalışmıyordum param yoktu agsalagi gelmeseydin dedi , en sonunda olmayacak seninle gel ol desem yine olmayacak dedi
@Ceren087 sen kaç yaşındasın
@Ceren087 dm den yazabilir miyim bişey soracam
@Ceren087 tamam attım istek
Öncelikle iletişimi kesiceksin bebeğim, senden hiçbir şekilde haber almayacak, konuşmayacaksınız ki seni merak etsin ne yapıyor diye böyle böyle merak ederek sana geri gelebilir ama başta iletişimi kes hayatım ilk tavsiyem, sonra takipten çıkarmalısın sosyal medyadan hiçbir şekilde yine seni görmesine izin verme, ortak arkadaş vs varsa da en mutlu olduğun fotoğraflarını paylaş ki onlar ona atsınlar ki atıyorlar kuzum emin ol o ortak arkadaşlar çok fenaa (: Daha sonra canım numarasını da silmelisin kendi kendine desin Allah Allah bu kız heryerden çıkardı beni demek ki unuttu bir yazayım da hatırlatayım kendimi diye sana yazıcaktır kuzum tabi herkes için geçerli değil ama, kesinlikle engelleme, engelleme ki sana geri dönmesi araması kolaylaşsın, ortak arkadaşlara ya da hiçkimseye onun hakkında tek kelime etme onu sana soranlara sadece gül ve geç bebeğim çünkü onun kulağına gidicektir emin ol, onun çevresinden insanlarla takipteşebilirsin yani bunda bir sakınca yok sonuçta o insanlarla eski sevgilin ne alaka dimi canım rahat ol ama onun en yakın arkadaşı da senin arkadaşınsa özellikle takipleş canım, sakın ağlarken falan resim atayım içip içip ona yazayım arıyayım gibi manyaklıklar yapmamalısın, yani sana verebileceğim tavsiyeler bunlar ama youtube'den izleyebilirsin adı Gizem Dağ çok güzel ilişki tavsiyeleri veriyor domuzlar için hadi gülüm seviyorum seni başarılar (:
valla numaramı sılmeyı bırak dırek engelledı benı heryerden geri döner mı :D :D
burada sana iki seçim var eğer sen zamanında o insana gercekten sağlam tohumlar ektiysen zaten dönecektir. Yapman gereken şu erkekler genelde bu beni seviyor vazgecmez beni bırakmazki egosuna sahiptir. Ona ilk fırsatta sert ses tonuyla güçlü olarak ters davran ve vazgecenın sen olabılecegını hıssettır kı dünyası dönsün ve dön arkanı git. O zaman göreceksin bak nasıl net sonuç elde edeceğini...
Daha önce ayrıldığımızda ayrı kaldığımız zamanlarda hiç aklından çıkmadığımı söylemişti dönücek biliyorum ama o kadar gururlu ki gururundan vazgeçemiyo
Bundan bir sene önce konudtugum çocukla hususta planı yaptık ve bir baktım başka kizla buluşup ailesi ile tanistirmis , ben de bunu öğrendim kıza yazdım ve çocuk beni aradı ors vb dedi, aradan aylar geçti beni aradı özür diledi , ve birbirimize destek olalım vb sınava hazırlanıyorum dedi ve ben o sevgilisiyle ayrildiklarini anladım, aylarca bana özledim dedi buluşalım dedi , ve gün geldi ikimizde sınavlardan vb çıktık bu çocuk yüksek puan aldı atanacagi kesindi ve aradan 6 ay sonra çocuk tam atanacagi zaman eski kız arkadaşı çocuğa mesaj atmış ve o anlarda da ben çocukla buluşmak için biletimi dahi almıştım, bana seni çok özledim diyen çocuk , soğuk davranmaya başladı ve ben bu kızı sil hayatından, yanında dahi yoktu sen atanaunca mi aklına geldin deyince bu çocuk bana hadi ordan git sen mi yanindaydin hayatıma karışma dedi , ve biz bir süre sonra ortak noktada anlaştık ben 7 saat yol çektim yanına gittim bana bende kal özledim diyen çocuk, ben evine gittiğimin ikinci günü uyurken bana karaktersizsin sen dedi , kiminle olsam ona mi yazacaksın dedi , ve cinsellik olmasına rağmen biz seninle hiç olmadık ki dedi , belki