Aşk İlişkileri Erkekler yoldan gecen bi kiz size cok yakisiklisin dese ne dersiniz ne dusunursunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sonrasinda konusmayi ilerletmek isterse sevgiliniz olmak isterse naparsiniz Erkekler yoldan gecen bi kiz size cok yakisiklisin dese ne dersiniz ne dusunursunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Siz de çok güzelsiniz, teşekkür ederim, der geçerim 😀 0 0 Yorumla
Sinirlicoksinirli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl dalga geçme olasılığı ve gerçek olma olasılığı var %50. 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Diyen oldu kızardım yoluma devam ettim utangaç yapım var maleseff 0 0 Yorumla
erkeklersoruyoraga Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Utanırım 😬bi de dalga geçme ihtimalini kamera şakasını filan düşünürm 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Gel sarılayım çok incesin derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hfadhdahafhafj Yorumla Boş1dünya +1 yıl Ciddiyim ki hoşuna gitmez mi Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Dolandırıcı zannederim 0 0 Yorumla
mertttimur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şaşırırım, sonra devam ederim yoluma. 0 0 Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dalga geçiyor derim 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Gözü bozuk herhalde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Siz de çok güzelsiniz, teşekkür ederim, der geçerim 😀
dalga geçme olasılığı ve gerçek olma olasılığı var %50.
Diyen oldu kızardım yoluma devam ettim utangaç yapım var maleseff
Utanırım 😬bi de dalga geçme ihtimalini kamera şakasını filan düşünürm
Gel sarılayım çok incesin derim
Hfadhdahafhafj
Ciddiyim ki hoşuna gitmez mi
Dolandırıcı zannederim
Biliyorum derim geçerim
Şaşırırım, sonra devam ederim yoluma.
Çirkinim bakan bile olmaz bana
Eyw yegenim derin
Ciddiye almam
Dalga geçiyor derim