AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu sorunun cevabı olayın tam olarak ne olduğuna göre değişkenlik gösterir
İnatlaştık konu bir türlü adım atmaya gelmedi.
Valla birisinin inadını kırması lazım eğer seviyorsan ve gerçekten istiyorsan şansını dene bence.
İnadı kırmak zayıflık değil aksine özgüvenin göstergesidir. Hem eğer harekete geçersen diğer ihtimalleri de ortadan kaldırma imkanın olur.
Mutlaka. Kendisi dr du ama ben durumu sonlandırdım. Onunla olan dr hasta ilişkisini binevi yetersizlik hissiyatı verdim. Sonrasında bakışları çok farklıydı bana. Karmaşıktı. Hem aşk kin, nefret istemek. Karmaşıktı. Hiç beklemiyordum. Çıkıp gideceğini.
Dediğim gibi bu durumda aksiyona geçmek hiçbir şey yapmamaktan çok daha iyi şansını dene bakalım eğer olumsuz bir sonuç alırsan iletişimi komple keser yoluna bakarsın
İletişim yok. Takip falanda. Ama çok kırıldı bana. Çok kırdım onu. Yoksa adam niye çıksın işinden.😞
Gerçekten bir erkek işinden bile ayrıldıysa bir şeyler olmuş demektir. Bence aradaki buzları senin eritmen gerekiyor
Beni avutmak için söylemiyorsunuz dimi? Fake hesaptan takip ediyorum 3 aydır ne fotoğraf ne hikaye sessiz bir durum paylaşmıyor.
Hayır gerçekten diyorum bir erkek bir kadın yüzünden işini bile bırakıyorsa gerçekten etkilenmiş demektir. Bence bir sansınızı deneyin ve özür dileyin ve bir süre zaman verin ve onun yanında olup hatanızdan ne kadar pişman olduğunuzu gösterin. Eğer yine istemezse maalesef artık olasılık kalmamış demektir o ihtimali tamamen unutun.
Peki nasıl yaklaşmalıyım? Numarası falan yok.
İlla ki ona erisebileceğiniz bir sosyal medya hesabı, ortak arkadaşlar falan vardır oralardan bulabilirsiniz
Hatta hesap ismini değiştirdiyse Google görselli arama aracılığıyla onun fotoğrafını kullanıp yeni hesabını bulabilirsiniz
Hesabı var dr olduğu için yeni işe başladımı diye Google den bakıyorum ama yok. Fake hesaptan takip ediyorum kendi hesabımdan istek atamıyorum elim gitmiyor.
Elin gidecek işte eğer elin gitmezse kafanda sürekli ihtimal olarak kalacak ve belki de yıllarca kafanı meşgul edecek. Şansını dene kafan rahatlasın.
İşte gitmiyor. O cesareti gösteremiyorum.
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Tamam. Yapacağım.
Bol şans :)
Teşekkürler ☺️ hisleriniz kuvvetlimidir?
Evet hislerimi mantığımla birlikte değerlendirebildiğim için öyle de denilebilir.
Benim için ne hissediyorunuz diye sorsam. Olumlu olumsuz
Olumlu olur gibi ama tabi karşınızdaki erkek nefret ettiyse işiniz uzayacaktır. Yine aynı şekilde birini bulmuş ta olabilir ama bunların doğru olup olmadığını ancak aksiyon alarak öğrenebilirsiniz.
Ben onu birgün bi cafede gördüm. Oda ogün dışarı çıktım tesadüf eseri gördüm ayaklarım kalbim attı beni sokaklar karmakarışık şu an gitsem hatırlayamam. Bi bayanla oturuyorlardı deniyordu bence. Fake hesaptan takip ediyorum çok kadın takip ediyor sonra siliyor dengesizce davranıyor. Ama olabilir kimse, kimseden ibaret değil sonuçta. Ama tek pişmanlığım doğru insanı kaybettim. Ama umarım kaybetmemişimdir. Umutlu olmak istiyorum
Benim gözlemlediğim kadarıyla kafasını dağıtmaya ve boşluğu doldurmaya çalışıyor. Fazla beklersen eğer şansını kaybedersin hızlı hamle yapmalısın
Erkekler çabuk aşık oluyormu gerçekten. İnsan kalbini hiç dinlendirmezmi. Hemen nasıl atlıyorlar. Bana çok tuhaf geliyor
Kişisine göre degişir ama anladığım kadarıyla senin bahsettiğin adam seni unutmaya çalışıyor gibi geldi.