seninle olur ama böyle yaparsan olmaz dedi ben şok oldum , eve geldim ve bana ben istemiyorum dedi , ben de ona madem istemiyordun niye yattın dedim , karaktersiz demek aylarca beninle konuştuktan ve o eski sevgilin sana döndükten sonra mi aklına geldi dedim ve bana aylarca yan yana olunca güzel hayallart kurduran adam ben yanına gidince bana bir yemek dahi ısmarlamadi, üstelik yanımda azara dahi girdi , defalarca yazdım dedim karaktersiz olduğum yattıktan her şeyi yaşadıktan sonra mi aklına geldi dedim, doğum günü diye ben ina pasta dahi almıştım kutlamistim evinde , ben gidis dönüş biletini kendi paramla almıştım çoğu şeyi ben ona ismarlamistim onu olduğu yere gitmeme rağmen, ben de ona her şeyi midene gömerken iyidi dedim o ise ben çalışmıyordum param yoktu agsalagi gelmeseydin dedi , en sonunda olmayacak seninle gel ol desem yine olmayacak dedi
Cevap
63Cevap
Bence isteyerek gideni geri getirmek pekte güzel bir düşünce değil giden sen olsaydın eğer onu geri döndürmek için sana fikir ve önerilerde bulunur idim ama bence hayatından çıkmak isteyini hayatına yeniden kazandırıp kendini kaybetmek için çaba harcama derim...
Bir ilişkide her iki tarafın da duygusal bir bağ oluşturması ve ilişkiyi sürdürmek için çaba göstermesi önemlidir. Ancak, bir ilişkiyi bitiren eski sevgiliyi pişman ettirip geri döndürmek garanti edilemez ve genellikle sağlıklı bir yaklaşım değildir. Herhangi bir kişiyi zorla ilişkiye geri döndürmek sağlıklı bir temel oluşturmaz ve sonunda daha fazla acıya neden olabilir.
Bununla birlikte, eğer hâlâ ilişkinin tekrar başlaması için bir umut varsa, sağlıklı bir iletişim ve anlayış temelinde adımlar atmak önemlidir. İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:
1) Kendi duygularınızı anlayın: İlişkinizin neden bittiğini anlamak için zaman ayırın. Kendi duygularınızı analiz edin ve eksiklikleri veya hataları fark edin. Bunu yaparken, kendinize dürüst olun ve kişisel gelişim üzerine odaklanın.
2) İletişimi sürdürmek için uygun bir zaman seçin: Her iki tarafın da duygusal olarak istikrarlı olduğu bir dönemde ilişkiyi tekrar tartışmak için bir araya gelin. Acele etmeyin ve her iki tarafın da hazır olduğu bir zamanı seçin.
3) Açık ve dürüst bir iletişim kurun: Duygularınızı açık bir şekilde ifade edin ve diğer kişinin bakış açısını dinleyin. İlişkinin neden bittiğini anlamak için birbirinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Ancak, suçlamalar yerine sorumluluk almaya odaklanın.
4) Değişim üzerinde çalışın: Eski sevgilinizin pişman olmasını istiyorsanız, kendinizi geliştirmek ve değişim göstermek önemlidir. İlişkinizdeki sorunlara odaklanın ve üzerinde çalışmak için adımlar atın. Ancak, bu değişim sadece eski sevgilinizi geri getirmek için değil, kişisel gelişiminiz için de önemlidir.
5) Sabırlı olun ve zaman tanıyın: İlişkilerin onarılması zaman alır. Eski sevgilinizin duygusal bir süreçten geçmesine ve yeniden bir ilişkiye hazır olmasına izin verin. Zamanla ilişkinizi yeniden inşa etmek için adımlar atabilirsiniz, ancak bu süreçte sabırlı olmak önemlidir.
Unutmayın ki her insanın kendi tercihleri ve duyguları vardır. Eski sevgilinizin geri dönüp dönmeyeceğine karar verme yetkisi ona aittir. İlişkiyi geri getirmek için ne kadar uğraşırsanız uğraşın, son karar her zaman eski sevgilinize aittir. Kendi refahınızı da göz önünde bulundurarak sağlıklı bir şekilde ilerlemeniz önemlidir.
