Arkadaşım bana evli bir adam mı ayarlamaya çalıştı, zengin ve mutsuz olduğunu söylüyor?

Arkadaşımla umreye gittik, eşiyle gelmişti o ben tek. Otel de yemek yerken Bana evlenmeyi düşünüyor musun dedi, bende olabilir dedim. Bana eşimin bir arkadaşı var petrol araplarla iş yapıyor, ticaret adamı. Gel gelelim ki adam evli.. arkadaşımın bana dediği adama karısı ne yaparsan yap demiş, adam karım önceden çok bakimliydi, şimdi tırnaklarını bile kesmiyor demis, zamanında sevmiş almış bu adam, bu simdi arkadaşımın bu yaptığı nedir?, adam karımı bosamayacagim üç çocuk var , durumum çok iyi ev acicam gündüzleri eşin de geceleri diğer evleneceğim de kalacağım demiş, adamın şartı ikincinin kız yani bakre olmasını istiyormuş. Arkadaşım hem iş adamı, hem yakışıklı ev açacak araba alacak , zaten karısı istemiyor onu diyor, benim anlamadıgim kadın neden sevmesin bu adamı, ne dönüyor arkadaşımı seviyorum beraber umre yaptı vs... bu işte ne var

Arkadaşım bana evli bir adam mı ayarlamaya çalıştı, zengin ve mutsuz olduğunu söylüyor?