Beni anlattığı bi bayan dr var. Dün gittim kadın bana bakıyor ya da oralı olmuyor gibi davranıyor. Ana önümden tam 3 kez gelip geçti orada olduğum süre içinde. Haber veriyor olabilirmi ona? Kendimi kandırma taraftarı değilim. Ama kadın beni biliyor
Olabilir aksiyon aldınız mı olasılıkları konuşmak sadece daha da fazla olasılık üretmeye ve bu da zihnin yıpranmasına sebep olur.
Merhaba. Beni dinleyip vakit ayırdığınız için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim sonuç ne oldu?
İstek atacağım ne olacaksa olacak. Şimdi şuda var ben attım istek kabul etti ama o bana atmadı ozamn ne yapıyım?
Bakma öyle yaptığına kabul ettiyse hala seviyor demektir.
Ama yine inada gider o şekilde. Bende fazla beklemem. Tamam hata yaptımda erkeğin nazı hiç çekilmiyor
Ban sadece bir kız adım attırabildi ona minnettarım.
Ne oldu peki devammı bittimi
Ret yedim 😝
Kız sana açılmış nasıl red yedin anlamadım
Hayır açılmadı ben açıldım
Bana bir kız açıldı minnettarım yazmışsın ama 🙈 peki bi kızdan alınca erkekler nasıl tepki veriyor?
Hayır öyle yazmadım beni açtı yani o yüzden minnettarım sjjss. Ben bana açılan kızları reddettim ama sebebi eğitimdi.
Hoşlantı olmadığı için reddettin. Ya hoşlandığın kişiden olunca?
Hoşlandığım kişiyi de reddettim çünkü akademik kariyer söz konusuysa gerisi teferruattır.
Ozamn sen egoistsin pekte normal bir şey değil. Doğru kişiyi kaybedersin bu şekilde.
Egoistlik değil bu
Yanlış yapıyorsun bence. Doğru insanı kaybetme ihtimalin yüksek. Davranışını doğru bulamadım. Ama hayat senin. Zaman kötü ondan söylüyorum. Beni ilgilendirmez
Bu dediğim lisede oldu üniversitede olsa kabul ederdim
Anladım. Umarım hayat dilediğin gibi olsun.
Teşekkürler
Seviyorsan, kararlıysan, tanışmışsan, açılacaksın. Kaçmayacaksın, bırakacaksın olacağına varacak.
Açılmakmı yoksa olucuğına bırakmakmı?
Açıl, vakit kaybetme.
Lanet olsun evet su gurura ya heva oluyo asklar sevgiler gurur yuzunden halbuki gurur olmasa mutlu olcaklar ikiside
Heba oluyo asklar cok yazik oluyo
Öyle çok garip bir şey iki kişinin belki mutlu olabilme şansı varken yok ediyoruz
Çok kotu :/
Çok inatlaştık. Birbirimize açılamadan. Ne ben ne o adım atamıyoruz
Konuştulugunuz oldumu hic
Oldu ama iş olarak onun dışında inatlaştık o bana ceza verir gibi hareketler bende karşılık verince olay maalesef istediğim gibi olmadı adam çıktı gitti işten
Yani bence tut kolundan de ki ben seni seviyorum lan 😹😹😹
Denemekte bişey olmaz
Ah yapasım var ama karşılaşmak lazım 🙈 iletişimimiz yok inste takip bile atamıyorum oda aynı fake hesaptan takip ediyorum kaç ay oldu ne fotoğraf ne hikaye sessiz
Yaz fakeden
Mesaj isteği kapalı