Bir ilişkinin sona ermesi zorlu bir süreç olabilir ve herkesin duygusal tepkileri farklı olabilir. Ancak, bir kişiyi pişman edip geri döndürmek için yapay veya manipülatif yöntemler kullanmak sağlıklı bir yaklaşım değildir. Başka bir kişinin hislerini değiştirmek veya kontrol etmek yerine, kendi duygusal iyiliğinizi önemseyerek hareket etmeniz önemlidir. İşte sağlıklı bir şekilde ilerlemenize yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Kendinize zaman verin: İlişkinin sona ermesinden sonra duygusal olarak iyileşmek için zaman ve alan sağlayın. Kendinizi anlamaya ve iyileşmeye odaklanın. Kendinize olan güveninizi ve özsaygınızı güçlendirin.
İletişimden uzak durun: İlişkinin sona erdiği dönemde, iletişimden bir süre uzak durmanız önemlidir. Her iki tarafa da zaman ve mekân sağlamak, duygusal bağları daha sağlıklı bir şekilde ele almanıza yardımcı olabilir.
Kendinizi geliştirin: Kendinizi kişisel ve duygusal açıdan geliştirme fırsatlarına odaklanın. Kişisel hedeflerinize odaklanın, yeni ilgi alanları edinin ve kendinizi güçlendirici aktivitelere yönelin. Kendinize olan ilginizi artırarak, başka ilişkilerde sağlıklı bir temel oluşturabilirsiniz.
İyi bir destek sistemine sahip olun: Arkadaşlarınız, aileniz veya destek grupları gibi güvenilir bir destek sistemiyle çevrili olmak önemlidir. Duygusal desteği paylaşabileceğiniz, sizi anlayan ve destekleyen insanlarla etkileşimde bulunun.
Kendinizi affedin: İlişkinin sona ermesinden dolayı kendinizi suçlu hissedebilirsiniz. Ancak, kendinizi affetmek ve geçmişi geride bırakmak önemlidir. Kendinize şefkatli olun ve geleceğe odaklanın.
Unutmayın, bir ilişkinin sona ermesi karşılıklı bir karardır ve başka bir kişiyi pişman etmek veya geri döndürmek üzerine odaklanmak sağlıklı bir yaklaşım değildir. Kendinizi önemseyin, iyileşin ve yeni bir başlangıç yapma fırsatını değerlendirin.
Eski sevgiliyi bi' oyunlarla döndürmek seni ne kadar mutlu edebilir ki?
Pişman olması için seni sevmesi lazım..
Seni seviyorsa zaten 2. şans isteme olabilitesi var senden.
Bekle. Ama az ama çok. Bekle.
Böylelikle sana dönerse daha çok emin olacaksın sevdiğine.
Çünkü nedensiz gelecek.
Ama daha önce bir çok kez ayrıldı ve geri döndü o noolcak? Benden duygusal olmuş arkadaş :)
Yek ya keyfim yok ciddi olasım tuttu @Frozeee
Ohoo sakız olmuş o vakit sizin iş =/
Ben nedeceeeemmm
Seni boş ver knk lskfhf
valla bir bekle bişey yapma bakalım ne olacak. genelde bişey yapmayınca dönüyor dönen, çabalayıp peşinde koşunca dönmüyor.
Aynen bekliyorum zaten ha hayırlısı olsun bak ezanda okunuyo aklı başına gelir inşallah ya
daha önce terkedip sana döndüyse yine dönecektir ama artık sen ona dönmemelisin gerçekten seven böyle yapmaz ararsa bir daha affetmiş gibi yap buluşmak isteyecek buluşmaya gitme telini bile açma mesaj at ee öyle terkedilmez böyle terkedilir yallah evine tıpışla :) böyleleri affedilmeyi değil bunu hak ediyor :)
Hahaah öyle merhametliyim ki yapamıyorum yapabilsem keşke :)
bence dene bak gör iyi bir ders olur :)
Ama ben hala dönsün istiyorum unutalım devam edelim felan
kimse vazgeçilmez değildir kendi önüne bak senin zaafını biliyor tekrar döneceğini ! seni terkediyor o ara belki başkasına gidiyor sıkılnca sana dönüyor bu ihtimalde var :) o yüzden hiç başlama dediğimi yap güçlü ol!
Özlüyorum ama ya
sırf erkeklerle uğraşmamak için cinsel kimliğimi değiştirdim onların çocukça tripleriyle mi uğraşcam aaaa :)
Eyvallah :D
İyi yapmışsın :) Bir kızın erkeklerin triplerinden şikayetçi oluşuna ilk kez denk geliyorum :)
öncelikle kafası olan biri bunu yapmaz. Neden?
Aklı yerinde olan bir erkek her kadını elde edebileceği bilgisine sahipdir.
Yan, senden kendi isteğiyle ayrıldıysa üstelik durum onun için en iyisi.
Senin gibi 100 tane kadınla birlikte ola bileceğini biliyor.
Geri döndürmek diye bir şey yoktur. Baya saçma bir başlık ergen misiniz anlamadım.
deilkanlı adam terk edecekse geri dönmez
seviyorsa terk etmez
terk ediyorsa sevmeyi bırakır
Terk etti defalarca ve defalarcada geri döndü kendiliğinden
Defalarca teek etti ve kendiliğinden geri geldi diyosun.. Seviyorsa terk etmez şimdi barıştınız diyelim o zaman yine terk edecek? Kendşne hobi haline getirmiş çek bir mesaj sen değil asıl ben seni terk ediyorum diye hayatının yoluna bak..
https://www.suleymanhoca.com/cevirgel-duasi.html Çevir Gel Duası :)) Ahahahhahahahahahhaha :) hunharca gülünür bunada..
Bırakın. Bu gideni onur gurur sahibi olun a gittiyse akort bozulmuştur tutmaz artık iste sende istme aldığın nefes tir seni hayatta tutan ve damarinda taşıdığım kan gerisi yalan dolan on su yasayamam on suz olmaz bos laflar
Yüzsüzlük yaparak..
Giderken neden dur demedin...
Çok kez dur dedim bu sefer yapmadım ayrılık mesajına bile cevap vermedim
Hayır ya
Ya ne ilgisi var be seviyorum
Sevdiğimin bilincinde
Unursamaz görün dön diye yalvarma. Ve onun gözünde mükemmel eşsiz okmayı başar. Güçlü görün. İnan bana böyle davraninca çok da kolay dönüyorlar geri
Giden adamın aşkı da sevgisi de bitmiştir ne gerek var tek taraflı sevgiyi korumaya
Gidip gidip geri geliyo hep böyle yapıyo ama
İkisi birden uzak durmaya çalışıyorum ama yapamıyorum
önce açma tuşuna basılı tutun ve 5 saniy bekleyin olmazsa kulanma kılavuzunu okuyunuz :) öyle bir sormuşsunki seanki bir cihazda bişey yapmayı bilmiyon
Üzüntüden beyin kısa devre yaptıysa benim demek ki
Bu kadar neseli insan nasil sevipte donmesini istiyo sasiyorum
Valla hiç neşeli değilim ayrılık acısı çekmiyorum ama üzülmediğim anlamınada gelmez bu seviyorum malesef
Çok ayrıldık alıştım ben bu ayrılmalara
Ya bitemez dönmesi lazııımm çok seviyoruum
İnşallaaah
Eski sevgiliyle barışınca inan ne eskisi gibi nede eskisinden iyi oluyor.. belki ilişkiden ilişkiye değişebilir ama acı tecrübelerle sabit exden next olmaz hele terk etmişse nası güvenebilirsin O insana seni tekrar terk etmeyeceği ne malum?
Terk eden her erkek bir kere bile olsa tekrar dönüyor hatta Aşkım Kapışmak'ın kitabında da yazar erkekler ayrılınca bir dünya turu yaparlar sonra tekrar dönerler ama dönerse affetme derim.
" Dönerse senindir dönmezse zaten senin hiç olmamştır " sana gerek yok kendi pişman olurda dönerse zaten o zaman onsuz gecen günlerini pişmaan edersin ona :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap